Кой беше последният филм който гледа ...?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
"The vampire's assistant". Все си мислех, че от "Здрач"-овете по - тъп филм няма да излезе, но съм се лъгала жестоко *въздъх*! Едвам го изтърпях наполовина...
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- Bety_
- Летящите Пръсти
Е чак пък по-зле от Здрач...
Ели, толкова съм се просълзила от Жената на пътешественика, че чак съм направила правописна грешка...
Ели, толкова съм се просълзила от Жената на пътешественика, че чак съм направила правописна грешка...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Здрач е дъното....
Пред него и Хари Поттер ми е като роман на Стайнбек....
Пред него и Хари Поттер ми е като роман на Стайнбек....
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Syd
- В началото бе словото
- Курс: трети
The Falcon and The Snowman
Много добър.
Много добър.
earthbound misfit
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
It's Complicated
Жесток каст, много приятен филм. А да видиш как напушената Мерил Стрийп прави кроасани посреднощ - безценно.
Музиката в онзи момент беше невероятна, в момента издирвам песента.
Готин, много готин филм.
Жесток каст, много приятен филм. А да видиш как напушената Мерил Стрийп прави кроасани посреднощ - безценно.
Готин, много готин филм.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"Born of Hope" - липсата на много спец. ефекти е компенсирана от онова, което прави един филм истински стойностен - брилянтна актьорска игра, ярки диалози, митична атмосфера, силни и запомнящи се послания. С една дума -> СТРА - ХО - ТЕН!!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз събирам смелост да го изгледам, честно казано. Чета коментарите, откакто е добавен в Замунда и усещам, че или ще ми хареса наистина много, или ще е безобразното разочарование.
Че е нискобюджетен (почти безбюджетен, доколкото разбрах) и с непрофесионални актьори - това е ясно. Ама я кажи твърде ужасно бутафорно ли изглежда всичко?
Не помня точните цифри, ама бях сметнала, че бюджетът на цялата продукция е колкото този на 3 или 4 серии на "Клиника на третия етаж", а там няма масовки, битки и т.н.т. И снимат само в студио.
Ако обаче наистина е такъв подвиг, ще го видя, определено. Кефя се на идеята за фен-сикуъли, прикуъли и разни други такива. Обикновено не стават, но ентусиазмът е похвален
Че е нискобюджетен (почти безбюджетен, доколкото разбрах) и с непрофесионални актьори - това е ясно. Ама я кажи твърде ужасно бутафорно ли изглежда всичко?
Не помня точните цифри, ама бях сметнала, че бюджетът на цялата продукция е колкото този на 3 или 4 серии на "Клиника на третия етаж", а там няма масовки, битки и т.н.т. И снимат само в студио.
Ако обаче наистина е такъв подвиг, ще го видя, определено. Кефя се на идеята за фен-сикуъли, прикуъли и разни други такива. Обикновено не стават, но ентусиазмът е похвален
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Ели, ти наистина ли четеш коментарите? Те обикновено се пишат от УЛТРА неграмотници с половин грам мозък и най-често заклеймяват добър филм като лош и обратното. Аз се доверявам само на филми с маааалко коментари. 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Конкретно за тоя филм - да. Зачетох се, защото исках някой да ми каже какво е качеството (на рилийза и дали бутафорията надцаква ентусиазЪма, за да знам дали изобщо да тегля). Както можеш и да си представиш, мненията са в двете крайности, но аз ще знам какво-що, когато (и ако) го изгледам.
Иначе в Замунда обикновено не чета коментарите. Или ако ги отворя, обикновено става дума за филм, който съм видяла и ми е станало интересно какво мислят другите. Забелязала съм, че любимите ми филми са последвани от малко коментари, задължително положителни и грамотно написани. Специално съм ги търсила. Май само за "Кино "Парадизо" бяха повече на брой (ей, как ще си го пусна пак тия днииииии... Няма друг тоооооолкова светъл и слънчев филм).
EDIT: Много, много... колко да са много.
Общо 40 коментара за двата рилийза.
Ама другите ми любими и толкова нямат. 
