Ама само си представи, че даваш интервю след години и те карат да разкажеш за първата си голяма любов. И ти: "еми... мухльо беше, ритах за него с години, докато разбера, че няма смисъл. Обаче от яд, инат и нужда да канализирам някак емоциите, се научих да готвя."
И, примерно, по времето, когато даваш въпросното интервю, си главен готвач в известен ресторант.
...
Ениуей, де - просто ми е забавно някой като почне да се впряга тъй за лИбовни драми ("забавно" в смисъл на "мило, макар и да го смятам за леко наивно", а не в смисъл на "дай да гледаме сеир"). Въпросът е наистина да можеш да се спреш и да се осъзнаеш, защото готвенето може би е единственото хубаво нещо, до което би довело подобна... емоция, отношение, поведение...
...
За запознанството - към средата на август Крис ме запозна с едно такова рошаво Дени на ъгъла до нас, но, както казах, съм просто страшна физиономистка и помня само, че беше с тъмна и шантава коса. Та реших, че може и да си била ти.
Е... онтопик съм, пък. Предлагам психологическа помощ на изпаднали в беда девойки, които се опитват или да подпалят дома си, или да отровят някого. Да не сте посмели да кажете, че съм оффтопик!
...
И ако някога закъсам, ще те питам за рецептата.