Историциииии.......

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

офффф,егати отвратителния начин,това през цялото време ще трепериш да не ти връчат книжката там :? :lol: при вас колко бяха скъсаните и имаше ли шестици? :roll: Тонче,а ти беше ли чела по стара история преди тоя изпит?щото на мен не ми остана време,а Ботева нали каза,че няма начин да вземем тракологията,ако преди това не сме научили старата история :cry:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

ами от нашата група имаше доста скъсани- към 10 човека :? имахме и пълна шестица, но то това момче никога не кара с нас, така че не мога да кажа, че е от нашата група :lol: да асистентката ги даде на Калоян и той ги раздаваше, ужасно чувство, но пък ако си го взел после е мн яко :D аз не знаех къде се намирам и с повечето беше така :D не не съм чела по стара история, само от Димитър Попов и най-важните години само съм гледала, иначе не :wink: споко,изпитът не е толкова страшен, просто дано имате късмет....аз да му мисля сега по археология, че.... :roll:
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

мдаммм,аз още утре след изпита започвам по археология да чета....дано само си взема тракологията,та да имам стимул да уча :roll: мерси много :) аз сега съм се шашнала,за 4-ти път чета Димитър Попов и не знам въобще на кое да наблягам :? оххх,имам чувството,че в главата ми е мътеница и нищо не знаммммм :cry:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

и аз си мислех, че днес ще мина голяма част от материала, но нещо така ме е домързяло, че :roll: не мога да се съсредоточа, а имам тооолкова малко време :? нз ,аз за старата история съвсем ще съм луднала :lol: споко,аз Димитър Попов за втори път го прочетох сега докато се готвих и основно наблягах на главите за държавата, кризата и римската епоха,културата я минах само ей така, първите две глави въобще не бях ги чела,а за локализацията си ги бях извадила преди това и само си ги нанесох на картата :roll: книгата на Ботева не е достатъчна за устния,но тя толкова мн ти помага, че дори и да не знаеш извора, можеш да си повишиш оценката :wink: обаче пък нали знаеш, че всеки взет изпит ти се струва елементарен след това,но съм сигурна ,че ще се справите всички :D просто мн късмет и дори да не знаете нещо заграждайте, защото може за уцелите :P
But I'll be moving on...
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Като каза заграждайте да те питам: имаше ли много отворени въпроси?
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

ама то има ли затворени въпроси с а,б,в? :o :shock: аз мислех,че всичките са отворени за допълване!!!
за старата история както вика една колежка "ако изкарам археологията,за стара история ще уча и ще пея" :lol:

ПП:между другото,аз по тракология имам едни карти,в които се разминават местоположенията на племената с тези при Димитър Попов и сега не знам кое да гледам :shock:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
DokoDoko
В началото бе словото
Специалност: История

Мнение от DokoDoko »

няма А,Б,В, а просто заграждаш верния отговор , при 4 гр повечето бяха такива като имахме и 4-5 за попълване
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

САМО 4-5 за попълване?!?!?!? :o чакай,че паднах от стола :oops: ми доста добре звучи за човек,който до преди малко си мислеше,че всичките ще са с попълване :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
DokoDoko
В началото бе словото

Мнение от DokoDoko »

ми не си мисли , че като е с попълване е лесно , имаше въпроси , които ако не си професор или късметлия не можеш да ги уцелиш :lol:
научете си картата и взимате изпита без проблеми :D
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Tи колко изкара?
Аватар
DokoDoko
В началото бе словото

Мнение от DokoDoko »

3 :lol:
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Жалко че вече я няма тази книжка с всичките извори вътре по Тракология, просто в нея ти е целия устен изпит, но я имаше в ограничен тираж преди години, та ние от нея учехме и беше доста по -лесно :roll:
Като птичка в небесата :)
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

за коя книжка говориш? :)
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Ton4eto
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Ton4eto »

DokoDoko, ти кой си? :lol:
But I'll be moving on...
Аватар
Марто
От дъжд на вятър

Мнение от Марто »

Браво бе Докоооо. Ти си моя идол. Само ще те мачкам на белот.
ПС. Калоян зе ли го (и с колко)?
Заключено

Обратно към “ИФ”