Историциииии.......
Модератор: sientelo
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
офффф,егати отвратителния начин,това през цялото време ще трепериш да не ти връчат книжката там
при вас колко бяха скъсаните и имаше ли шестици?
Тонче,а ти беше ли чела по стара история преди тоя изпит?щото на мен не ми остана време,а Ботева нали каза,че няма начин да вземем тракологията,ако преди това не сме научили старата история 

- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ами от нашата група имаше доста скъсани- към 10 човека
имахме и пълна шестица, но то това момче никога не кара с нас, така че не мога да кажа, че е от нашата група
да асистентката ги даде на Калоян и той ги раздаваше, ужасно чувство, но пък ако си го взел после е мн яко
аз не знаех къде се намирам и с повечето беше така
не не съм чела по стара история, само от Димитър Попов и най-важните години само съм гледала, иначе не
споко,изпитът не е толкова страшен, просто дано имате късмет....аз да му мисля сега по археология, че.... 
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
и аз си мислех, че днес ще мина голяма част от материала, но нещо така ме е домързяло, че
не мога да се съсредоточа, а имам тооолкова малко време
нз ,аз за старата история съвсем ще съм луднала
споко,аз Димитър Попов за втори път го прочетох сега докато се готвих и основно наблягах на главите за държавата, кризата и римската епоха,културата я минах само ей така, първите две глави въобще не бях ги чела,а за локализацията си ги бях извадила преди това и само си ги нанесох на картата
книгата на Ботева не е достатъчна за устния,но тя толкова мн ти помага, че дори и да не знаеш извора, можеш да си повишиш оценката
обаче пък нали знаеш, че всеки взет изпит ти се струва елементарен след това,но съм сигурна ,че ще се справите всички
просто мн късмет и дори да не знаете нещо заграждайте, защото може за уцелите 
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
ама то има ли затворени въпроси с а,б,в?
аз мислех,че всичките са отворени за допълване!!!
за старата история както вика една колежка "ако изкарам археологията,за стара история ще уча и ще пея"
ПП:между другото,аз по тракология имам едни карти,в които се разминават местоположенията на племената с тези при Димитър Попов и сега не знам кое да гледам
за старата история както вика една колежка "ако изкарам археологията,за стара история ще уча и ще пея"
ПП:между другото,аз по тракология имам едни карти,в които се разминават местоположенията на племената с тези при Димитър Попов и сега не знам кое да гледам