Журналисти 2009 ;)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- beroeca
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Re: Журналисти 2009 ;)
Глей ся!Ние двамата пишем тука като ненормални,а Варненеца обикаля кръчмите пича!Отварям "Загорка",бате!Наздраве!!!!!!!1

Победа без чест е огромна загуба!
- pepso
- От дъжд на вятър
- Специалност: кандидат-студент за ФЖМК
Хаха, НАЗДРАВЕ! Аз съм на Каменица (така се казва квартала ми във Велинград
)
C'uz when u try hard, is when u die hard! Kanye West
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !
We'll keep flying our red flags high, c'uz Manchester United will NEVER die !- beroeca
- От дъжд на вятър
"Каменица","Загорка"-made in Bulgaria!Изберете българското!

Победа без чест е огромна загуба!
-
avalanche
- В началото бе словото
Поздравления за резултатите, най-вече на Carmilla!
Моята оценка е 5, сравнително довлона съм
Някой да има информация как са нещата при момчетата с такава оценка (за момичета: 28 преди мен и 18 със същата оценка).
Моята оценка е 5, сравнително довлона съм
-
Иван Петров
- В началото бе словото
Сметни го.pepso написа:Иначе няма да е лошо, който знае да разясни ... колко мъже сме били на изпита.
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Shawty написа:И какво ти бяха писали, че да знаем в/у какво да поработим.
"Изключително нелеп подход. Фактологически грешки"
Много е гадно, че дават само два дни да си видиш работата. Аз с удоволствие бих отишла, че да видя какво да променя за следващия път, обаче шанс..от днес за утре, ако не си от София как да стане. ех.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Shawty
- От дъжд на вятър
Мерси.proUSA написа:Shawty написа:И какво ти бяха писали, че да знаем в/у какво да поработим.
"Изключително нелеп подход. Фактологически грешки"
"В миналото са корените на настоящето, към миналото човек се обръща и в жаждата си за знания, в желанието си да познава човешкия живот, също и в стремежа си да проникне в бъдещето." - Димитър Талев
- rage_killer
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
Аз отидох с удоволствие.Първия път.Втория вече бях леко изнервена...Но след третия(и той неуспешен) вече просто откачих.Лелките от канцеларията бяха изключително нелюбезни и отворениAmberglow написа:Много е гадно, че дават само два дни да си видиш работата. Аз с удоволствие бих отишла, че да видя какво да променя за следващия път, обаче шанс..от днес за утре, ако не си от София как да стане. ех.

- Mimmy
- От дъжд на вятър
Нааай-накрая и аз да напиша своя коментар. И на мен форума не ми се отваряше. Ако бях писала този пост преди 2 дни 100 на 100 щеше да изглежда по друг начин. С три думи - чувставам се недооценена. Имам 4.63.. Шанс. И не искам да звучи като мрънкане или пък да умаловажавам хубавите оценки на другите, за които искрено ги поздравявам, защото не си мисля, че аз съм "най-най" от всички хора
Сега остава надеждата, че на 15ти юли ще има реванш
P.S. Въпреки, че не съм от София се изкушавах да си видя оценката, но като съдя от поста преди мен, добре съм направила, че не съм ходила (вероятно) напразно. Тъпа работа
P.S. Въпреки, че не съм от София се изкушавах да си видя оценката, но като съдя от поста преди мен, добре съм направила, че не съм ходила (вероятно) напразно. Тъпа работа
Журналистика - oh yeah! 
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
ХАХхха Пепсо брат точно 3,88!!!
Браточки в София съм пътувах като луд 500 км за да си видя работата-Аз съ б..си и неграмотника.Не е истина
Цитирам рецензия:
"Добра идея,разгърнат е многоаспектно разказът,като се следва последователността-дотук супер...
И сега-Нечетеливо псиане(батка старах се,ама аз си пиша доста ситно и нечетливо понеже бързам и пак не ми стигнаха 5 часа....),ГРУБИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ(Който е като мене да се стяха,че не са
митове това,че режат за ПРАВОПИС:oops: )...Няма да се оправдавам,то оправданието е като задника-всеки го има(мн мъдра мисъл
),ама наистина не ми стигна времето и 1 ред да си проверя.....(Планирайте си времето,ако сте като мен сте загубени
)..
С две думи аз какво разбрах вие,ако имате друго тъулкувание споделете-за мен са ми харесали идеята,ама аз балъка неграмотник съм се осрал на метеното(Както казваше небезизвестния ни треньор по волейбол-Марто Стоев-"Ей ся са осрахме.")
За редовния ще изям граматиката и,ако си остана неграмотен хич няма и да се захващам да ставам журналист-стига срам и изцепки като мен
Иначе цял ден днес по улиците и заведенията с 2 мацки
Ако влизат във форума-специални поздрави от Сашо
Бероец,Пепсо естествено,че ще се съберем вие как я мислите тая,че ще се отървете от мен ли

Браточки в София съм пътувах като луд 500 км за да си видя работата-Аз съ б..си и неграмотника.Не е истина
"Добра идея,разгърнат е многоаспектно разказът,като се следва последователността-дотук супер...
И сега-Нечетеливо псиане(батка старах се,ама аз си пиша доста ситно и нечетливо понеже бързам и пак не ми стигнаха 5 часа....),ГРУБИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ(Който е като мене да се стяха,че не са
митове това,че режат за ПРАВОПИС:oops: )...Няма да се оправдавам,то оправданието е като задника-всеки го има(мн мъдра мисъл
С две думи аз какво разбрах вие,ако имате друго тъулкувание споделете-за мен са ми харесали идеята,ама аз балъка неграмотник съм се осрал на метеното(Както казваше небезизвестния ни треньор по волейбол-Марто Стоев-"Ей ся са осрахме.")
За редовния ще изям граматиката и,ако си остана неграмотен хич няма и да се захващам да ставам журналист-стига срам и изцепки като мен
Иначе цял ден днес по улиците и заведенията с 2 мацки
Бероец,Пепсо естествено,че ще се съберем вие как я мислите тая,че ще се отървете от мен ли
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
не сте ли малко неискренни с това "успех"
нали знаете, че местата са 20 и няма как всички да имат успех
нека пазим успехите за себе си
- Варненец
- Пишеща машина
- Специалност: журналистика
- Курс: първи
dafi_bs написа:не сте ли малко неискренни с това "успех"![]()
Хххаха бъркаш нещо не са 20-40 момичета и 30 момчета за специалност от тази година ,ти миналогодишните не ги гледай
И дано на редовния имам по-висока оценка
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
dafi_bs написа:не сте ли малко неискренни с това "успех"![]()
това е подкрепа по "съфорумски".
Аз съвсем солидарно бих подкрепила всички писали тук, най-малкото, че така показват, че наистина се интересуват, искат да са информирани, пък и са достатъчно контактни. (:
Така че- успех. :Р
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.