Журналисти 2009 ;)

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009 ;)

Мнение от beroeca »

Глей ся!Ние двамата пишем тука като ненормални,а Варненеца обикаля кръчмите пича!Отварям "Загорка",бате!Наздраве!!!!!!!1 :beer:s :beer:s :beer:s :beer:s :beer:s :beer:s :beer:s
Победа без чест е огромна загуба!
Аватар
pepso
От дъжд на вятър
Специалност: кандидат-студент за ФЖМК

Мнение от pepso »

Хаха, НАЗДРАВЕ! Аз съм на Каменица (така се казва квартала ми във Велинград :D )
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West

Изображение We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
Аватар
beroeca
От дъжд на вятър

Мнение от beroeca »

"Каменица","Загорка"-made in Bulgaria!Изберете българското! :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:
Победа без чест е огромна загуба!
avalanche
В началото бе словото

Мнение от avalanche »

Поздравления за резултатите, най-вече на Carmilla!

Моята оценка е 5, сравнително довлона съм :) Някой да има информация как са нещата при момчетата с такава оценка (за момичета: 28 преди мен и 18 със същата оценка).
Иван Петров
В началото бе словото

Мнение от Иван Петров »

pepso написа:Иначе няма да е лошо, който знае да разясни ... колко мъже сме били на изпита.
Сметни го.
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Shawty написа:И какво ти бяха писали, че да знаем в/у какво да поработим :P .

"Изключително нелеп подход. Фактологически грешки"
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Много е гадно, че дават само два дни да си видиш работата. Аз с удоволствие бих отишла, че да видя какво да променя за следващия път, обаче шанс..от днес за утре, ако не си от София как да стане. ех.
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
Shawty
От дъжд на вятър

Мнение от Shawty »

proUSA написа:
Shawty написа:И какво ти бяха писали, че да знаем в/у какво да поработим :P .

"Изключително нелеп подход. Фактологически грешки"
Мерси.
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
Аватар
rage_killer
В началото бе словото
Специалност: Книгоиздаване
Курс: втори

Мнение от rage_killer »

Amberglow написа:Много е гадно, че дават само два дни да си видиш работата. Аз с удоволствие бих отишла, че да видя какво да променя за следващия път, обаче шанс..от днес за утре, ако не си от София как да стане. ех.
Аз отидох с удоволствие.Първия път.Втория вече бях леко изнервена...Но след третия(и той неуспешен) вече просто откачих.Лелките от канцеларията бяха изключително нелюбезни и отворени :pukeright: направо лошо ми стана като видях за какво се мъча и къде искам да уча(а и с тая врата и тоя вечен ремонт..)Слаба работа :| :| Ето аз съм от София и не си я видях :(
Изображение
Аватар
Mimmy
От дъжд на вятър

Мнение от Mimmy »

Нааай-накрая и аз да напиша своя коментар. И на мен форума не ми се отваряше. Ако бях писала този пост преди 2 дни 100 на 100 щеше да изглежда по друг начин. С три думи - чувставам се недооценена. Имам 4.63.. Шанс. И не искам да звучи като мрънкане или пък да умаловажавам хубавите оценки на другите, за които искрено ги поздравявам, защото не си мисля, че аз съм "най-най" от всички хора :wink: Сега остава надеждата, че на 15ти юли ще има реванш :lol:

P.S. Въпреки, че не съм от София се изкушавах да си видя оценката, но като съдя от поста преди мен, добре съм направила, че не съм ходила (вероятно) напразно. Тъпа работа :roll:
Журналистика - oh yeah! :)
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

ХАХхха Пепсо брат точно 3,88!!!
Браточки в София съм пътувах като луд 500 км за да си видя работата-Аз съ б..си и неграмотника.Не е истина :cry: Цитирам рецензия:
"Добра идея,разгърнат е многоаспектно разказът,като се следва последователността-дотук супер...
И сега-Нечетеливо псиане(батка старах се,ама аз си пиша доста ситно и нечетливо понеже бързам и пак не ми стигнаха 5 часа....),ГРУБИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ(Който е като мене да се стяха,че не са
митове това,че режат за ПРАВОПИС:oops: )...Няма да се оправдавам,то оправданието е като задника-всеки го има(мн мъдра мисъл :P ),ама наистина не ми стигна времето и 1 ред да си проверя.....(Планирайте си времето,ако сте като мен сте загубени :cry: )..
С две думи аз какво разбрах вие,ако имате друго тъулкувание споделете-за мен са ми харесали идеята,ама аз балъка неграмотник съм се осрал на метеното(Както казваше небезизвестния ни треньор по волейбол-Марто Стоев-"Ей ся са осрахме.")
За редовния ще изям граматиката и,ако си остана неграмотен хич няма и да се захващам да ставам журналист-стига срам и изцепки като мен 8)
Иначе цял ден днес по улиците и заведенията с 2 мацки 8) Ако влизат във форума-специални поздрави от Сашо :king: :rr: :lol:
Бероец,Пепсо естествено,че ще се съберем вие как я мислите тая,че ще се отървете от мен ли :colors: :lol: :P
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
dafi_bs
В началото бе словото

Мнение от dafi_bs »

не сте ли малко неискренни с това "успех" :lol:
нали знаете, че местата са 20 и няма как всички да имат успех ;)
нека пазим успехите за себе си :mrgreen:
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

dafi_bs написа:не сте ли малко неискренни с това "успех" :lol:

Хххаха бъркаш нещо не са 20-40 момичета и 30 момчета за специалност от тази година ,ти миналогодишните не ги гледай 8) Пък и защо да са неискрени хората???? Аз ви се радвам кофти ми е за това,че се осрах,ама ....Вие сте заслужили повече явно 8)
И дано на редовния имам по-висока оценка :rr:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

dafi_bs написа:не сте ли малко неискренни с това "успех" :lol:

това е подкрепа по "съфорумски". :lol:
Аз съвсем солидарно бих подкрепила всички писали тук, най-малкото, че така показват, че наистина се интересуват, искат да са информирани, пък и са достатъчно контактни. (:
Така че- успех. :Р
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
Аватар
darika
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Обратна връзка:

Мнение от darika »

Ето нещо , което може да е интересно и на вас :wink: