Журналисти 2009, том 2.

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
FELIX
В началото бе словото
Специалност: кандидатстудент
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2009, том 2.

Мнение от FELIX »

тъй както солунските двама братя...
успех на всички кандидат-журналя
nattt
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: първи

Мнение от nattt »

krinabs написа:Аз съм подочувала,че произволно избират кой кандидат кога да се яви пред комисията и ,че няма общо със входяшите номера...относно заниманията - можеш да четеш,да ядеш...да правиш всичко ,но не и да поддържаш връзка с външни хора:нямаш рлаво на телефон тоест! :D
Мисла ,че този линк ще ви помогне...аз от него се уча :lol: и черпя очаквания http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 7&start=15 proUSA добре го е казал и абсолютно му се доверявам. :)
(става дума за втората страниця от първата тема за журналистите 2009-2010 и за първото мнение от нея)
Прочетох го. И как така не ни знаят оценките от писмен? Моя позната миналата година е била похвалена от комисията колко хубава оценка е изкарала. И други хора са ми казвали, че комисята има пред себе си списък, в която пише колко имаш. Не съм сигурна, но все пак ми се струва нереално да не знаят.
Аватар
Антоний
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от Антоний »

Естествено, че знаят оценките ни! Само хора, които се срамуват от оценката си вярват, че те не я знаят ;)
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
music_girl
В началото бе словото

Мнение от music_girl »

Здравейте, имам един въпрос. Изпитът започва в 8:00, но трябва ли пак да сме там по-рано, имам в предвид кам 7:30 например ? :roll:
Тайната на музиката е, че тя започва там, където думите свършват ...
nattt
В началото бе словото

Мнение от nattt »

Антоний написа:Естествено, че знаят оценките ни! Само хора, които се срамуват от оценката си вярват, че те не я знаят ;)
Слава богу! :wink:
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

music_girl написа:Здравейте, имам един въпрос. Изпитът започва в 8:00, но трябва ли пак да сме там по-рано, имам в предвид кам 7:30 например ? :roll:
Ами да , пише си го и на картончето - час по-рано :D ...малко по-късно от 7 едва ли ще е проблем :)

Аз например ще тръгна от Бургас към 2-3 (не мога да пропусна един рожден ден за нищо на света) и ще съм там преди 7:30 ,но едва ли точно в 7! :wink:
Soulmates never die
music_girl
В началото бе словото

Мнение от music_girl »

krinabs написа:
music_girl написа:Здравейте, имам един въпрос. Изпитът започва в 8:00, но трябва ли пак да сме там по-рано, имам в предвид кам 7:30 например ? :roll:
Ами да , пише си го и на картончето - час по-рано :D ...малко по-късно от 7 едва ли ще е проблем :)

Аз например ще тръгна от Бургас към 2-3 (не мога да пропусна един рожден ден за нищо на света) и ще съм там преди 7:30 ,но едва ли точно в 7! :wink:

Ок :wink: Мерси за отговора.
Тайната на музиката е, че тя започва там, където думите свършват ...
Аватар
Jesy
В началото бе словото

Мнение от Jesy »

Добре де,какво значение има дали ти знаят оценкатаот писмения ? :scratch:
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
Deiana
В началото бе словото

Мнение от Deiana »

В УНСС на списъка пред изпитващата комисия имаше полета с входящ номер, 3-те имена, оценка от писмения, място където да ти напишат оценката от устния и място за подпис. Предполагам, че и в СУ ще е нещо подобно.
Аватар
krinabs
Танцуващия с клавиатури
Специалност: връзки с обществеността

Мнение от krinabs »

Jesy написа:Добре де,какво значение има дали ти знаят оценкатаот писмения ? :scratch:
Верятно прави впечатление , особено ако е крайно зле или пък от най-високите...
Понеже човек на един изпит не може да си покаже целия потенциал и решават това да се случи в два - ако единият резултат е висок,но се представиш слабо на устния сигурно крайното впечатление не е добро ,но пък като видят,че някой не се е справил добре на писмения се надявам ,че не си казват "Този какво да го питаме , той едва ли знае много ...с тази оценка?!"
Не вярвам да са субективни комисиите...пък и оценката на устния не е главната ,която повлиява на крайния бал...
Но шансът на човек с добра оценка на устен да пребори огромната бройка от много добри оценки преди него е да бъде изряден на устния изпит , а ако той бъде субективен.... :scratch:

(ама и аз едно изказване направих)пффффффф
Soulmates never die
Аватар
Jesy
В началото бе словото

Мнение от Jesy »

krinabs написа:
Jesy написа:Добре де,какво значение има дали ти знаят оценкатаот писмения ? :scratch:
Верятно прави впечатление , особено ако е крайно зле или пък от най-високите...
Понеже човек на един изпит не може да си покаже целия потенциал и решават това да се случи в два - ако единият резултат е висок,но се представиш слабо на устния сигурно крайното впечатление не е добро ,но пък като видят,че някой не се е справил добре на писмения се надявам ,че не си казват "Този какво да го питаме , той едва ли знае много ...с тази оценка?!"
Не вярвам да са субективни комисиите...пък и оценката на устния не е главната ,която повлиява на крайния бал...
Но шансът на човек с добра оценка на устен да пребори огромната бройка от много добри оценки преди него е да бъде изряден на устния изпит , а ако той бъде субективен.... :scratch:

А,супер беше изказването! :D Има логика. Мерси за отговора! :)
IT'S ONLY WORDS AND WORDS ARE ALL I HAVE...
Аватар
simona_baby
От дъжд на вятър

Мнение от simona_baby »

Аз пък съм напълно убедена, че оценяването е субективно и ако не гледаха (се влияеха) от оценката ни на писмения, нямаше да я имат пред себе си.
Последно промяна от simona_baby на 28 Юли 2009, 16:47, променено общо 1 път.
Не е лесно да успееш в живота,но кой е казал,че трябва да ти е лесно?
Deiana
В началото бе словото

Мнение от Deiana »

krinabs написа: Верятно прави впечатление , особено ако е крайно зле или пък от най-високите...

Изказването ти си беше съвсем нормално. :) Надявам се да не са субективни, защото в такъв случай ще изгоря много бързо :D Колко изкара на писмения, май сподели по едно време, но не съм запомнила... (Срамно ще добавя, че съм с 4-ка)
svd
От дъжд на вятър
Специалност: Международни отношения

Мнение от svd »

Колко е максималният бал за Връзки с обществеността
Deiana
В началото бе словото

Мнение от Deiana »

Нямам представа... Принципно тазгодишните все още не са излезли, предполагам, че ще гиобявят след устния...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”