Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- kandidatstvasht
- Танцуващия с клавиатури
Re: Тема за всички, които ще кандидатстват в СУ и имат въпроси
Да бе верно- за спортовете кога става записането? 
- HecTaHgapTHa
- В началото бе словото
Аз знам, че една- две седмици след началото на учебната година.
А искам да питам ( съжалявам ако хиляди пъти е задаван този въпрос) ако на първо класиране не те приемат по никоя от написаните специалности, автоматично ли участваш на второ или пак трябва да потвърдиш ( да си оставиш дипломата)
А искам да питам ( съжалявам ако хиляди пъти е задаван този въпрос) ако на първо класиране не те приемат по никоя от написаните специалности, автоматично ли участваш на второ или пак трябва да потвърдиш ( да си оставиш дипломата)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that.
- agenta
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Да, автоматично участваш във второ класиране, без да депозираш - диплома оригинал! Тя се депозира само, ако си приета нещо на първо класиране и искаш да участваш във второ, без да си губиш мястото!HecTaHgapTHa написа:Аз знам, че една- две седмици след началото на учебната година.
- Murderdoll
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
dобре де...някой ще ме светне ли как стават нещата...
класирането във ВТУ ми излиза на 3ти август, трябва да се запиша до осми
в същото време на осми ми излиза класирането в ПУ, където се записвам от 11 до 14.а в СУ също трябва да съм се записала до осми....
как точно се предвижда да бъда на няколко места едновременно, нищо не разбирам...
в същото време на осми ми излиза класирането в ПУ, където се записвам от 11 до 14.а в СУ също трябва да съм се записала до осми....
как точно се предвижда да бъда на няколко места едновременно, нищо не разбирам...
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
-
missparker
- Пишете, о, братя
Поне по мое мнение започваш да се тревожиш за кандидатстване твърде раноCrippled Alice написа:Сега ще съм 11ти клас и искам да кандидатствам право. Знам, че изпитът е по история и литература. Въпросът ми е дали от тази година трябва да започвам да се подготвям по тези предмети (говоря за допълнителни уроци, повече внимание да обръщам и т.н.) или да се ориентирам чак 12ти клас
С майка ми много спорим, тя смята, че е по-добре от сега да започна някаква подготовка, но това трябва да бъде за сметка на езиците, които уча, един вид да ги зарежа сега и да продължа в университета, а сега да се занимавам само с история и литература. Според мен 11ти клас е страшно рано да мисля даже за университет...
P.S. И имай в предвид факта, че сега си само 10 клас и до 12 могат много неща да се променят и да решиш да кандидатстваш с друго
- kandidatstvasht
Абе, има егаси филмираните хора- от осми клас почват да се готвят да кандидатстват
До пича, дето сега ще е 11 клас: моя съвет е да си изживееш най-якия и безгрижен клас /11-ия/ и да почнеш уроци като станеш 12-и. По-рано няма никакъв смисъл. Една учебна година е предостатъчна за подготовка, ако се готвиш сериозно 
Точно това обмислях досега.Murderdoll написа:dобре де...някой ще ме светне ли как стават нещата...
как точно се предвижда да бъда на няколко места едновременно, нищо не разбирам...![]()
първо класиране ВТУ-3ти(срок:4ти-8ми)
първо класиране СУ -5ти(срок:6ти-8ми)
първо класиране ПУ -8ми(срок:11-14ти)
Аз реших,излезе ли първо класиране в Търново,да почакам за класирането в СУ.И за двете имаме време да се запишем.А за Пу,автоматично се отписах,след като видях преди малко незадоволителната си оценка по български език...Ама,каквото е...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли в СУ?
...Няма да вляза...
Ще вляза ли...
-Не ти ли омръзна?
- kandidatstvasht
Добре, може ли някой студент да ми каже действително за спортовете /освен, че сстава 1-2 седмици след началото на учебната година/ как става записването?
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Ахам, пич и половина е...kandidatstvasht написа: До пича, дето сега ще е 11 клас: моя съвет е...
---
За спортовете в СУ четете в едноименния раздел на форума. Написали са го вече хората.
Кандидатстващ, от теб футбол ли да очакваме или ще ни сюрпризираш?
- sto_yan
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
И някой ако може да отговори и на моя въпрос-Може ли като желан съквартирант за общежитията да пишеш човек от друг факултет?
- pink floyd
- Пишеща машина
Все нейде трябва да е писано по темата; виж тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewforum.php?f=30
---------
Аз пък имам едно питане, което не мога да измисля към коя тема да съотнеса, та затова пробвам тук:
Кой е Алекс Левит?
обръщам се към старите кримки, защото кандидатите надали могат да ми помогнат
---------
Аз пък имам едно питане, което не мога да измисля към коя тема да съотнеса, та затова пробвам тук:
Кой е Алекс Левит?
обръщам се към старите кримки, защото кандидатите надали могат да ми помогнат
- kandidatstvasht
Иска ли питанеpink floyd написа:Ахам, пич и половина е...kandidatstvasht написа: До пича, дето сега ще е 11 клас: моя съвет е...![]()
---
За спортовете в СУ четете в едноименния раздел на форума. Написали са го вече хората.
Кандидатстващ, от теб футбол ли да очакваме или ще ни сюрпризираш?
- pink floyd
- Пишеща машина
Доста емоционални мачлета ще се завържат:
Имаме си цесекар, още един цесекар (повече не съм засичал във форума), варненец от Черно море, фен на Берое, все ще изникне и някой скрит левскар; само Nomad ми е малко съмнителен с тез черно-бели аватари
Имаме си цесекар, още един цесекар (повече не съм засичал във форума), варненец от Черно море, фен на Берое, все ще изникне и някой скрит левскар; само Nomad ми е малко съмнителен с тез черно-бели аватари
- kandidatstvasht
А на мен не ми е ясно- ние там ако се запишем 500 говеда къде, аджеба, и по какъв начин ще тренираме и ще играем?