Уникален е!

Момента с бутилката е много силенЗвездица написа:
Хареса ми много, но сигурно защото е много шашав (: Иначе не е за всеки!

Хвана ми окото. Дано да го има по торентите, за да си го дръпна да го гледам този уикенд .Звездица написа:
Хареса ми много, но сигурно защото е много шашав (: Иначе не е за всеки!

И аз го изгледах - много го чаках този илм, много му се канех обаче...накрая не останах толкова доволна... Фасбендър си е супер и другите актьори не бяха зле, имаше много хубави сцени и много красиви пейзажи, но някак си нещо му липсваше на филма... Или просто аз имах прекалено много и прекалено големи очаквания. Миналата екранизация на BBС ми хареса повече.Disney_World написа:
Бъртън-Деп - няма как да не е прекрасен (: А и на ХБ Картър много й отиват такива роли.Scion of balance написа:
прекрасен филм
Няма друг Рочестър като Тоби Стивънс, а пък за мен точно Фасбендър през цялото време имаше вид на педофилThe_Viper написа:И аз го изгледах - много го чаках този илм, много му се канех обаче...накрая не останах толкова доволна... Фасбендър си е супер и другите актьори не бяха зле, имаше много хубави сцени и много красиви пейзажи, но някак си нещо му липсваше на филма... Или просто аз имах прекалено много и прекалено големи очаквания. Миналата екранизация на BBС ми хареса повече.