[КСК 2011] Английски език

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Re: [КСК 2011] Английски език

Мнение от thegirl »

Първо до касата (паричен салон), след това, след като вече имаш печат за платена такса, отиваш в отдел студенти.

ПАРИЧЕН САЛОН
ІV етаж, Северно крило (входът от ул. “Шипка”, последен етаж)
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
Аватар
Never
Драскач
Специалност: Международни отношения
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Never »

Ако има желаещи все още за английски филоллогия (момичета), освобождават ви се поне две места. (една приятелка твърди, че я били записали два пъти някак, а така или иначе отива на второ и се бори само за 3 стотни...)
It's never too late
for a twist of
fate.
Аватар
stoycheva.veselina
От дъжд на вятър
Специалност: Психология

Мнение от stoycheva.veselina »

telec написа:успяхме...психология - първо желание на първо класиране :lol:
И аз :)) Значи октомври - колеги .. Честито на всички!
Аватар
teddinka
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от teddinka »

Колегите АФ - изпратихте ли вече мейл със избираемите курсове? На листчето, което ми дадоха при записването има информация за 3 курса, а пише, че имало 4.. така или иначе, до 5 септември трябва да си изберем 2 и да ги изпратим, ако има още някой замотал се като мен, трябва да побърза! :mrgreen:
Аватар
Cybershade
В началото бе словото
Специалност: Английска Филология

Мнение от Cybershade »

teddinka написа:Колегите АФ - изпратихте ли вече мейл със избираемите курсове? На листчето, което ми дадоха при записването има информация за 3 курса, а пише, че имало 4.. така или иначе, до 5 септември трябва да си изберем 2 и да ги изпратим, ако има още някой замотал се като мен, трябва да побърза! :mrgreen:
Аз изпратих отдавна, даже сега имаме някакъв сайт, в който трябва да се регистрираме.. :)
Those who endure.. conquer.
Аватар
teddinka
В началото бе словото

Мнение от teddinka »

А ти между три ли си избра или четири? Понеже на моето листче пише само за Езикова култура, English Through Literature и Presentations, а пък май че има и още един курс.. :?
Mrynoriette
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от Mrynoriette »

Последният е Images of Britishness, много е интересен, но трябва да се ходи и чете редовно.
Литературата също я хвалеха, но пак трябва да внимавате с присъствията и четенето, защото иначе и по двата предмета късат.
Презентациите - очаквах повече...Втория семестър, обаче, има Public Speaking - пак има презентации и се говори пред цялата група, като цяло е много по-приятно и интересно =)
Аватар
Cybershade
В началото бе словото
Специалност: Английска Филология

Мнение от Cybershade »

teddinka написа:А ти между три ли си избра или четири? Понеже на моето листче пише само за Езикова култура, English Through Literature и Presentations, а пък май че има и още един курс.. :?
Ами то три имаше.. Пък и на сайта, в който се регистрирахме в последствие си е написано, че листата, които са ни раздадени са объркани и реално има ТРИ, а не Четири. :)
Аз избрах второто и третото. :)
Those who endure.. conquer.
Аватар
teddinka
В началото бе словото

Мнение от teddinka »

И аз така :) Май че за езикова култура няма много желаещи.. Images of Britishness звучи интересно, жалко, че го няма вече :?
ioann@
В началото бе словото

Мнение от ioann@ »

здр !11ти клас съм... и сега трябва да реша по какво искам да държа матура.искам да уча англ филология но не знам дали не е по добре да държа матура по др предмет .мн хора ми казват че ще се прецакам ,но в какъв смисъл?
Аватар
stoycheva.veselina
От дъжд на вятър
Специалност: Психология

Мнение от stoycheva.veselina »

Аз държах матура по английски език и по мое мнение беше много лесна. След като се готвиш за английска филология предполагам си доста добре по английски, така че не мисля, че ще срещнеш каквито и да е затруднения. Провери в интернет за предни варианти на матурата ( от миналите години ), за да прецениш как ти се струва нивото. Но все пак оценката е балообразуваща (ако не греша), така че ако не си много сигурна, избери предмет, за който си напълно убедена, че ще се справиш.
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Виж тук. Ако не си напълно сигурна, че ще се справиш с матурата по АЕ, аз те съветвам да се явиш по друг предмет. Както каза Веселина, тя не е трудна, но нищо не се знае, понякога нещата опират и до късмет.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
ioann@
В началото бе словото

Мнение от ioann@ »

благодаря ви :)
Mrynoriette
В началото бе словото
Специалност: Английска филология
Курс: трети

Мнение от Mrynoriette »

Както казаха вече...след като се готвиш да кандидатстваш с английски, не би било проблем и матурата ти да е по английски. Все пак тя е много по-лесна от изпита. Смятам, че няколко примерни варианта (от книжки или интернет) ще ти помогнат много и биха били напълно достатъчни. Успех!

А иначе за Images of Britishness - много жалко, че са го махнали. Беше най-интересно от избираемите 1-я семестър. А и от друга страна беше доста полезно за задължителен предмет, който се води 2-я семестър - British Culture and Society. Мога да посъветвам тези, които са се записали англ. филология, ако имат време да си прочетат някоя книжка за Великобритания. :wink:
ioann@
В началото бе словото

Мнение от ioann@ »

Здр отново :) имам още 1 въпрос колко е коефициента на матурата за влизане на английска филология :? намирам в сайта на су ,че е 2 ,но едно момиче ми каза ,4е е 2.5 .моля някой от кандидатствалите да ми отговори ....
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”