От темата "Какво правите през сесията вместо да учите?"
Моридин написа:Ужасно ме мързи да чета предните пет страници, но ако поне две момчета не са се отбелязали, че мастурбират като бесни диваци, само и само да не учат, значи сте нагли лицемери тука.
MiseryChastain написа: Да не забравяме обаче, че от правото излизаш направо магистрат.
Ето какъв ми е проблемът с професионалната реализация - забравила съм, че направо ще изляза магистрат и че всичко ми е уредено и нямам за какво да се тревожа!
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
aman написа:А кой, мислиш, ги раздава тия книжки?! Баш курсовата, за твое сведение! И нея търсим за всякакви проблеми после, колкото и да не ти се вярва
liv написа:Хаха, аз съм убедена, че след като се запознае с колегите си ще разбере, че греши. Глупаво е да оценяваме хората според специалността им. То по нейната логика всички в ЮФ са вундеркиндчета.
Абе има и вундергърлчета, не е само при момчетата тва...
пс: ама го използвам в лошия смисъл на думата "вундеркинд" и съответно "вундергърл"
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
[02:13:09] Лоша Ябълка: какво. :Д
[02:13:27] - Val -: не съм свикнала така да крещят името ми без контекст
[02:14:20] Лоша Ябълка: АХАХХАХАХАХАХАХА
[02:14:23] Лоша Ябълка: good point.
4.Да предположим, че се закачам със симпатично гадже, което съм забелязал да се излежава на балкона на третия етаж. Ядосано от моята наглост, момичето отива в кухнята, взима горещата тенджера с гювеч от котлона и ми я изсипва на главата. Tази ситуация дава ли ми право да се похваля на приятелите си, че въпросното гадже ми е пуснало гювеч?
По-скоро можеш да им кажеш, че си духал супата.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.