Иначе в Замунда обикновено не чета коментарите. Или ако ги отворя, обикновено става дума за филм, който съм видяла и ми е станало интересно какво мислят другите. Забелязала съм, че любимите ми филми са последвани от малко коментари, задължително положителни и грамотно написани. Специално съм ги търсила. Май само за "Кино "Парадизо" бяха повече на брой (ей, как ще си го пусна пак тия днииииии... Няма друг тоооооолкова светъл и слънчев филм).
EDIT: Много, много... колко да са много.
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Айде тогава да ти препоръчам един филм. Има го в Замунда: казва се mindwalk (интелектуална разходка). Направо разкошен филм. Аз даже от няколко дена се каня да го преведа, ама ме мързи...иначе ако поискаш имам английски субтитри.Търговецът на кристал написа:Конкретно за тоя филм - да. Зачетох се, защото исках някой да ми каже какво е качеството (на рилийза и дали бутафорията надцаква ентусиазЪма, за да знам дали изобщо да тегля). Както можеш и да си представиш, мненията са в двете крайности, но аз ще знам какво-що, когато (и ако) го изгледам.
EDIT: Много, много... колко да са много.Общо 40 коментара за двата рилийза.
Ама другите ми любими и толкова нямат.
БТВ колкото и да прилича на европейски...цъ...американски е тоя филм.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мерси, аз и без това вече се чудя какво да гледам напоследък.
Макар че тая фабула нещо не ми се струва много "моя", може и да си я припозная, ако ми хареса начина, по който е направен филма. Пускам го да се сваля, ще пиша, когато го изгледам, че сийдът е слаб.
Едит: Фабула -
. Някой да ме застреля. Сюжет му се вика на това, дето исках да напиша.
Макар че тая фабула нещо не ми се струва много "моя", може и да си я припозная, ако ми хареса начина, по който е направен филма. Пускам го да се сваля, ще пиша, когато го изгледам, че сийдът е слаб.
Едит: Фабула -
В края на ноември
В края на ноември
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Търговецът на кристал написа:Мерси, аз и без това вече се чудя какво да гледам напоследък.
Като го изтеглиш пиши да ти пратя субтитри, че само по слух не е работа.
- Of course not!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е, що да не е - нали е американски?
Не ме подценявай, де.
Виж, ако има шотландец или ирландец вътре, ще ми трябва малко време да вляза в час. Ако е австралиец - давай го насам. С англичани и американци не би трябвало да е проблем.
Ей, което ме подсети за един много готин виц, ама трябва да се чуе наживо, иначе много трябва да си представяш. Нищо де...
Австралиец отива в Лондон и тръгва да пресича като водолаз улицата, в резултат на което едва не го блъска кола. Шофьорът се показва през прозореца и му изкрещява:
"Did you come here to die?"
А австралиецът отговаря: "No, I came here yesterday."
Прочети си го на глас, както би отговорил австралиец. Аз тук и сега си се хиля на глас.
Виж, ако има шотландец или ирландец вътре, ще ми трябва малко време да вляза в час. Ако е австралиец - давай го насам. С англичани и американци не би трябвало да е проблем.
Ей, което ме подсети за един много готин виц, ама трябва да се чуе наживо, иначе много трябва да си представяш. Нищо де...
Австралиец отива в Лондон и тръгва да пресича като водолаз улицата, в резултат на което едва не го блъска кола. Шофьорът се показва през прозореца и му изкрещява:
Прочети си го на глас, както би отговорил австралиец. Аз тук и сега си се хиля на глас.
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Обратна връзка:
"Източни пиеси"... Мдам... мдам...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хаха, класика е тоя.Търговецът на кристал написа:Австралиец отива в Лондон и тръгва да пресича като водолаз улицата, в резултат на което едва не го блъска кола. Шофьорът се показва през прозореца и му изкрещява:
А последно гледах "Лошият лейтенант" с Кейдж. Този с Харви Кайтел като че беше по-добър, ама знам ли, отдавна го гледах. Ама и версията на Херцог е яка. И музиката радва. (: Не е нищо невиждано филмът, но ми беше доста приятен за гледане.