Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.3
Сноу, можеш и на второ класиране, доколкото знам не губиш място, можеш само да се качиш нагоре : ) ! California e прочел "първо желание", затова отговори така : ).
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Re: няколко въпроса за кандидатсването.
За 4то зависи от специалността и каква ти е програмата за седмицата.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- california
- Писаружяк
- Специалност: журналистика
Да, извинявай.Моя грешка.За да не загубиш мястото си при първо класиране, депозираш диплома.Ако не искаш това, което са те приели на първо можеш спокойно да си чакаш второ класиране.
Успех
Успех
ORIGINAL FORUM PROFILE
©2013 - All rights reserved by california
-
funshui
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: funshui
Здравейте! Искам да Ви попитам дали ще мога да се запиша за класиране в събота, тъй като тогава ми предстои идване до София. Поздрави 
Задължително ли трябва да се регистрирам онлайн,защото видях:след като са попълнили електронно необходимата информация на сайта на Университета.Ако отида на място с документите без да съм се регистрирал онлайн ще има ли някакъв проблем ?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
@funshui - да, в събота приемат документи от 9 до 17ч.
@Laxus - не е задължително, но е препоръчително
; може и на място да подадеш документи, но предполагам ще ти отнеме малко повечко време (някои бяха писали, че лелките дори ти предлагат да използваш компютрите на унито да си въведеш информацията, за да не купуваш бланки).
А ако се регистрираш онлайн, трябва само да отидеш до ректората и да валидираш данните си и всичко би трябвало да приключи за не повече от 10-15мин
@Laxus - не е задължително, но е препоръчително
А ако се регистрираш онлайн, трябва само да отидеш до ректората и да валидираш данните си и всичко би трябвало да приключи за не повече от 10-15мин
ДС - 
-
ZEEP
- В началото бе словото
За студентските общежития намирам затруднения при намирането на нужните документи.
Въпросът ми е доходите на родителите трябват ли ?
Въпросът ми е доходите на родителите трябват ли ?
- driplio
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Компютърни науки
За тази година не знам къде има информация относно общежитията, но в ТАЗИ темичка горе-долу пише всичко 
ДС - 
- Salander
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Гледам минималните балове от миналата година и ме гложди един въпрос. Как се е образувал балът за Българска филология миналата година? Можело ли е тогава да се кандидатства за тази специалност и само с матура или това е нововъведение от тази година? Понеже, струва ми се, ако не е можело, би имало големи разлики в минималния бал от тогава и сегашния.
Така и не намерих инфо в някоя от старите теми. :/
Wenn ich ihre Haut verließ, der Frühling blutet in Paris.
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Кандидатстването с матура се въвежда тази година.Salander написа:Гледам минималните балове от миналата година и ме гложди един въпрос. Как се е образувал балът за Българска филология миналата година? Можело ли е тогава да се кандидатства за тази специалност и само с матура или това е нововъведение от тази година? Понеже, струва ми се, ако не е можело, би имало големи разлики в минималния бал от тогава и сегашния.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
-
SteppenWolf
- В началото бе словото
Може ли мой близък да ме запише за участие в класирането или трябва аз да отида задължително?
And the worms ate into his brain...
- california
- Писаружяк
За да добиете право да участвате в класирането на Университета, в срок от 25 юни до 7 юли включително задължително трябва физически да валидирате декларираните от Вас данни в Информационния център на Ректората, като задължително представите:SteppenWolf написа:Може ли мой близък да ме запише за участие в класирането или трябва аз да отида задължително?
лична карта;
диплома за завършено средно образование (оригинал и ксерокопие);
квитанция за платена такса за участие в класирането
ORIGINAL FORUM PROFILE
Един въпрос относно записването.
Да ви питам ,примерно на първо желание сам писал специалност биология и после вече на там съм си писал и други специалности и ако на първо класиране не сам приет биология (дето съм я писал като най-желана) на второ класиране и на трето пак имам ли шанс и участвам ли пак с биология или вече остават само другите специалности и не стане ли на първо класиране с първото ми желание значи вече няма шанс и си остват само другите желания?
Благодаря ви
Благодаря ви
- california
- Писаружяк
Re: Един въпрос относно записването.
Ако си приет в третото ти желание(примерно Психология), второто класиране се извършва на първите 2 специалности( номер 1 и номер 2), тези след третото ти желание не участват.merrick написа:Да ви питам ,примерно на първо желание сам писал специалност биология и после вече на там съм си писал и други специалности и ако на първо класиране не сам приет биология (дето съм я писал като най-желана) на второ класиране и на трето пак имам ли шанс и участвам ли пак с биология или вече остават само другите специалности и не стане ли на първо класиране с първото ми желание значи вече няма шанс и си остват само другите желания?
Благодаря ви
Т.е. имаш реален шанс да бъдеш приет Биология на второ класиране.
(п.п.Ако си приет нещо на първо или второ класиране НЕ участваш в трето класиране.То е само за тези, които не са приети на първите 2 класирания)
ORIGINAL FORUM PROFILE