Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз например съм писала 8 специалности с история, макар че от третата нататък не искам да ги уча. Написах ги ей така да има, нищо че резлутатут ми си е висок
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Няма да да издържа още 1 година с литературата и историята... А и всички тея нерви.. Най-много да се набутам в УНСС и после магистратура в СУ или нещо такова
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
benitabeni:) написа:ами не мисля,че е въпрос на труд...щото историята смея да твърдя (особено новата и възрожденската) ги знам доста добре...късмет му е майката......
Е вярно и късмет има, но не всичко зависи от късмета, понякога зависи и от самите нас, и то повечето пъти зависи от самите нас.
Vanuushka написа:Аз например съм писала 8 специалности с история, макар че от третата нататък не искам да ги уча. Написах ги ей така да има, нищо че резлутатут ми си е висок
е с История
освен самата история - другото ми се вижда доста
безинтересно
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
summer написа:
Еее, тука малко го прекали. Чак пък въобще нищо ако не разбираш ще си проличи. То оттам се раждат бисерите на КСК-то.
имам известни ли4ни наблюдения...
странно ми се вижда да не можеш да направиш едно собствено сложно изре4ения и да изразиш ли4на позиция, оба4е да ми цитираш В. Златарски със запетаите... и ако питаш за някакво пояснение от цитираното да полу4аваш отг тип: "К'о ти пука к'о зна4и. Знам ли го - знам го." На изпита никой не те пита к'во разбираш, стига да се впишеш в критериите им
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит.
Vanuushka написа:Аз например съм писала 8 специалности с история, макар че от третата нататък не искам да ги уча. Написах ги ей така да има, нищо че резлутатут ми си е висок
е с История
освен самата история - другото ми се вижда доста
безинтересно
Между другото историята я сложий доста назад иначе най - много искам да уча тази спец която съм сложила на първо място и не ми се ще да мисля какво ще правя, ако не влезя в нея, а в ПА например
мда определено проверяващите държат на анализи и оценка на събитията най - вече от самия кандидат - студент, и все пак ако знаем и някой друг цитат ще покажем, че сме компетентни
Vanuushka написа:мда определено проверяващите държат на анализи и оценка на събитията най - вече от самия кандидат - студент, и все пак ако знаем и някой друг цитат ще покажем, че сме компетентни
че си им купувал книжките
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men