Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
кажи после има ли ефект,да почвам и аз да нагъвам ксерокопиятаМарто написа:Вие сте се предали ама аз след малко ще си изям книгата! (току виж науча нещо)

- Nikince
- Пишеща машина
Марто написа:Вие сте се предали ама аз след малко ще си изям книгата! (току виж науча нещо)
Не става само с яденето !!!!!!!! Трябва и акъл
Спокооооо бе хора....... аз взех изпита с тема.........по която не бях чела един ред!!!!!!! АМА ЕДИН!
Даже не знаех за какво се говори в нея........ Седнах....... съчених от тук от там.............. тя се изнерви по едно време на фундаменталните ми отговори ..........
Поиска ми книжката и аз..... тъй като бях с нагласа за септември ...и казвам ............... Ами септемри ще се видим пак....... И тя ... само ми вика ......... ОООО Я МИ СЕН МАХАЙ ОТ ГЛАВАТА
Ахахахаха и гледам взела съм го
Успех днес на Тони!!!!!!! Вярвам в тебе миличка
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами какво да ви кажа, гадно е
от нашата група минаха 4 или 5 човека не повече
мен ме скъсаха, но Рабаджиев е пич и половина, той човекът така искаше да ми пише 3, ама аз просто почти нищо не казах
на мен ми се падна старогръцка скулптура +школи и още нещо, което не бях чувала и римски гробни съоръжения и нещо си
моят съвет е освен да учите основните неща, учете и примери, защото той иска да се дават примери и то доста
изпитват и двамата
освен, че има за Охрид, Търново, Плиска и Преслав, има и за Силистренската гробница, за Тракийския конник,Кабиле, Хелес
неща, които не сме ги говорили на упражнения
успех ви желая!!!
а има и за етногенезис на прабългари и славяни 
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
- ballsmile
- В началото бе словото
Запазвам неутралитет!!!feichka написа:Ние така си ги глезим, че са ни малцинство...а той...sientelo написа:хехехе, сигурно не сте му достатъчниfeichka написа:Kолега, нямате ли си момичета в специалността?ballsmile написа:Само да попитам... на изпита по археология днес имаше едно симпатично момиче... Някой познава ли момичето?то сега покрай лятото и жегите на хората в главата само птички и пчелички им се въртят
![]()
ПС. напускам тази тема, че хората сигурно се дразнят вече
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
Walk on through the rain,
Tho' your dreams be tossed and blown.
- Nikince
- Пишеща машина
На нас ни преподаваха Колева и Ралица .... И ме изпитва Колева, но от това което забелязах специално.,.от моя курс Колева е написала почти всички 2ки ..А Ралица 6-ците.....
А за Рабаджиев...Не ми е преподавал...но на изпита и той беше в кабинета и ми подсказваше
На мен ми изглежда пекан тип....... Но пък от друга страна ние имаме само 1 семестър, за разлика от вас...това означава, че вие сте доста по наредени от нас и с 2 пъти повече материал...
А за Рабаджиев...Не ми е преподавал...но на изпита и той беше в кабинета и ми подсказваше
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