Абе удари една бира и да не ти пукаBlagovestHristov написа:То е ясно,че ще се учи само,че някой хора (аз) си правят сметка да си изкарат предварителния по история и да почнат да учат по бел(не съм бутвал почти нищо),а сега какво излиза.Сещайте се.И няма какво повече да се нервя.Уча пък каквото ще да става.Все пак продължавам да смятам,че не е редно и разбира се,че се притеснявам дали ще успея да изкарам висока оценка.Много ясно,че искам 6цата от дипломата ми ,но край просто като пиша за това .....
КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК- История 2010/ 2011
-
runnersa
- В началото бе словото
ДА !webstil написа:Абе удари една бира и да не ти пукаBlagovestHristov написа:То е ясно,че ще се учи само,че някой хора (аз) си правят сметка да си изкарат предварителния по история и да почнат да учат по бел(не съм бутвал почти нищо),а сега какво излиза.Сещайте се.И няма какво повече да се нервя.Уча пък каквото ще да става.Все пак продължавам да смятам,че не е редно и разбира се,че се притеснявам дали ще успея да изкарам висока оценка.Много ясно,че искам 6цата от дипломата ми ,но край просто като пиша за това .....
Неможе да се харесваш на всички......НЕ всички имат вкус!!!
D
пиЙни сиrunnersa написа:ДА !webstil написа:Абе удари една бира и да не ти пукаBlagovestHristov написа:То е ясно,че ще се учи само,че някой хора (аз) си правят сметка да си изкарат предварителния по история и да почнат да учат по бел(не съм бутвал почти нищо),а сега какво излиза.Сещайте се.И няма какво повече да се нервя.Уча пък каквото ще да става.Все пак продължавам да смятам,че не е редно и разбира се,че се притеснявам дали ще успея да изкарам висока оценка.Много ясно,че искам 6цата от дипломата ми ,но край просто като пиша за това .....споко не се сдухваите толкова...пиини си ::D
-
runnersa
- В началото бе словото
усетих се но ме мързеше да поправямwebstil написа:пиЙни сиrunnersa написа:ДА !webstil написа:Абе удари една бира и да не ти пукаBlagovestHristov написа:То е ясно,че ще се учи само,че някой хора (аз) си правят сметка да си изкарат предварителния по история и да почнат да учат по бел(не съм бутвал почти нищо),а сега какво излиза.Сещайте се.И няма какво повече да се нервя.Уча пък каквото ще да става.Все пак продължавам да смятам,че не е редно и разбира се,че се притеснявам дали ще успея да изкарам висока оценка.Много ясно,че искам 6цата от дипломата ми ,но край просто като пиша за това .....споко не се сдухваите толкова...пиини си ::D
не за друго ами ще хода сега на тест по бг. във ВТУ и свикнах да оправям грешки
![]()
D
-
runnersa
- В началото бе словото
РЕЗУЛТАТИТЕ от изпита по история ше бъдат готови не по късно от 20 април..това ми каза Доц. д-р Пламен Митев !!!!
Последно промяна от runnersa на 14 Апр 2010, 21:05, променено общо 1 път.
D
-
BlagovestHristov
- Драскач
Супер ! Дано ама надалиrunnersa написа:РЕЗУЛТАТИТЕ от изпита по история ше бъдът готови не по късно от 20 април..това ми каза Доц. д-р Пламен Митев !!!!
-
runnersa
- В началото бе словото
абе обърках се
поправих го 
D
-
polina petrova
- В началото бе словото
Супер ! Дано ама надалиBlagovestHristov написа:runnersa написа:РЕЗУЛТАТИТЕ от изпита по история ше бъдът готови не по късно от 20 април..това ми каза Доц. д-р Пламен Митев !!!!
А като ти каза това - да ти каза случайно как са оценките до момента????
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
как 20април... мн рано 
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
хахаха,днес след лекцията по соц.история доц.Калинова каза "отивам да проверявам за Никифор"
.Имаме индиректна вина за това, резултатите се забавят, защото карахме малко повече и отнехме от времето и за проверяване 
- Deschain
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Може да ги проверят до 20-ти Април, ама после им трябва време да ги обработят и където се налага да има арбитър...
Аз до следващия петък се надявам да ги обявят, ако не тогава, поне в понеделник.
Засрамете се вие happyswift ... затормозявате ни проверяващите!
Аз до следващия петък се надявам да ги обявят, ако не тогава, поне в понеделник.
Засрамете се вие happyswift ... затормозявате ни проверяващите!
-
runnersa
- В началото бе словото
....незнам тва ми казаха...тва ви казвам
::P

D
- _Stella_
- Паисий
- Курс: първи
Хехе, МОhappyswift написа:хахаха,днес след лекцията по соц.история доц.Калинова каза "отивам да проверявам за Никифор"![]()
.Имаме индиректна вина за това, резултатите се забавят, защото карахме малко повече и отнехме от времето и за проверяване
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Заради вас ли днес я чух да шепне едва-едва? Много сте гадни, баси!happyswift написа:хахаха,днес след лекцията по соц.история доц.Калинова каза "отивам да проверявам за Никифор"![]()
Иначе, както каза моят информатор: Много слаби познания по орендизъм у тези хора....
Into the endless we ride... 
- happyswift
- Флъдзила
Оплака ли ви се, че бяхме малко по-шумни накрая