Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Desodeset написа:На предварителният май по това време ги обявиха,ако не ме лъжат спомените.
Лъжат те на предварителния ги обявиха на 30-ти май резултатите, при положение че изпитът беше на 13-ти
И теб те лъжат спомените .
Точно на 27-ми май ги обявиха след 17:00h.Точно 2 седмици,считано от 13 май,когато беше предварителния.
На 27 май - в неделя.... неее.. разрови се из архивите.. още помня, че беше сряда
Знаеш ли,може и да се бъркам,защото тогава излизах с една приятелка.
Абитуриентската ми беше на 25-ти,аз регенерирах 1 ден,после ми дойде само на гости,после играх покер и чак след това излязохме,така че може да си права.Логиката е безпогрешна!
Pick your moment and make the right play...
"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Desodeset написа:На предварителният май по това време ги обявиха,ако не ме лъжат спомените.
Лъжат те на предварителния ги обявиха на 30-ти май резултатите, при положение че изпитът беше на 13-ти
И теб те лъжат спомените .
Точно на 27-ми май ги обявиха след 17:00h.Точно 2 седмици,считано от 13 май,когато беше предварителния.
На 27 май - в неделя.... неее.. разрови се из архивите.. още помня, че беше сряда
Знаеш ли,може и да се бъркам,защото тогава излизах с една приятелка.
Абитуриентската ми беше на 25-ти,аз регенерирах 1 ден,после ми дойде само на гости,после играх покер и чак след това излязохме,така че може да си права.Логиката е безпогрешна!
Прав - момче съм
по темата - ще се радвам на всичко над 4.75 (дори да имам и 4.88) .. все пак историята се удвоява при правото. Но пък не очаквам над 5