Нищо кой знае какво като филм ( не съм чел книгата, не знам там как е ).
Просто тоя край се очакваше
не, нооо...Blood Countess написа:Нима си очаквал да се придържат към оригинала на 100%?![]()
и съм сигурен , че филмът не те накара да си купиш книгатаRadoRado написа:И аз изгледах батко ти Дориан.
Нищо кой знае какво като филм ( не съм чел книгата, не знам там как е ).
Просто тоя край се очакваше
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Така е, но пък като се абстрахираш от книгата, е доста приятно филмчетоBlood Countess написа:Нима си очаквал да се придържат към оригинала на 100%?O|OeHukc написа: вездесъщо разминаване на роман и сценарий![]()

ама... ама актьорът трябваше да е рус и със сини очи... Не че има някакво значение за филма, но все пак всичко е изградено около образа на Дориан. И най-важните диалози ги няма (very disappointed)Mira написа: А иначе "Дориан" го чакам от 3 месеца. И въпреки някои промени и несъответствия с книгата, струва си да се гледаИ атмосферата е приятна, и актьорският състав е на ниво.
Аз го гледах вчера на кино и заспах за част от филма, но въпреки всичко страшно много ми хареса!Bety_ написа:Шерлок Холмс- изключително доволна съм, а почеркът на Гай Ричи личи безпогрешно.