Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от Варненец »

FMI написа:
Варненец написа:
Carmilla написа:Аз ще пиша и PR, но ми се учи Журналистика! :)
Иначе...втората ми матура е по математика ( все пак завършвам МГ ;/ ..предполага се, че имам някакви знания по предмета).
Хм, подсетихте ме, че почти не остана време..
Ти си влязла вече с това 5,75.....
Аз искам журналистоика ще пиша всичко без книгоиздаване!!!!
На 10 съм на изпит по бел в Су :salute: Не знам какво ще правя...Еввнтуално фиология,ако не вляза във ФКЖМК....

Иначе любимия ми Реал Мадрид така се усра,че сега когато го пиша това не знам къде съм :| :?
Винаги са ме изумявали футболните, а и прочие фенове... Ти идиот ли си, личен живот нямаш ли, какво като РМ са се усрали, това точно по какъв начин е свързано с теб, въобще някога играл ли си професионален футбол например?
А ти наред ли си като не познаваш някой да даваш класификаци????Като те изумяват, гледай си там твоя живот и си трай бе!!!Остави другите да си живеят техния живот!!!Имам си личен живот и за теб,ако футбола и любимия отбор не значи нищо , то за мен значи!!!!!!Мен пък са ме изумявали ей такива като теб.....
Не,не съм играл профи футобл -е и!!!!Трябва ли за да харесваш играта и даден отбор , да си професионалист-епа е..си и логиката честно :shock: Ти изобщо какво правиш в тази тема много ми е интересно ??? Ти кандидат-журналист ли си или не си????Каква е тази математика???
Иозбщо какво се занимавам с теб :roll: :lol:

Виктория-да- не бях забелязъл,че съм го объркал 8) :wink:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика

Мнение от FMI »

Е аз каточели имам оправдание да правя правописни грешки, все пак съм само математик :) Но ти на 10-ти имаш изпит по БЕЛ :) Внимавай там как се Усираш!

Иначе не съм дал никакви квалификации, само съм ти задал въпрос :) Ще го повторя така че да ме разбере един кандидат-журналист, който все още прави правописни грешки: Поради каква логика, когато отбора ти(този отбор ням анищо общо с теб, но нали ти така го наричаш) се Усере ти си нещастен, когато спИчели си много щастлив и затова пак ще те попитам, сигурен ли си че имаш личен живот? Или личния ти живот се състои в "И да паднем и да бием пак ще се напием..."

П.П. Нищо лично - не те познавам, факт е. Но попринцип съм леко предубеден към футболните фенове, а фанатизираните от тях страшно много ме дразнят. Абе въобще фанатиците в каквато и да било област не са ми никак по вкуса и нещо не ги разбирам. А като човек на точните науки търсещ логика във всичко, просто съм длъжен да попитам, когато не я намирам сам :) Освен това още имаш време да не си съсипеш живота с това и въпреки леко грубия ми тон може би, съвета ми е полезен и ценен за теб и най важното е за добро, пък ти ако искаш го приемай :)
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от beroeca »

FMI написа:Е аз каточели имам оправдание да правя правописни грешки, все пак съм само математик :) Но ти на 10-ти имаш изпит по БЕЛ :) Внимавай там как се Усираш!

Иначе не съм дал никакви квалификации, само съм ти задал въпрос :) Ще го повторя така че да ме разбере един кандидат-журналист, който все още прави правописни грешки: Поради каква логика, когато отбора ти(този отбор ням анищо общо с теб, но нали ти така го наричаш) се Усере ти си нещастен, когато спИчели си много щастлив и затова пак ще те попитам, сигурен ли си че имаш личен живот? Или личния ти живот се състои в "И да паднем и да бием пак ще се напием..."

П.П. Нищо лично - не те познавам, факт е. Но попринцип съм леко предубеден към футболните фенове, а фанатизираните от тях страшно много ме дразнят. Абе въобще фанатиците в каквато и да било област не са ми никак по вкуса и нещо не ги разбирам. А като човек на точните науки търсещ логика във всичко, просто съм длъжен да попитам, когато не я намирам сам :) Освен това още имаш време да не си съсипеш живота с това и въпреки леко грубия ми тон може би, съвета ми е полезен и ценен за теб и най важното е за добро, пък ти ако искаш го приемай :)
ОК!Тук само за изпити ли трябва да се пише?Тук пишат хора,които ги интересуват и други неща освен "заветното" влизане в СУ(или,където и да е било)!Това му е на сърцето на човека в момента-това пише.Всеки е така- било хубаво или лошо.Това,че ти не разбираш неговата позиция,не я прави грешна.Ти се интересуваш от едни неща,той от други-затова света е толкова пъстър,защото всички сме различни.Той се вълнува от спорт-ти не.Ти се вълнуваш от новата колекция на Фере(примерно),той не-какво толкова!?

