Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Хаха..това за форумната среща е добра идея. Стига да се реализира както трябва (в сми ... хората, които сега са "за" да не се отметнат като дойде времето
)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
Аз искам снимки
Иначе ние ще сме си за 1 вечер на Златните
После на седващия дне може да се съберем уж някъде с класа,ама аз не го вярвам 
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- LadyPlaneCrash
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика!!!!!!
Ние с моя клас сме във ВикторияПалас
Обзалагм се,че за по-голямата част от тях,това няма да е почивка на море,а моден конкурс по бански(и без) 
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Хехе
И ти как си пишеш хубаво с общия знаменател, без да ме познаваш, пък уж точно от това най много се дранзиш
И на работа ходя и тренирам и нямам абсолютно никакво време за глупости като мачове, предпочитам вместо да гледам два часа, да съм в залата 2 часа, но както каза, всеки сам си прави избора. Виж за съжаление нямам време и за учене и определено не съм от очилатите математичета дето само задачки решават по цял ден, защото мисля с програмиране да се занимавам
Но ако имах избор предпочитам да съм очилато математиче, вместо да се гърбя по цял ден на строежа или в някой склад. Ти като имаш излишни пари и тате носи, мама меси, ми пий си биричката пред телевизора, твоя воля
И къде видя да съм казал че не можеш да си изказваш мението, просто ме подразни факта, че си нещастен от случилото се в някаква си игра, с някакъв си отбор, който няма нищо общо с теб, разбирам поне да беше заложил на него или да си играл там или ще играеш там? Нещо да имаш връзка, какво значи любим отбор, като играчите се сменят нонстоп... Няма по тъпа игра от футнола(лично мнение) и щом тя стана най разпространена, това доказва теорията ми че 90% от населението на земята са идиоти, но какво да се прави такъв е живота... А ако не бяхме ние - хората които се анимават с точни науки - нямаше да я има и топката и телевизора, че дори и бирата и ти щеше да ми ядеш... Айде да спра до тук преди да съм станал по груб отколкото приляга на един математик
Ама какъв съм математик типичен и аз, не е истина, ахаха 
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
- Варненец
- Пишеща машина
Е ти или не се усещаш или си много зле......Сам си каза,че според теб тези дето гледали мачове били идиоти...и според мен тези дето правят други неща са тъпаци бе!!!Аз да ти кажа до преди 1 месец точно бях на училище нонстоп и не ми се прави на интересен понеже,винаги, когато съм можел съм работел-това да ти е ясно....Кое те кара да мсилиш,че не можеш да правиш други неща да спортуваш и да гледаш любимия си отбор,а??????Аз пък търся логика и не я намирам в това как може 99% от математиците да сте захлюпени до нямай и къде!!!FMI написа:ХехеИ ти как си пишеш хубаво с общия знаменател, без да ме познаваш, пък уж точно от това най много се дранзиш
И на работа ходя и тренирам и нямам абсолютно никакво време за глупости като мачове, предпочитам вместо да гледам два часа, да съм в залата 2 часа, но както каза, всеки сам си прави избора. Виж за съжаление нямам време и за учене и определено не съм от очилатите математичета дето само задачки решават по цял ден, защото мисля с програмиране да се занимавам
Но ако имах избор предпочитам да съм очилато математиче, вместо да се гърбя по цял ден на строежа или в някой склад. Ти като имаш излишни пари и тате носи, мама меси, ми пий си биричката пред телевизора, твоя воля
И къде видя да съм казал че не можеш да си изказваш мението, просто ме подразни факта, че си нещастен от случилото се в някаква си игра, с някакъв си отбор, който няма нищо общо с теб, разбирам поне да беше заложил на него или да си играл там или ще играеш там? Нещо да имаш връзка, какво значи любим отбор, като играчите се сменят нонстоп... Няма по тъпа игра от футнола(лично мнение) и щом тя стана най разпространена, това доказва теорията ми че 90% от населението на земята са идиоти, но какво да се прави такъв е живота... А ако не бяхме ние - хората които се анимават с точни науки - нямаше да я има и топката и телевизора, че дори и бирата и ти щеше да ми ядеш... Айде да спра до тук преди да съм станал по груб отколкото приляга на един математик
Ама какъв съм математик типичен и аз, не е истина, ахаха
Фактът,че всички, които не споделят мнението ти били идиоти доказва,че ти си такъв!!!Спирам да говоря с теб,че ще ти падна на нивото,а то доколкото виждам далеч не е високо
Пак ти казвам никога няма да разбереш какво значи за футоблния фен даден отбор така,че замълчи...Ти като не харесваш футбол,ок,но не си натрапвай мнението,че за мен такива хора не са добре с акъла!!!!!
