[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
аз нямам проблеми със звъненето.нула,осем,осем,седем,две,нула,едно,нула,седем,шест.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Тъй като моята работа се оказа за девети,а не за шести (мозъкът поддава напоследък),се включвам.
Тричкова направи добра вметка,на която аз не мога да дам отговор,защото нямам идея къде може да се покрием при дъжд. Ама май ще е най-добре да се оборудваме с чадърчета енд шит и да се надяваме,че няма да ни хване някой порой точно в периода 12-13 часа. Не за друго,ами на нас провинциалните хорица ще ни е малко трудно да се ориентираме в търсенето. Пък и в градинката трябва да има палатка.
Seriously,ако някой софиянец излезе с подходящ резервен дъждовен план,няма да направи лошо.
И още едно уточнение,че май продължава да има неразбрали - става въпрос за СЛЕД изпита. Ако има толкова нетърпеливи и искат да се запознаят преди изпита,да се разбират индивидуално,но не мисля,че 3-4 часа по-късно ще са кой знае какъв пропуск.
Ако става въпрос за събирането - това е една от причините да предложа място за събиране различно от входа на СУ - градинката. Все ще запомним основните отличителни белези от описанията,които си даваме,та не вярвам да е чак толкова трудно,а и при нормално стечение на обстоятелствата,там не би трябвало да има невиждан брой младежи с почти еднакъв вид.emabell написа:пак сме 600 човека как ли ще се открием?
Тричкова направи добра вметка,на която аз не мога да дам отговор,защото нямам идея къде може да се покрием при дъжд. Ама май ще е най-добре да се оборудваме с чадърчета енд шит и да се надяваме,че няма да ни хване някой порой точно в периода 12-13 часа. Не за друго,ами на нас провинциалните хорица ще ни е малко трудно да се ориентираме в търсенето. Пък и в градинката трябва да има палатка.
И още едно уточнение,че май продължава да има неразбрали - става въпрос за СЛЕД изпита. Ако има толкова нетърпеливи и искат да се запознаят преди изпита,да се разбират индивидуално,но не мисля,че 3-4 часа по-късно ще са кой знае какъв пропуск.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха.
а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Значи за след изпита се разбрахме горе-долу...
За преди изпита, и по-специално за всички, които ще са в южното крило - @maikule го е предложил много удобно - 8 без нещо на входа на подлеза откъм университета ! Аз почти сигурно ще си напиша на едно листче "tranceRR" и ще си го лепна на челото, ако ми остане време сутринта 
edit : @maikule, туй дето го замисляш, вземи го напиши на един плакат и го дръж нависоко
edit : @maikule, туй дето го замисляш, вземи го напиши на един плакат и го дръж нависоко
Последно промяна от tranceRR на 06 Юни 2013, 19:26, променено общо 1 път.
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- silvinka
- В началото бе словото
- Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
Аз съм "ЗА" ... В стая 243 съм , така че може да се чакаме някъде пред входа на северното крило ?Christine_Di написа:Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха.а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
- pifiella
- Пишете, о, братя
Aз няма да мога до дойда на сбирката,защото след изпита трябва да тичам на работа,но духовно и форумно ще съм с Вас! 
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
За 240 никой ли няма 
За някои неща, трябва да се пребориш първо със себе си!
tranceRR,брат как ме разбираш само.Именно една петминутка ПРЕДИ изпита, ще ни спести търсенето след това.Аз знам едно кафенце на Попа-NRJ.Софиянци го знаят.Не е много далече и има градина.Почти винаги там си пия кафето.
Именно ! А за кафето - няколко пъти ми се случи да мина покрай тоя Planet (който е на Оборище) и така ми се иска да седна и да се почувствам, че играя в някой епизод на "Под прикритие"maikule написа:tranceRR,брат как ме разбираш само.Именно една петминутка ПРЕДИ изпита, ще ни спести търсенето след това.Аз знам едно кафенце на Попа-NRJ.Софиянци го знаят.Не е много далече и има градина.Почти винаги там си пия кафето.
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
И каква е разликата дали ще се търсим преди или след изпита? Нещо ми убягва логиката ви.
Няма абсолютно никакъв смисъл преди изпита за едното здрасти да се търсим. според мен
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Веднага ти давам моята логика.Не я смятай за меродавна.
Началото на изпита си има точен час и всички ще се съберем.Края обаче ще е различен за всеки и не се знае кой накъде ще се запилее.И в крайна сметка организацията за след изпита ще бъде по-точна.Виж, ако си фаталист и не искаш да се виждаш с никого преди изпита аз се наемам да ти звънна след 13:00 и да се намерим.
леееко отклонение от темата: https://www.facebook.com/photo.php?v=54 ... =3&theater
Началото на изпита си има точен час и всички ще се съберем.Края обаче ще е различен за всеки и не се знае кой накъде ще се запилее.И в крайна сметка организацията за след изпита ще бъде по-точна.Виж, ако си фаталист и не искаш да се виждаш с никого преди изпита аз се наемам да ти звънна след 13:00 и да се намерим.
леееко отклонение от темата: https://www.facebook.com/photo.php?v=54 ... =3&theater
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Не съм фаталист,но пътувам. Ранното ставане в комбинация с пословичната ми сънливост просто няма да позволят да приличам на човек сутринта.
Това е личният ми мотив,а логичният е,че сутринта ще се видим за не повече от пет,най-много десет минути,време достатъчно само за "здрасти и успех",и то пак трябва да се разпознаваме,и то сред 600 човека.
Време за гавра с УНСС винаги се намира.
Време за гавра с УНСС винаги се намира.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
-
tamarsaaD
- В началото бе словото
eii tranceRR не съм чак толкова висока дее :Д само 1.75 , ще съм с лилав клин. И аз ще се оглеждам за теб и тези от вас, които написаха как да ги познаем, понеже след изпита трябва директно да си пътувам към родния град.. ако можете елате по-рано ( преди 8 ) на входа на тоз подлез 
- Christine_Di
- Пишете, о, братя
По скоро пред вратата на самата стая – аз съм с рижава коса и бретон, ще ме познаеш! хахах Усмихната до уши и така. Най-сигурно, търси момиче с зелен айпод щипка - и бели слушалки! хахаsilvinka написа:Аз съм "ЗА" ... В стая 243 съм , така че може да се чакаме някъде пред входа на северното крило ?Christine_Di написа:Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха.а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!
Или пред главния вход ? ...
Надежден и ти си 243-та, не са крий!!!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
https://www.facebook.com/groups/143935552457586/ (Първокурсници 2013/2014), който иска да се присъединява, сега няма хора, но, ако стане като миналата година (хората започнаха да се присъединяват) ще ви е полезна по-нататък ...
Иначе, после като станете студенти може да направим онова кафе, за което говорихме в началото с Хриси (рекорд, запомнил съм нечие име) и останалите. Обичам новите запознанства, а журналистите от миналата година са интересни хора и с някои още си поддържаме контакт.
Иначе, после като станете студенти може да направим онова кафе, за което говорихме в началото с Хриси (рекорд, запомнил съм нечие име) и останалите. Обичам новите запознанства, а журналистите от миналата година са интересни хора и с някои още си поддържаме контакт.