Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Тук май за събличане се говореше - не сварката е играта
И все пак ще се направи срещата в 14:00h, ще се появат 4-5 човека и ще се реши на място... Винаги така става...
Но ще си запазя правото за сварката някой път...
I am the one who blames only you,
The flames in my eyes now blackens my view...
Too proud to beg
Too stubborn to try
I’d look in your face
And spit in your eye
But I'm willing to change
I'm going to try
To show you I am strong enough to
Trust in you!
Мъжете винаги искат да бъдат първата любов на жените. Това е тяхната тромава суетност. Жените притежават по-тънък инстинкт за нещата - харесва им да бъдат последният романс на мъжа.
Оскар Уайлд
Бавария написа:
аз не обиждам хумора ти, а аватара ти
който е емблема на едни долни крадци
нали знаеш това - и то да крадат мелодията на най-великата песен на света
а с този проблем изобщо не съм наясно...и ми е интересно всъщност...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Значи последно остава веднага след изпита в четвъртък, 17-и, от 14 ч. в задния двор на Ректората? Много ми се иска да дойда, защото ако не ми направят проблем с документите - най-вероятно ще сме колеги, а не познавам никой, нито града, мааа му! Направо къде съм тръгнал - и аз не знам!
Последно промяна от Рошо на 12 Юли 2008, 10:28, променено общо 1 път.
да бе верно, че много прилича...не се бях замисляла...ами да ги съдят бе аз бих ги осъдила ако ми направят такъв номер ние и да се дразним и да не се дразним...все тая, на никого не помагаме
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Добре за мястото на срещата,но нали изпитът е от 8ч до 13.00,айде ако сме разпределени да го държим в СУ всички,да се чакаме по-рано,например в 13.00...