[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
maikule
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от maikule »

аз нямам проблеми със звъненето.нула,осем,осем,седем,две,нула,едно,нула,седем,шест.
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Тъй като моята работа се оказа за девети,а не за шести (мозъкът поддава напоследък),се включвам.
emabell написа:пак сме 600 човека как ли ще се открием :D?
Ако става въпрос за събирането - това е една от причините да предложа място за събиране различно от входа на СУ - градинката. Все ще запомним основните отличителни белези от описанията,които си даваме,та не вярвам да е чак толкова трудно,а и при нормално стечение на обстоятелствата,там не би трябвало да има невиждан брой младежи с почти еднакъв вид. :mrgreen:
Тричкова направи добра вметка,на която аз не мога да дам отговор,защото нямам идея къде може да се покрием при дъжд. Ама май ще е най-добре да се оборудваме с чадърчета енд шит и да се надяваме,че няма да ни хване някой порой точно в периода 12-13 часа. Не за друго,ами на нас провинциалните хорица ще ни е малко трудно да се ориентираме в търсенето. Пък и в градинката трябва да има палатка. :mrgreen: Seriously,ако някой софиянец излезе с подходящ резервен дъждовен план,няма да направи лошо.
И още едно уточнение,че май продължава да има неразбрали - става въпрос за СЛЕД изпита. Ако има толкова нетърпеливи и искат да се запознаят преди изпита,да се разбират индивидуално,но не мисля,че 3-4 часа по-късно ще са кой знае какъв пропуск. :lol:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха. :) а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Значи за след изпита се разбрахме горе-долу... :) За преди изпита, и по-специално за всички, които ще са в южното крило - @maikule го е предложил много удобно - 8 без нещо на входа на подлеза откъм университета ! Аз почти сигурно ще си напиша на едно листче "tranceRR" и ще си го лепна на челото, ако ми остане време сутринта :mrgreen:
edit : @maikule, туй дето го замисляш, вземи го напиши на един плакат и го дръж нависоко :lol:
Последно промяна от tranceRR на 06 Юни 2013, 19:26, променено общо 1 път.
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
silvinka
В началото бе словото
Специалност: Журналистика и Връзки с обществеността
Курс: кандидат-студент

Мнение от silvinka »

Christine_Di написа:Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха. :) а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!
Аз съм "ЗА" ... В стая 243 съм , така че може да се чакаме някъде пред входа на северното крило ? :scratch: Или пред главния вход ? ...
"Такъв е животът:можеш да се превърнеш в ангел, глупак или престъпник -и никой няма разбере това.Но ако ти липсва едно копче,всички ще забележат."
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Aз няма да мога до дойда на сбирката,защото след изпита трябва да тичам на работа,но духовно и форумно ще съм с Вас! :D
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
tdg
В началото бе словото

Мнение от tdg »

За 240 никой ли няма :?
За някои неща, трябва да се пребориш първо със себе си!
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

tranceRR,брат как ме разбираш само.Именно една петминутка ПРЕДИ изпита, ще ни спести търсенето след това.Аз знам едно кафенце на Попа-NRJ.Софиянци го знаят.Не е много далече и има градина.Почти винаги там си пия кафето.
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

maikule написа:tranceRR,брат как ме разбираш само.Именно една петминутка ПРЕДИ изпита, ще ни спести търсенето след това.Аз знам едно кафенце на Попа-NRJ.Софиянци го знаят.Не е много далече и има градина.Почти винаги там си пия кафето.
Именно ! А за кафето - няколко пъти ми се случи да мина покрай тоя Planet (който е на Оборище) и така ми се иска да седна и да се почувствам, че играя в някой епизод на "Под прикритие" :cheers: Ама айде, кафето ще го мислим впоследствие... :D
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Надежден Случай
Плиний Стари

И каква е разликата дали ще се търсим преди или след изпита? Нещо ми убягва логиката ви. :lol: Няма абсолютно никакъв смисъл преди изпита за едното здрасти да се търсим. според мен :mrgreen:
Sunshine or ain't.
Аватар
maikule
В началото бе словото

Мнение от maikule »

Веднага ти давам моята логика.Не я смятай за меродавна.
Началото на изпита си има точен час и всички ще се съберем.Края обаче ще е различен за всеки и не се знае кой накъде ще се запилее.И в крайна сметка организацията за след изпита ще бъде по-точна.Виж, ако си фаталист и не искаш да се виждаш с никого преди изпита аз се наемам да ти звънна след 13:00 и да се намерим.

леееко отклонение от темата: https://www.facebook.com/photo.php?v=54 ... =3&theater
Надежден Случай
Плиний Стари

Не съм фаталист,но пътувам. Ранното ставане в комбинация с пословичната ми сънливост просто няма да позволят да приличам на човек сутринта.:lol: Това е личният ми мотив,а логичният е,че сутринта ще се видим за не повече от пет,най-много десет минути,време достатъчно само за "здрасти и успех",и то пак трябва да се разпознаваме,и то сред 600 човека.

Време за гавра с УНСС винаги се намира. :mrgreen:
Sunshine or ain't.
tamarsaaD
В началото бе словото

Мнение от tamarsaaD »

eii tranceRR не съм чак толкова висока дее :Д само 1.75 , ще съм с лилав клин. И аз ще се оглеждам за теб и тези от вас, които написаха как да ги познаем, понеже след изпита трябва директно да си пътувам към родния град.. ако можете елате по-рано ( преди 8 ) на входа на тоз подлез :P
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

silvinka написа:
Christine_Di написа:Хей, тъй като не мога да ви изчета всичките, кажете верно къде се чакаме, и наистина да е място дет да се познаем, ако трябва всеки да носи листче с псевдонима от форума хахха. :) а тез дет са в 243 стая - аре бе пишете да се организираме, заедно да влизаме!
Аз съм "ЗА" ... В стая 243 съм , така че може да се чакаме някъде пред входа на северното крило ? :scratch: Или пред главния вход ? ...
По скоро пред вратата на самата стая – аз съм с рижава коса и бретон, ще ме познаеш! хахах Усмихната до уши и така. Най-сигурно, търси момиче с зелен айпод щипка - и бели слушалки! хаха

Надежден и ти си 243-та, не са крий!!!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Мнение от Nemalp »

https://www.facebook.com/groups/143935552457586/ (Първокурсници 2013/2014), който иска да се присъединява, сега няма хора, но, ако стане като миналата година (хората започнаха да се присъединяват) ще ви е полезна по-нататък ...

Иначе, после като станете студенти може да направим онова кафе, за което говорихме в началото с Хриси (рекорд, запомнил съм нечие име) и останалите. Обичам новите запознанства, а журналистите от миналата година са интересни хора и с някои още си поддържаме контакт.
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”