3 КЛАСИРАНЕ

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Специалност: Софтуерно инженерство
Обратна връзка:

Re: 3 КЛАСИРАНЕ

Мнение от kriskata »

nadejdichka написа:Аз пък познавам момичето с 5.9 от предварителния, тя беше приета СИ, но отиде в ТУ :)
секви луди ги има..
Аватар
nadejdichka
От дъжд на вятър
Специалност: Международни отношения
Курс: втори

Мнение от nadejdichka »

Е, това си е нейно решение. Защо- с бал 29.70 как щеще да се чувства в СИ до някоя с 22? (не целя да обиждам никого)
Международни отношения, втори курс
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

kriskata написа:
nadejdichka написа:Аз пък познавам момичето с 5.9 от предварителния, тя беше приета СИ, но отиде в ТУ :)
секви луди ги има..
Многото решаване на задачи определено е оказало влияние в нейния случай. Получила е тежки мозъчни травми, ТУ - пази боже!
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
shayne
Вазов
Специалност: Политология, Математика
Обратна връзка:

Мнение от shayne »

nadejdichka написа:Е, това си е нейно решение. Защо- с бал 29.70 как щеще да се чувства в СИ до някоя с 22? (не целя да обиждам никого)
Доста по-добре отколкото с отличниците на матурата по математика.
Цветелин Биков
Член на Академически съвет на СУ
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

ами в ту е същата история да не кажа по-зле 12 от дипломата в село и 6 от преписаната матура..там се отнасят към студентите като към животни..аз влязох с 4.20 ИС ,но бала ми беше 23.60 заради няква 5-ца по физика в дипломата,така че се едно е бил 24.60 :lol:
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

shayne написа:
nadejdichka написа:Е, това си е нейно решение. Защо- с бал 29.70 как щеще да се чувства в СИ до някоя с 22? (не целя да обиждам никого)
Доста по-добре отколкото с отличниците на матурата по математика.
ХАХА, айде бе, с 29.70 не е влязла КН, ще му кажа :) Дори на първо класиране да се е отказала пак едва ли минималния бал е бил повече... Всъщност аз не ги гледах или по скоро гледах, но просто като видях информатиката че е 21 и нещо и леко ми призля... Толкова бях отвратен от тази брутална дискриминация че чак не ги запомних...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Е, не на всички КН са първо желание.
Аватар
nadejdichka
От дъжд на вятър

Мнение от nadejdichka »

Ох, вече съжалявам, че споделих информацията за 5.9 и породих толкова много спам и офтопик :lol: Не е влязла КН, защото СИ и е 1-во желание.
Аватар
kriskata
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от kriskata »

просто малко жени се интересуват от компютри,малко жени разбират математика достатъчно,на малко жени им сече достатъчно,за да направят по-добрия избор..така се стига до тоя бал 22.65 :lol: .явно изпита ни се е сторил труден,а и бала е доста относително нещо..пък и сме затъпяващо поколение..абе има си редица фактори
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

nadejdichka написа:Ох, вече съжалявам, че споделих информацията за 5.9 и породих толкова много спам и офтопик :lol: Не е влязла КН, защото СИ и е 1-во желание.
Е колко трябва да си тъп?! да сложиш нещо което не искаш?! за първо желание?! особено когато това което искаш се влзиа с по висок бал?!

Аватар
nadejdichka
От дъжд на вятър

Мнение от nadejdichka »

Охххх!!! Последният ми пост по темата. Никой не е тъп. Момичето е много умно даже, писала е СИ, защото това иска повече от КН.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

kriskata написа:просто малко жени се интересуват от компютри,малко жени разбират математика достатъчно,на малко жени им сече достатъчно,за да направят по-добрия избор..така се стига до тоя бал 22.65 :lol: .явно изпита ни се е сторил труден,а и бала е доста относително нещо..пък и сме затъпяващо поколение..абе има си редица фактори
Най странното е че вашето поколение е в много по добри условия в сравнение с моето, а когато кандидатствах половината влизаха с бал 30 и най умрелите специалности не падаха под 24... Иначе и аз ако бях от село и моя бал щеше да е 25.20 и щеше да ми стига и за ИС и за Информатика, но уви... А ако бях жена...

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

FMI написа:А ако бях жена...
Това не е проблем. Гърди много лесно можеш да си направиш.
Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

nadejdichka написа:Охххх!!! Последният ми пост по темата. Никой не е тъп. Момичето е много умно даже, писала е СИ, защото това иска повече от КН.
Добре, не е тъпа, но определено е сноб, а за мен снобите са тъпи. Но такива са половината и в КН и в СИ, така че определено е збъркала, сред свой е щяла да бъде :) 5.9 на изпита не те прави умен :) Не може нещо което искаш и те приемат, да се откажеш от него, защото видиш ли там тъпкачите били с нисък бал?!

Ми аз как да се чуствам, като съм в специалноста с най нисък минимален бал: 17.79 Чуствам си се перфектно там, защото мисля че е най добхрата от математиките. Ако за нещо ми е криво, то е че не е имало повече балъци като твоята приятелка, да и недостойните простосмъртни като мен да се докопат до Информатика поне... А колегите ми, голяма част от всички специалности ще са под моето интелектуално ниво, а в същото време голяма част имат по висока оценка, но никога не бих подценил тези с по ниска или надценил тези с по висока. Тази оценка показател за какво е? Показател е за това дали си усвоил един доста елементарен материал(средното). Доста е погрешно мисленето на приятелката ти. И определено е направила грешка. Дано поне тази на която си е отстъпила мястото да има повече акъл :)

Lama
Пишете, о, братя
Специалност: Стопанско управление /немски/

Мнение от Lama »

Егати проблемът направихте. Момичето просто е предпочело ТУ. Явно СУ й е бил резервен вариант. Аз като писах КН на трето място сигурно съм за разстрел...
Иначе и според мен, ако в ТУ избрала някоя компйтърна специалност там е напарвила голяма грешка, когаот ходих да се записвам, някакви се смееха, че не знаят какво е Питаговора теарема, а са с бал 24...
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”