Кандидатстване за общежитие I курс

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
magusha
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи

Re: [АКТУАЛНО] Кандидатстване за общежитие I курс

Мнение от magusha »

Няма ли да изчакаш за 3то класиране?
BenG
В началото бе словото

Мнение от BenG »

Аз не отговарям на нито един критерий за 3-то.....
BenG
В началото бе словото

Мнение от BenG »

what_is_love написа:Нищо не става с тези разменни писма-не ми дадоха,а на крака ходих ;(
Някой да си търси съквартирантка?

Искаш ли да сме съквартирантки?
Tzanio
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: кандидат-студент

Мнение от Tzanio »

И аз съм от неприетите и колежката от СБО ми затвори преди да ми доуточни как стоят нещата. Каза ми само,че разменното писмо е моята настанителна заповед,което няма логика... ако съм приет в СУ защо да искам да ходя в ТУ примерно ? :D И ми каза да чакам класиране и тогава ми затоври. В общи линии нищо не разбрах. Та разменни писма дават ли се за МУ или ТУ или ще спиме по спирките :D Ако някой внесе яснота много хора ще сме му благодарни :)
Аватар
Nikolchova
В началото бе словото
Специалност: Геология
Обратна връзка:

Мнение от Nikolchova »

И аз мисля за квартира, даже имам намерена, но ме спира това, че съм сама - нямам съквартирант. Друго е да са повече хора.
Не съм готова днес да те обичам,
Сърцето, заприличало на дрипа,
не ще успее да те побере.
BenG
В началото бе словото

Мнение от BenG »

Nikolchova написа:И аз мисля за квартира, даже имам намерена, но ме спира това, че съм сама - нямам съквартирант. Друго е да са повече хора.

Beng_need_of ми е скайпа,ако искаш пиши ми да обменим информация и идеи :)
IordanB
В началото бе словото
Специалност: БИН

Мнение от IordanB »

Хора, помогнете! Здраво се издъних и не знам какво да правя. Когато ходих да се записвам бях си взел документи за общежитие и ги попълних и всичко си беше ОК. След като влязох да се записвам жената, която беше там ми взе всички документи и ми каза, което й е ненужно да си го прибирам. Да ама днес, когато видях класацията за общежитията забелязах, че моето име липсва. И не само липсва, а и го няма никъде - нито в приети, нито в некласирани. И когато отидох да си видя документите, които жената ми върна, видях, че именно там е молбата-декларация за общежитие. И искам да попитам има ли някакъв начин да участвам в трето класиране или не. :(
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

"Настаняването става в срок от 15 до 20 септември 2010 г. Отивате при домакина на блока, в който сте разпределени. " - значи не е необходимо да ходим никъде другаде? Прочетох някъде, че трябва първо да се мине през блок 42Б за да се заплати наема, но в първия пост тази информация липсва, така че нека някой да уточни дали се налага да се ходи и до 42Б или само до съответния блок, в който сме приети.

П.С.: @IordanB не си проверил дали името ти е в списъка преди да отидеш? Очевидно е било грешка, а относно въпроса ти, не мисля, че е проблем да участваш в 3то класиране. Но за по-сигурно можеш да им се обадиш, телефон за връзки можеш да намериш в първия пост.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
IordanB
В началото бе словото
Специалност: БИН

Мнение от IordanB »

Ами не знам дали ще мога да участвам в останалите класирания след като ме няма никъде.
Аватар
darslayer
В началото бе словото
Специалност: молекулярна биология

Мнение от darslayer »

Да попитам сега един въпрос.Като отивам да се настаня трябав да внеса депозит,нали така?Каква е сумата на депозита-нещо фиксирано за всички или за всеки блок различно?
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

@IordanB:

Първо провери още веднъж дали те има в списъците с класирани по успех или по право. След това провери дали имаш успех по-висок от минималния за съответния факултет. Ако да, то отиди до 20ти в блок 42б и им кажи. Те ще оправят проблема със сигурност.

@The_Soldier:

Да, трябва да отидеш първо в 42б и да си платиш(към 100 лева ще ти излезе всичко). След това отиваш с касовата бележка при домакинката на твоя блок.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
sound
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от sound »

Така..и аз ще помоля за малко внимание и помощ.Четох,четох и разбрах следното-не съм сред приетите от класиране по успех във ФНПП.Миналогодишният успех който са искали е 4,96 и аз с моят 5,46 си мислех,че съм приет,но като погледнах сега-тази година искат 5,50 и съм на 8мо(7мо) място в списъка с некласирали се от моя фак.Сега..относно критериите за 3то класиране-не отговарям на нито един(сирак,безработни родители,учащи братя,сестри и т.н.) ,но имам извадени доходите на родителите ми за последните 6 месеца (само да попитам това,че са разведени играе ли някаква роля след като съм пълнолетен?В смисъл..аз живея с баща ми - само неговият доход ли ми трябва?Дали след като са разведени не влизам в групата "с 1 родител" о.О )

И..относно датите.Щом не съм приет сега-чакам до 29-ти(срока е от 29ти до 4ти) да пусна молба за 3-то класиране(по доход) и вече на 11ти да видя какво е станало?Също и не ми е ясно как стоят нещата с тези разменни писма.

Благодаря за помощта предварително. :] ez...
Be good or be bad...your choice!
Аватар
Tienji
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Tienji »

Така... мен и още един правист 1 курс не ни взеха на общежитие и си намерихме квартира на улица иван рилски - може и пеша да се ходи до ректората на су - търсим трети човек за съквартирант по възможност правист или някой друг, на когото е удобно мястото където е квартирата. Засегнатите от въпроса да ми пишат, а аз ще обясня как стоят нещата по-конкретно.
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки

Мнение от morfei »

@sound:
Ще е най-добре да отнесеш въпросите си към Комисията по настаняване. Ние тук не сме толкова навътре в нещата.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
helluser
В началото бе словото

Мнение от helluser »

Хора, аз съм приета в 50 А, но бих искала да се преместя с разменно писмо в блок на ТУ. Ако това стане , то ще освободя 315 стая в 50 А, ако не се получи вероятно ще търся квартира защото местоположението на блока и условията не ме устройват. Ако някой търси съквартирант, нека ми пише, търся квартира главно в района на жк. Изток, Младост 1, Гео Милев и района около СУ.
think green
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”