[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6

Архив на теми от "Студентски живот".
Публикувай отговор
Аватар
Green`L.K.
Форумозавър Рекс
Курс: кандидат-студент

Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6

Мнение от Green`L.K. »

dimage написа:Мразя дърти гадни бабички, които още вярват, че Живков е на власт, да са директори на дирекции или началници на отдели в проклетите ни министерства... Мразя! :Alvarin_02: :wild: Мразя същите смотани бабички, които си мислят, че като съм на 21 и съм им роб... да ама не! Някой друг си намерете, който да ви "чиракува", проклети злобни дъртофелници... :finger:s
Онзи ден имаха наглостта да организират комитет против седенето ми в автобуса... Хем ме виждат, че рева като съдрана сякаш светът е свършил, хем съм се хванала за корема, щото... И въпреки всички кофти бабките не спряха да врякат колко съм била невъзпитана и дрън дрън...
Non scholae sed vitae discimus!
Любовта е, когато останалите престанат да съществуват ...
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Много са ми странни как може да тичат по 20-30 метра като сърнички, за да не изпуснат рейса, а като се качат вътре се прегърбват и се правят на беззащитни. Аз ставам само като видя някой старец, който наистина е зле или ако има бременна жена.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

То някои жени нарочно зачеват, да им дават места у автобуса, и тези с бастунките нарочно ритат камъни, за да ги болят краката...

в смисъл - като станете на по 70г. тогава ще говорим пак...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Ами ако съм бачкала няколко дни подред по 10-12 часа и като се прибирам съм гроги, едва ли ще съм в състояние да стана да направя място на някой който пропътува километри за домати с 1 стотинка по-ниски цени и за безценния социален живот в автобуса.
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

аз ставам, бе.. винаги

Ма ми се е случвало общо 3-4 пъти.. :cheese:
la douleur exquise
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Е, и аз съм ставала, но някои хора са прекалено нагли и не чак толкова зле... Както и да е. А съм и виждала възрастни хора да правят места на млади, припадащи девойки в автобусите. Така, че... Никога нищо не се знае. :D
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

не всички заслужават, така си е. много ясно, че като си се бъхтил цял ден имаш предимство пред бабата, дето сега си излиза от вкъщи и използва почивката между сериалите за междуквартална разходка. въпросът е да можеш да прецениш ситуацията. иначе аз сега се сещам за един път като пътувах в автобуса ама то беше супер шумно и една баба ме пита нещо и аз веднага станах и й отстъпих да седне, пък тя ме питала кой автобус е това... забава...
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Днес беше един дооста дълъг ден... :|
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Първият от горещниците... :|
Какво ли ни чака... :roll:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Значииии... някои хора са много тъпи. И 20 пъти да им кажеш едно нещо, те пак ще си повтарят каквато там глупост имат втълпена в главата им...
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Жегата...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Качихме се почти до Боянския водопад по най- гадния път, по който съм минавала някога! Беше ужасно. На всичкото отгоре, освен че е много стръмен пътя и е с някъв сипей дето се пързаля, уж беше обезопасено познайте с какво - огради от бодлива тел. Поне бяха до някъде. Така поне, ако паднеш, можеш да си сигурен, че няма да се търкаляш дълго, само защото ще се забиеш в бодливата тел!
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

Не ми понася тва слънце... лятото винаги ми идва в повече...

Подразни ме и МАНТАЛИТЕТът на българина... МРАЗЯ ЧАЛГАТА! Убива стотици мозъчни клетки - всеки ден... и връщане назад няма...
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Ми целият ден, а от слънцето ми се зачервиха очите като на :albino:
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

allshallperish написа:Качихме се почти до Боянския водопад по най- гадния път, по който съм минавала някога! Беше ужасно. На всичкото отгоре, освен че е много стръмен пътя и е с някъв сипей дето се пързаля, уж беше обезопасено познайте с какво - огради от бодлива тел. Поне бяха до някъде. Така поне, ако паднеш, можеш да си сигурен, че няма да се търкаляш дълго, само защото ще се забиеш в бодливата тел!
пеша ли се качваш дотам? и как... иска ми се и аз да отида... проблемът е, че и идея си нямам къде е

иначе подразни ме, че ме боли главата и гърба все едно имам пневмония...дано да нямам!!!
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”