И не смятай,че останалите 10% от населението сте "елит" като не гледате футбол,олеле ще ме разплачеш
Освен това,ако не бяхте и вие хората на точните науки- нямаше и атомната бомба да я има и оръжията за масово порзаяване и танковете
Между другото цялата ми рода са математици и инженери-в червата я мразя тази професия!!!!Да не казвам,колко ей такива като теб познавам дето са хора на:"точните" науки и дъската им хлопа!!!!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
- LadyPlaneCrash
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика!!!!!!
Хора таз дискусия за и протия футбола и футболните фенове и тнт стана повече от банална.Защо се ядосвате за глупости,като всеки има право на лично мнение??Аз съм на мнение,че тази част от форума е за супер яки бъдещи журналисти,които не ги касае много много точните науки.
FMI мисля,че тук -->> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=55 е твоето царство-отдай му се

FMI мисля,че тук -->> http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=55 е твоето царство-отдай му се
-Kъде търсиш отговорите?
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
-А къде ги намираш?
Из "Нюанси"
трябва ли да се ходи на изпит по бг за журналистиката?
в крайна сметка ... първите 200 човека от редовния и предварителния изпит отиват на устен и от там най-добрите 40 са приети ?
така ли е ?
в крайна сметка ... първите 200 човека от редовния и предварителния изпит отиват на устен и от там най-добрите 40 са приети ?
така ли е ?
- Варненец
- Пишеща машина
Не мисля.че са 200,а 300dafi_bs написа:трябва ли да се ходи на изпит по бг за журналистиката?
така ли е ?
Иначе аз на математика му казах,че едва ли тук му е мястото да бълва излиянията си
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Леле, FMI, не съм предполагал, че може да има толкова разместен мозък като твоя. Ще спра и аз да те коментирам, защото то вече стана ясно, че живееш в някакъв собствен математически свят 
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !-
steamer
- Драскач
- Специалност: Стопанско управление с английски език
- Курс: трети
Аз пък не виждам логика кандидат-журналисти да правят n на брой грешки от всякакъв вид в своите постове (не се отнася само до теб).Аз пък търся логика и не я намирам в това как може 99% от математиците да сте захлюпени до нямай и къде!!!
Humanism is death disguised as life.
- FMI
- Плиний Стари
- Специалност: Приложна математика
- Адрес в галерията на СУ: 3
Е и аз това му казах, обаче той отиде да гледа мачsteamer написа:Аз пък не виждам логика кандидат-журналисти да правят n на брой грешки от всякакъв вид в своите постове (не се отнася само до теб).Аз пък търся логика и не я намирам в това как може 99% от математиците да сте захлюпени до нямай и къде!!!
И колкото математиката има място тук, а аз не помня да съм я натрапвал, толкова и футбола има, който много злобно ви натрапиха
btw, много ме кефи този дракон на аватара
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
- Варненец
- Пишеща машина
Не ме карай да ти проверявам за грешки постовете-100% ще открия доста....Обичам странични наблюдатели дето ни в клин,ни в ръкав се вкючват в споровете......Ей това българинът бил голямо животно бе!!!!steamer написа:Аз пък не виждам логика кандидат-журналисти да правят n на брой грешки от всякакъв вид в своите постове (не се отнася само до теб).Аз пък търся логика и не я намирам в това как може 99% от математиците да сте захлюпени до нямай и къде!!!
ФМИ- Мач съм гледал казваш
Ние сме си кандидат-журналисти и си обсъждаме каквото искаме,още повече,че хора като мен и бероеца искат да се занимават със спортна журналситика,а ти драги математико- тръгна да се заяждаш,че накрая дори прекали!!!!
Айде сега последвай съвета на друите колеги и отиди във форума на ФМИ да обсъждате как е днес дискриминантата и дали биквадратното уравнение си е променило стойностите с времето
- naskoyYyYyYY
- В началото бе словото
Хах.. FMI.. жалко... жалко,че никога няма да разбереш какво означава да си фен на някой отбор и да го подкрепяш.. Да се радваш когато побеждава и да страдаш когато губи.. Найстина много жалко..
И ти сам изтъкна факта,че 90% гледат футбол.. Ем замисли се, сигурно има причина процентът да е толкова голям..
btw.. Не очаквах да е точно такъв първият ми пост..
Ии все пак.. здрасти от мен на редовните Съфорумници..
Аз също искам да се занимавам със спортна журналистика, но да видим.. 
btw.. Не очаквах да е точно такъв първият ми пост..
Fais de ta vie un reve, et de ce reve une realite..
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
Абе, я се успокойте малко! Казах му и на бероеца, но по друг начин: Ако сте толкова умни колкото се изкарвате и двете страни, едната да отстъпи и другата ще загуби интерес 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Варненец
- Пишеща машина
Антоний кажи му го на оня.....Аз с него приключих,ама той все още си дрънка неговите врели некипелиАнтоний написа:Абе, я се успокойте малко! Казах му и на бероеца, но по друг начин: Ако сте толкова умни колкото се изкарвате и двете страни, едната да отстъпи и другата ще загуби интерес