[КСК 2011] Математика

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
kandidatstudent
В началото бе словото

Re: [КСК 2011] Математика

Мнение от kandidatstudent »

Yoana.T написа:това означава, че от тези 158 от предварителния 127 участват в класирането :wink: и по-нагоре някой беше питал. Но тези 127 пак са ти само за 1вия изпит, не окончателно от двата. :D

Разликата в бройката от първия изпит може да се обясни с това, че част от тях не са се записали за класиране.
Но как да се обясни разликата в бройката за втория изпит?
На втория изпит при оценка 4.45 пред мен бяха 82 човека, а сега са 79. Тези хора са се записали за изпит май месец, не са се записали за класиране 27.06 - 8.07, но на 11.07 са дошли и са положили изпит. Нещо не ми се връзва.
Аватар
Yoana.T
От дъжд на вятър

Мнение от Yoana.T »

kandidatstudent написа:Но как да се обясни разликата в бройката за втория изпит?
На втория изпит при оценка 4.45 пред мен бяха 82 човека, а сега са 79. Тези хора са се записали за изпит май месец, не са се записали за класиране 27.06 - 8.07, но на 11.07 са дошли и са положили изпит. Нещо не ми се връзва.
И при мен има разминаване от 11 момичета. Няма логика, но какво пречи от 300 момичета да има 11 шматки, които не са подали документи за класиране? :lol: Поне разликата ти е 3ма човека, и с тях и без тях картинката не е много различна.
Don't wanna be a Bulgarian idiot! : D
Аватар
Nojka
В началото бе словото

Мнение от Nojka »

дано да ги пуснат крайните класирания и мин.балове за ФМИ по-рано от 29-ти ако са готови да не чакаме толкова много ...
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
Stiliyan
В началото бе словото
Специалност: -
Курс: кандидат-студент

Мнение от Stiliyan »

Nunni написа:Има ли някой друг с проблем като моя? Нали ако при подаването на документите съм отбелязал, че искам да ми смятат бала с матура, а не с изпит понеже ми е слаб изпита, го смятат с матура?
И аз съм със същия проблем...
Ето малко успокоение:
rOyals написа:За всички, които имат проблем в балообразуването, в момента още не са въвели балообразуване чрез матури. Инфото ми го казаха от уч. отдел.
г_симеонова
В началото бе словото
Специалност: математика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от г_симеонова »

saab написа:И аз съм приет в ТУ - КСТ. Притесняваме ме, ако се запиша дали няма да има проблем с изтеглянето на документите после за СУ.
Привет и от един бивш възпитаник на ФМИ. Казвам се Ганка Симеонова и следя развоя на събитията. Дъщеря ми тази година кандидатства в СУ и ТУ. Вчера се оказа, че в ТУ е приета по 1 желание в Комп. системи и технологии, но категорично заяви, че се отказва, няма да се запише и ще си чака СУ :)
Риск печели, риск губи. И мен ме изумява разликата в хората преди нея на двата изпита и сега, в инфото за класиране.
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Nojka написа:дано да ги пуснат крайните класирания и мин.балове за ФМИ по-рано от 29-ти ако са готови да не чакаме толкова много ...
Надявай се...
Сиреч - няма да излезе по-рано, а и няма как, понеже е обвързано с класирането в другите факултети.
Изображение
Аватар
Nojka
В началото бе словото

Мнение от Nojka »

Victoria написа:
Nojka написа:дано да ги пуснат крайните класирания и мин.балове за ФМИ по-рано от 29-ти ако са готови да не чакаме толкова много ...
Надявай се...
Сиреч - няма да излезе по-рано, а и няма как, понеже е обвързано с класирането в другите факултети.
еее ти ми уби всякакви надежди :?
Не признавам Системата: големи и малки...
Има 2 вида хора: Достойни и жалки!
г_симеонова
В началото бе словото
Специалност: математика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от г_симеонова »

thegirl написа:Все още не са въведени всички данни, има и други със същия проблем :wink:
Понеже всичко е в полза на кандидатстващия и оценка от матурата 6 се равнява на оценка от изпита 4, то от матурата ще е доминираща, ако на изпита си имал по- малко от 4.
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready

Мнение от kandidatstudenta »

Victoria написа:
Надявай се...
Те накрая да не се надяват да си запълнят бройките... И какво като е обвързано с другите факултети.. всички изпити приключиха...
Аватар
thegirl
Легендарен флуудър
Курс: семестриално завършил

Мнение от thegirl »

Но има много данни за въвеждане, а и има изпити, на които не са излезли резултатите.
Може и малко по-рано да излязат, например на 28, но не се надявайте тези дни.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. ;)
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

10 са най-предпочитаните специалности в университета, посочи доц. Мария Шишиньова - психология, право, публична администрация, журналистика, медицина, софтуерно инженерство, компютърни науки, английска филология, международни отношения и социални дейности.
news.bg
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
asdasd
От дъжд на вятър
Специалност: asd

Мнение от asdasd »

Това, че ви излизат по-малко хора е нормално ;)
Аз знам за 2ма от моето училище, който имаха високи оценки и единия отиде в ТУ, другия чужбина и така и не са се записвали ;)
Помислете колко още има такива ;) Аз на първия изпит съм мръднал с 30 места :р на втория с 2 :р
ИзображениеИзображение
We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
kandidatstudenta
В началото бе словото
Специалност: not yet ready

Мнение от kandidatstudenta »

"Очаква се резултатите по Български език и литература да бъдат качени на сайта на Университета до края на тази седмица, а по История на България ще са ясни в началото на другата седмица."

.....................Мотат, мотат...
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

kandidatstudenta написа:
Victoria написа:
Надявай се...
Те накрая да не се надяват да си запълнят бройките... И какво като е обвързано с другите факултети.. всички изпити приключиха...
Освен че не всички резултати са ясни, предполагам им е нужно и малко технологично време.

Пък иначе сигурно и тая година няма да запълнят бройките. :|
Изображение
Аватар
iprodanov
Пишете, о, братя
Специалност: КН у ФМИ
Курс: втори

Мнение от iprodanov »

Nunni написа:Има ли някой друг с проблем като моя? Нали ако при подаването на документите съм отбелязал, че искам да ми смятат бала с матура, а не с изпит понеже ми е слаб изпита, го смятат с матура?
Вчера пишеше НЕ, днес пише ДА. Кво да ти кажа, се ми е тая, но бях писал да НЕ се ползва. :lol:

Звънни утре в ректората да ти го оправят.
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”