На въпроса ти за професионалния футбол-аз съм играл професионално(с това съм си вадил хляба-плащаха ми ,за да играя) и мога да ти кажа,че няма нищо по-хубаво от това,когато свършиш определена работа(в случая-мача),хората да те аплодират,за това,че си дал най-доброто от себе си и си се постарал да ги зарадваш!А,когато губиш,виждайки лицата им,това да те накара следващия път да дадеш не 100,а 1000% от себе си.

По-добре да гледаш футболен,баскетболен,волейболен или друг двубой,отколкото да висиш по кафетата и да затъпяваш(според мен).Спортът учи на дисциплина,самоконтрол и уважение към себе си и този срещу теб!така,че по-добре пред телевизота(или направо на стадиона),отколкото пиян и надрусан по улиците!

За личния живот:Яжте и пийте СЕГА!!!Не когато станете на 30-35 и имате жена и две деца!!!СЕГА!!!Не висете по цял ден над учебниците или компютъра(но не ги пренебрегвайте)!Живейте сега,бе хора!ЛИЧЕН живот идва от личност,като иска ще се ядосва за мач;като иска ще пие(било от радост или мъка);като иска ще виси на компа-ЛИЧЕН ЖИВОТ...

Щял да си съсипе живота!?Как?Според кого?Моля ти се!

Варненец,пий една бира,бате,и всичко е ОК!
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

beroeca написа:Щял да си съсипе живота!?Как?Според кого?Моля ти се!

Ей с това не мога да се съглася :)

И аз съм се занимавал със спорт професионално и аз съм печелил и на мен са ми плащали за да играя. Не беше футбол, но то и няма значение какво е. Важно е да спортуваш, а не пред телевизора с бирата, това се опитвах да му кажа! Затова и го попитах поне занимавал ли се е с това че да е такъв върл фен...

Разбирам поне да иска да стане спортен журналист, тогава има смисъл, но във всеки един друг случай да гледа мач когато му предстои изпит и то по съвсем друго нещо си е чиста загуба на време и то не какво време а по 2 часа на мач! Ама като загубят и е нещастен после една седмица от това, е тогава не е загубил само 2 часа, а цялата седмица. Накрая и изпита не е взел и отива пак да пие и да се бие по стадионите. И тази публика теб те мотивира?

Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Специалност: Журналистика

Мнение от Антоний »

FMI, преиначаваш нещата, изкривяваш си ги през твоята гледна точка... Къде някой е казал че Варненец е фанатизиран фен, който се бие по мачовете, една седмица е нещастен от загубата на любимия отбор и следователно през тази седмица не учи? Нищо нередно няма да седнеш с приятели в събота вечер, да си гледаш мач и да си пийваш биричка... Това си е личен живот. Явно ти имаш друга представа за това...
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

FMI написа:
beroeca написа:Щял да си съсипе живота!?Как?Според кого?Моля ти се!

Ей с това не мога да се съглася :)

И аз съм се занимавал със спорт професионално и аз съм печелил и на мен са ми плащали за да играя. Не беше футбол, но то и няма значение какво е. Важно е да спортуваш, а не пред телевизора с бирата, това се опитвах да му кажа! Затова и го попитах поне занимавал ли се е с това че да е такъв върл фен...

Разбирам поне да иска да стане спортен журналист, тогава има смисъл, но във всеки един друг случай да гледа мач когато му предстои изпит и то по съвсем друго нещо си е чиста загуба на време и то не какво време а по 2 часа на мач! Ама като загубят и е нещастен после една седмица от това, е тогава не е загубил само 2 часа, а цялата седмица. Накрая и изпита не е взел и отива пак да пие и да се бие по стадионите. И тази публика теб те мотивира?
Бате,не лумпелите,които се млатят по стадионите,а тези,дето наистина ги боли,тези,заради които я има тази игра.Онези другите са комплексари и хора без никакво усещане за играта(каквато и да е).

За Варненеца мога да ти ГАРАНТИРАМ,че е пич(не е от тези,за които ти говориш)!и между другото-точно със спортна журналистика иска да се занимава(както и аз)!Защото там е истината-излизат двете страни(било то бокс,футбол и др) и който е по-добър побеждава.Не искам да се занимавам с политици,престъпници и други отрепки,които бълват от всякъде(не казвам,че в спорта всичко е чисто и прозрачно),това не ме вълнува(както него-смея да твърдя,защото го познавам)!

Като му престои изпит и какво?24 часа да учи?Да чете?Да пише?Какъвто и да си,не можеш да го правиш нон-стоп!Ще се бъгнеш,рано или късно.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Така да бъде :) Но чак да е нещастен от чужда загуба... Малко прекалено ми се вижда... Прекалено силни думи и изрази използва. Май "не знам къде се намирам" беше казал. А щом не се е занимавал със спорт едва ли познава това прекрасно чуство което спохожда победителя когато се качи на най горното стъпало и му поднесат златния медал :) И както бяхте тръгнали с биричката още малко оставаше и да му предложите твърди наркотици че да има шанс да изпита това чуство и без да се състезава...

Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

FMI написа:Така да бъде :) Но чак да е нещастен от чужда загуба... Малко прекалено ми се вижда... Прекалено силни думи и изрази използва. Май "не знам къде се намирам" беше казал. А щом не се е занимавал със спорт едва ли познава това прекрасно чуство което спохожда победителя когато се качи на най горното стъпало и му поднесат златния медал :) И както бяхте тръгнали с биричката още малко оставаше и да му предложите твърди наркотици че да има шанс да изпита това чуство и без да се състезава...
Добре де!Как да го напиша?Явно няма да се разберемм,а и леко почваш да ме дразниш,така че айде стига,за да спазимм добрия тон(поне засега)!!!
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Мнение от Mimmy »

Ауу, тук се заформи един напълно безсмислен спор, който да си призная, нямах нерви да прочета до край :bounce:
По темата за матурите, моята втора ще е немски език, тъй като завършвам такава езикова гимназия :) Но сега съм го ударила на почивка до изпращането :lol: :lol: :roll:
Иначе и аз като едно момиче по-рано мисля да пиша и редовно, и задочно журналистика и PR, а за книгоиздаване се чудя :| Но ще видим...зависи от оценката от редовния и устен изпит ;)
Журналистика - oh yeah! :)
Аватар
Виктория
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Виктория »

Ехх,на вас завършващите как ви завиждам. :?
Аватар
pebulsita
В началото бе словото

Мнение от pebulsita »

А на вас кога ви е изпращането ? :bounce: :drunken: :)
Преди да действаш - разсъждавай ! :)
Аватар
LadyPlaneCrash
В началото бе словото
Специалност: журналистика!!!!!!

Мнение от LadyPlaneCrash »

Изпращането-на 8ми а балът-на 24ти :) направо нямам търпение всичко да отминава..и баловете и матурите и изпитите и всичко.Аз на всичкото отгоре имам и държавни изпити по счетоводство ох мале :shock:
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Мнение от Mimmy »

Държавен изпит :? Счетоводство :shock: Ужас..никаква ме няма в тази област :roll:
На мен изпращането ми е на 8ми, балът е на 25ти, а после от 30ти до 1ви юни сме на Банско :salute:
И аз като LadyPlaneCrash искам всичко да минава и после да се отдам да една хубава почивка на морето, след добре свършената работа на изпитите (дано) :lol:
Журналистика - oh yeah! :)
Аватар
pebulsita
В началото бе словото

Мнение от pebulsita »

На мен изпращането ми е на 22-ри, а бала на 23-ти :cheers: :king: :bounce:
Преди да действаш - разсъждавай ! :)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Ххахах бероец мен тоз математик много ме издразни-фактът,че е математик е показателен- аз нормални математици и физици не познавам,а знам доста такива...-момче ти не си в ред казвам ти го!!!!!Ти като учиш по цял ден и за теб ученето е животът, станал ли си по-умен а???Имаш ли личен живот,а??????Аз мога да ти кажа,че за мен футболът не е всичко-интетресувам се от история,география,журналситика като цляо,чета и книги,но футболът е нещо друго..Какво си се заял с мен бе,а ??Мога и аз да почна да се заяждма с теб-пак ти казвам ей такива философи като теб най-много "уважавам",а очилати математици и физици направо ги обожавам :lol: Ай в лево!!!!!
НЕ ВЯРВАХ,ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗДРАЗНИ ТАКА ЧОВЕК,КОЙТО НЕ ПОЗНАВАМ,ама нейсе.....
И за твое сведение аз искам да се занимавам със спортна журналистика откак се помня!!!Футболът ме развлича,какво препдочиташ да ходя да убия някой за развлечение ли???Или да се дрогирам,а!!!И аз твърдо НЕ ПОДКРЕПЯМ ЛУМПЕНИТЕ ПО СТАДИОНИТЕ И ПОБОИЩАТА-ДА ТИ Е ЯСНО!!!!!
Аз пък не ви разбирам вас математиците побъркани,еми не ме кефите пич-това е...Ама натрапвам ли си мнението,а?????СМятам за глупаво по цял ден да смяташ някакви формули и графики.....Ти си си избрал това,ок,ама не ми се прави на нравствен поучител,че ме дразниш много,ама много!!!!Повярвай ми не винаги твоето мнение е най-правилното да ти е ясно...
Айде със здраве ти си продължавай да си смяташ,аз ще продължавам да се радвам на успехите на любимия отбор и да се дарзня когато пада-ТИ ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО РАЗБЕРЕШ,така че по-добре не се занимавай с тази тема,ами отивай да пресмяташ дискриминантата :lol:

Освен това мен съм тренирал 7 години плуване ,1 година фитнес и съвсем малко джудо.Знам какво е спорт!!!Бе изобщо какво се занимаваме с теб не ми е ясно има си тема за математика-драскай там на свобода......
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”