Какво ви подразни/натъжи днес vol.2
искам да си ида до Бургас за два дни. Всъщност почти се бях организирала,... нали съм гении на логистиката, в най-лошия случай бях нагласила нещата така, че да се окажа в Бс най-късно в 1 след полунощ, което значи, че в събота в 9 можех да съм на плажа и да пътувам обратно с нощен рейс/влак... ама егаси, шефа излиза в отпуск, дават парите 1 ден по-рано, а сестра ми ще е извън Бургас ... което донякъде обезмисля плановете ми... мрън...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Олеле, имам чувството, че само аз пиша в тая тема.
Сега ми кажете - нормално ли е - за втори път за период по-малък от седмица да минавам край магазин, който изглежда пъъълен с хубави и евтини неща, да си казвам 'утре ще вляза да разгледам', утре-то да идва, аз да минавам, пък магазина... гон фурева... и някакви работници вътре... с цимент и четки?
Ми не е нормално. Бахти късмета
Сега ми кажете - нормално ли е - за втори път за период по-малък от седмица да минавам край магазин, който изглежда пъъълен с хубави и евтини неща, да си казвам 'утре ще вляза да разгледам', утре-то да идва, аз да минавам, пък магазина... гон фурева... и някакви работници вътре... с цимент и четки?
Ми не е нормално. Бахти късмета
- macrobiotic
- В началото бе словото
Днес ме ядоса дебелокожието на хората(да беше само на един...), тъпотата им, простотата им, липсата им на съчувствие и въобще на каквото и да било влизане в положението на другия,неблагодарността им,комплексите им и това, че си ги изкарват на мене,и т.н и т.н, а това, което най-много ме дразни, е че все още се правя на мила и добричка и им прощавам,но май трябва да се променя,защото забелязвам,че хората се държат с уважение само когато ти си гадняр и не им правиш никакви отстъпки

Dum spiro, spero
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
дам аз съм живото доказателствоmacrobiotic написа:Днес ме ядоса дебелокожието на хората(да беше само на един...), тъпотата им, простотата им, липсата им на съчувствие и въобще на каквото и да било влизане в положението на другия,неблагодарността им,комплексите им и това, че си ги изкарват на мене,и т.н и т.н, а това, което най-много ме дразни, е че все още се правя на мила и добричка и им прощавам,но май трябва да се променя,защото забелязвам,че хората се държат с уважение само когато ти си гадняр и не им правиш никакви отстъпки![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бъди по-твърда и да видиш как всичко потръгва, дам, казват ми evil ама пък ме уважават
не прощавай, колкото до милата - ами бъди си така но бъди и твърда. Това респектира хората, другото не толкова
>>>>>по темата: както Дъжд върху лицето сигурно също ще отбележи И ДНЕС НЕ Е ПЕТЪК!!! това е конспирация!!!!
А е ужасно! трябваше да уволнявам днес, защо никой никог ане иска да си признава грешките по дяволите!
Искам мноогоо бира и НАЙ-ПОСЛЕ ДА Е СЪБОТА!
Днес ме подразни пълната липса на тактичност, възпитаие и финес в един човек...А си мислех, че не трябва да сме егоисти и така ограничени в общуването си...Писна ми хората да ми говорят само за пари, коли, тъпи връзки с още по-тъпи хора...Понякога се срамувам от тези, с които си пия кафето...
Не от висотата, от низостта ми се гади.