Кой беше последният филм който гледа ...?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Кой беше последният филм който гледа ...?

Мнение от Blood Countess »

"The vampire's assistant". Все си мислех, че от "Здрач"-овете по - тъп филм няма да излезе, но съм се лъгала жестоко *въздъх*! Едвам го изтърпях наполовина... :|
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Е чак пък по-зле от Здрач... :shock: :lol: :lol:

Ели, толкова съм се просълзила от Жената на пътешественика, че чак съм направила правописна грешка... :blackeye:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Здрач е дъното....
Пред него и Хари Поттер ми е като роман на Стайнбек....
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Syd
В началото бе словото
Курс: трети

Мнение от Syd »

The Falcon and The Snowman

Много добър.
earthbound misfit
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

It's Complicated

Жесток каст, много приятен филм. А да видиш как напушената Мерил Стрийп прави кроасани посреднощ - безценно. :lol: Музиката в онзи момент беше невероятна, в момента издирвам песента.
Готин, много готин филм.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

"Born of Hope" - липсата на много спец. ефекти е компенсирана от онова, което прави един филм истински стойностен - брилянтна актьорска игра, ярки диалози, митична атмосфера, силни и запомнящи се послания. С една дума -> СТРА - ХО - ТЕН!! :bow:s :salute:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз събирам смелост да го изгледам, честно казано. Чета коментарите, откакто е добавен в Замунда и усещам, че или ще ми хареса наистина много, или ще е безобразното разочарование.
Че е нискобюджетен (почти безбюджетен, доколкото разбрах) и с непрофесионални актьори - това е ясно. Ама я кажи твърде ужасно бутафорно ли изглежда всичко?
Не помня точните цифри, ама бях сметнала, че бюджетът на цялата продукция е колкото този на 3 или 4 серии на "Клиника на третия етаж", а там няма масовки, битки и т.н.т. И снимат само в студио.

Ако обаче наистина е такъв подвиг, ще го видя, определено. Кефя се на идеята за фен-сикуъли, прикуъли и разни други такива. Обикновено не стават, но ентусиазмът е похвален :salute:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Ели, ти наистина ли четеш коментарите? Те обикновено се пишат от УЛТРА неграмотници с половин грам мозък и най-често заклеймяват добър филм като лош и обратното. Аз се доверявам само на филми с маааалко коментари. :lol:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Конкретно за тоя филм - да. Зачетох се, защото исках някой да ми каже какво е качеството (на рилийза и дали бутафорията надцаква ентусиазЪма, за да знам дали изобщо да тегля). Както можеш и да си представиш, мненията са в двете крайности, но аз ще знам какво-що, когато (и ако) го изгледам.

Иначе в Замунда обикновено не чета коментарите. Или ако ги отворя, обикновено става дума за филм, който съм видяла и ми е станало интересно какво мислят другите. Забелязала съм, че любимите ми филми са последвани от малко коментари, задължително положителни и грамотно написани. Специално съм ги търсила. Май само за "Кино "Парадизо" бяха повече на брой (ей, как ще си го пусна пак тия днииииии... Няма друг тоооооолкова светъл и слънчев филм).

EDIT: Много, много... колко да са много. :) Общо 40 коментара за двата рилийза. :mrgreen: Ама другите ми любими и толкова нямат. :rabbit:
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Търговецът на кристал написа:Конкретно за тоя филм - да. Зачетох се, защото исках някой да ми каже какво е качеството (на рилийза и дали бутафорията надцаква ентусиазЪма, за да знам дали изобщо да тегля). Както можеш и да си представиш, мненията са в двете крайности, но аз ще знам какво-що, когато (и ако) го изгледам.

Иначе в Замунда обикновено не чета коментарите. Или ако ги отворя, обикновено става дума за филм, който съм видяла и ми е станало интересно какво мислят другите. Забелязала съм, че любимите ми филми са последвани от малко коментари, задължително положителни и грамотно написани. Специално съм ги търсила. Май само за "Кино "Парадизо" бяха повече на брой (ей, как ще си го пусна пак тия днииииии... Няма друг тоооооолкова светъл и слънчев филм).

EDIT: Много, много... колко да са много. :) Общо 40 коментара за двата рилийза. :mrgreen: Ама другите ми любими и толкова нямат. :rabbit:
Айде тогава да ти препоръчам един филм. Има го в Замунда: казва се mindwalk (интелектуална разходка). Направо разкошен филм. Аз даже от няколко дена се каня да го преведа, ама ме мързи...иначе ако поискаш имам английски субтитри.
БТВ колкото и да прилича на европейски...цъ...американски е тоя филм. 8)
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мерси, аз и без това вече се чудя какво да гледам напоследък.
Макар че тая фабула нещо не ми се струва много "моя", може и да си я припозная, ако ми хареса начина, по който е направен филма. Пускам го да се сваля, ще пиша, когато го изгледам, че сийдът е слаб.

Едит: Фабула - :pukeright: . Някой да ме застреля. Сюжет му се вика на това, дето исках да напиша.
В края на ноември
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Търговецът на кристал написа:Мерси, аз и без това вече се чудя какво да гледам напоследък.
Макар че тая фабула нещо не ми се струва много "моя", може и да си я припозная, ако ми хареса начина, по който е направен филма. Пускам го да се сваля, ще пиша, когато го изгледам, че сийдът е слаб.

Като го изтеглиш пиши да ти пратя субтитри, че само по слух не е работа. :?

- Of course not!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, що да не е - нали е американски? :shock: Не ме подценявай, де. :geek:

Виж, ако има шотландец или ирландец вътре, ще ми трябва малко време да вляза в час. Ако е австралиец - давай го насам. С англичани и американци не би трябвало да е проблем.

Ей, което ме подсети за един много готин виц, ама трябва да се чуе наживо, иначе много трябва да си представяш. Нищо де...

Австралиец отива в Лондон и тръгва да пресича като водолаз улицата, в резултат на което едва не го блъска кола. Шофьорът се показва през прозореца и му изкрещява:
"Did you come here to die?"
А австралиецът отговаря: "No, I came here yesterday."

Прочети си го на глас, както би отговорил австралиец. Аз тук и сега си се хиля на глас. :lol:
В края на ноември
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

"Източни пиеси"... Мдам... мдам...
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Търговецът на кристал написа:Австралиец отива в Лондон и тръгва да пресича като водолаз улицата, в резултат на което едва не го блъска кола. Шофьорът се показва през прозореца и му изкрещява:
"Did you come here to die?"
А австралиецът отговаря: "No, I came here yesterday."
Хаха, класика е тоя. :) Напомня ми на тая реклама. :lol:

А последно гледах "Лошият лейтенант" с Кейдж. Този с Харви Кайтел като че беше по-добър, ама знам ли, отдавна го гледах. Ама и версията на Херцог е яка. И музиката радва. (: Не е нищо невиждано филмът, но ми беше доста приятен за гледане.
Заключено

Обратно към “Други”