от всички постове този ми хареса най-многоblz написа:1път ходите от СУ, оттам нататък ако имате желание може да посещавате залата колкото искате. В същата зала тренировката за студенти е 2лв. и условията не са лоши.
Фитнес
Модератори: ники, Methuselah
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: Фитнес
Аз плащам 36лв за 12 тренировки и то при положение, че фитнесът е доста малък. Май ще трябва да си търся друга зала 
-
kolibanekov
- В началото бе словото
- Специалност: Софийски университет-Право
- Курс: първи
Момчета радвам се че има фитнес мания и в СУ
Аз тренирам доста сериозно от 3-4 години!
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
колега пусни снимка,май се сещам кой си,смисъл видях няколко доста здрави колеги като се записвахkolibanekov написа:Момчета радвам се че има фитнес мания и в СУАз тренирам доста сериозно от 3-4 години!
memento mori
- iNCodE
- От дъжд на вятър
мания точно не е, но ще се радвам да ходя по 5 пъти в седмица или 4 , ако е вярно, че мога да го правя ,като давам по 2 лева на тренировка ... , защото 1 път в седмица е малко ... Колеги ще се засичаме в залата явно 
-
Gorski
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Радвам се, че ще има колеги, с който да се споделя опит 
- krisko_mnt
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- Курс: първи
а тъй де
то и форма трябва да се поддържа. Който се занимава сериозно с фитнес / бойни спортове да ми пише,айде колеги 
Толкова много идоти,а толкова малко куршуми.
-
mangoosefx
- В началото бе словото
- Специалност: Английска Филология
Значи, за тези които излизат с гениаааалните становища че фитнесът не е спорт, или пък любимото ми, че е "ТЪПО" просто да ходиш на фитнес, просто нямам какво да кажа. И на мен ми е ТЪПО да ви гледам на мотори или пък как се катерите по скали или играете снукър. За мен не е тъпо да вдигам тежести, не е тъпо и да си огромен, макар че аз не съм де
, просто когато човек има една представа за това как иска да изглежда, такива предразсъдъци не трябва да му пречат да отиде в фитнеса и да работи по въпроса. Аз тренирам от 4 години, от 3 е доста сериозно. Все още не изглеждам така както бих искал, естествено, защото рядко съм взимал добавки (не че имам идеалистически проблем с тях, просто рядко заделям кинти) и не съм взимал забранени вещества. Както и да е, за възрастта си и имайки предвид че не зобя изглеждам много добре и съм успял да постигна това което го наричат "хармонично тяло". Пропорционален съм, изчистен съм и имам достатъчно маса за да се каже че изглеждам "здрав" на 18. Чел съм адски много, питал съм много специалисти и общо взето това си е "моето нещо" с което си се занимавам. Не мисля че е тъпо. Умно е даже.
А за оня пич дето вдига 300 100 пъти ще му кажа само че си ипотекирам апартамента за да го видя и че нещо не е разбрал какво слага и как, + това лег пресата зависи от ъгъла това колко ще ти е тежко. Та тва е
А за оня пич дето вдига 300 100 пъти ще му кажа само че си ипотекирам апартамента за да го видя и че нещо не е разбрал какво слага и как, + това лег пресата зависи от ъгъла това колко ще ти е тежко. Та тва е
ako pisha tuk znachi naistina nqmam kakvo da pravq
- pink floyd
- Пишеща машина
Да си жив и здрав! В това, дето го говориш, няма грам спорт обаче.mangoosefx написа:Пропорционален съм, изчистен съм и имам достатъчно маса за да се каже че изглеждам "здрав" на 18.
Виж, и според мен фитнесът е много хубаво нещо, моите тренировки също включват три пъти седмично силова подготовка. Разбирам и нямама против хората, които са физически активни само в залата, но ти се хващаш за отделната дума това спорт ли е, не е ли. Според мен не е и си имам железни аргументи за това, както вероятно и ти-за противното. Отговарям ти не за да почваме пак баналния спор, а понеже я раздаваш високомерно.
Успех на трениращата младеж!
аз па блъскам като животно ама пак съм си дебел
и ми се подиграват

и ми се подиграват
-
mangoosefx
- В началото бе словото
хах да и ти си прав наистина е много банална темата и е говорена досега много. Общо взето хората които се занимват само с това ще кажат като аргумент че това е спорт а футбола тениса и тн са игри, докато други ще кажат не онези са спорт защото има движение а това е просто вдигане на тежести. Реално всичко това е спорт щом правиш нещо с тялото си с цел трениране и всичкото се отразява добре и е полезно и бла бла
Аз просто не харесвам коментари от сорта фитнесът е тъп. просто нямат смисъл. 
-
SemperFidelis
- В началото бе словото
Гледам че има доста надъхани набори за фитнес.Май и аз ще се включа,ама сега съм в период на чистене и тези постижения за изпитите са ми непосилни..ще ми трябва време,ама щее стане работата..Ако има някой живеещ на центъра да си търси фитнес партньор-аз съм човека 
- blz
- Да живей словото
- Специалност: Икономика с англ.
- Курс: четвърти
Няма спор фитнеса дали е спорт или не. Фитнесът е официално признат за спорт. Има и състезателна дисциплина "Фитнес". Тук свършва "спора".
The true balance sheet of US Investment banks:
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
There are two sides of the balance sheet: the left side and the right side.
On the left side, there is nothing right.
And on the right side, there is nothing left.
-
mangoosefx
- В началото бе словото
ахам
някой няма ли да каже нещо интересно ? мерки ? тегло ? снимки? мн е тъпа темата, ма не искам аз да поемам инициатива.
някой няма ли да каже нещо интересно ? мерки ? тегло ? снимки? мн е тъпа темата, ма не искам аз да поемам инициатива.