2. Откъде си? Видин
3. Кога си роден? (+ година) 25 Март 1980 сл. н. е.
4. (Дай линк със снимка.) Виж профила ми...
5. Какво и къде (ще) учиш? РСМТ*, СУ, ФМИ
6. Защо точно това? Заради любимия ми вечно (и все още) жив Правец 8 C, чийто тайни неуморно откривах и разкривах. Приеха ме и корабоводене, търговски флот, но аз реших, че компютрите са по интересно. Колко ли сгреших (малко/много/никак/изобщо) и аз все още не знам.
7. Какъв мечташе да станеш като малък? Бил ли съм малкък, а сега голям ли съм, не знам. Но не си спомям много - и космонавт се включваше, и доктор и ядрен физик и знам ли какво още
8. А какъв стана? Всякъв компютърджия (нещо като в The IT Crowd)
9. Какъв искаш да бъдеш СЕГА? Щастлив
10. Работиш ли? Какво? Гл. спец. софт. осиг. отдел Съвремени Телематични Услуги... ако на някой му става ясно.Накратко - уебмастер, админ, сисадмин, IT manager..., асистент по комп. мрежи, преносвач на техника из ФМИ
11. Коя своя мечта не си реализирал? да разбера какво точно искам от живота и какъв точно искам да стана и да има кой да го оцени, освен мен, да съм добър, не че не съм, ни би трябвало да може и повече
12. Как смяташ да я изпълниш? да продължа да се боря и ше видя какво ще се получи и кога
13. Обичаш ли? Да, всички и себе си малко
14. Обичан ли си? Предполагам... колеги, приятели, родители, сестра, надявам се и котето ми
15. Имаш ли сериозна връзка? (Ако не, защо според теб?) Не, защото свърши
16. Каква е за теб идеалната връзка? Да даваш всичко от себе си, но накрая да не се почувстваш използван. Да поставиш любимия над всичко и над себе си (с което чудесно се справям), но и за него да е поне наполовина така (или наравно)
17. С какво се гордееш? С това, че ме уважават и с това, че не мразя никого на този свят, а и знам, че и никой не ме мрази
18. От какво се срамуваш? От себе си - понякога не ми достига воля да съм толкова добър, че да бъда по-добър и за самия себе си
19. На кого би искал да приличаш? не знам - може би някой ден на всеки родител, чийто деца в крайна сметка разбират, че много го уважават
20. А на кого - не? не знам, и най-лошите могат да се променят
21. Опиши себе си с една дума. - работа (уви)
22. Опиши приятелите си с една дума. - същото (за едните) + купон довечера (за другите)
23. Какво те възхищава? свободата
24. Какво те отблъсква? злободневното и ежедневното, егоизма, лицемерието
25. В какво настроение си най-често? тъжно или щастливо, понякога разочаровано, понякога очаровано или изпълнено с малко надежди... кое най-много, уви - работното
26. Как смяташ, че те възприемат другите? добър
27. А как искаш да те възприемат? добър, специален за някои
28. Какво е за теб сексът? би ми се искало да е най-прекрасното нещо, което бих искал да дам на любимата, а тя да чувства същото. но това понякога е само мечта, уви
29. А светът? Има нужда от повече любов, от повече смисъл за някои, от повече грижи
30. Как виждаш света след 10 години? надявам се по-добър, доколкото изобщо зависи и от мен
31. Къде би искал да живееш? няма значение, въпроса е с кого и как и доколко ще мога да си позволя най-важното за мен да е най-важното което мога да си позволя да правя
32. Какво би искал да притежаваш? имам всичко материално, пък другото не можеш да го притежаваш, можеш само да го имаш, временно или постоянно
33. Опиши идеалния партньор. нежна, добра, заразително усмихната, даваща ми всичко, от което имам нужда, което не е особено много, и получаваща от мен това, което тя има нужда, и не се притесняваща да ме да и дам повече, ако не съумявам да го дам - нямам нищичко против предизвикателствата, които си струват труда
34. Колко деца искаш да имаш? 2 или 3 - все пак трябва да мислим и за естествения прираст и да бъдем малко родолюбци
35. От какво искаш да умреш? От любов
36. Какво искаш да видиш преди да умреш? Всички видове щастие
37. А да направиш? Смислени неща, неща които ще имат смисъл и за другите
38. Най-хубавото нещо, което ти се е случвало? Началото на нещо хубаво
39. Най-лошото? Краят му и миговете преди него
40. Най-милото нещо което някой е правил за теб? Обичал ме е
41. А най-подлото? Бил е неискрен или безсърдечен/егоистичен/пр.
45. Мразиш ли някого? Кого? Защо? Не; себе си, когато не съм достатъчно добър към себе си, но омразата не помага за това особено...
46. Кое свое качество не понасяш? Безволевост понякога; това, че се налага (или поне така ми се струва) да се предавам пред ежедневието
47. Би ли убил човек, ако беше законно? Не
48. Какво ще кажеш за България? Би трябвало да правим повече за нея, и би трябвало така да я променим, че да почустваме, че тя го оценява
49. Доволен ли си от живота си? Ако не, защо? Професионално - да, лично - не
50. Какво би променил в света? Хората
51. Любим цитат? Или всичко има значение, или нищо няма значение
52. Любим исторически период? Защо? 1986-1998 - училище любимо... може и 1998-2001 - безгрижен студентски живот
53. Любима личност? Защо? Не мога да избера от всичките
54. Любим сезон? Всички, никое неприятно време (топло, студено, ледено, горещо, дъждовно) отдавна не може да ме впечетли
55. Любим цвят? Всеки един цвят, който ми напомня за любим човек, т.е. всички
56. Любимо животно? куче
57. Каква музика предпочиташ? всякаква, някога главно рок, но сега всичко (някои в умерено количество)
58. Любим автор? Много са, защото много обичам да чета
59. Любима книга, разказ и стихотворение? Зеленият крал, Пол Лу Сюлицер
60. Любим филм? 100 момичета ми харесваше едно време, Scrubs, Malcolm
61. Любим актьор, актриса, режисьор? Много
63. Любимо ядинье? Месо
64. Пийнье? Вода, много вода
65. Имаш ли хоби? Какво? Разходки, електроника (не музика), волейбол (веднъж в годината се намира къде и с кого)
66. Спортче, нещо? Волейбол
67. Имаш ли братя и/или сестри? Сестра, Михаела, на 29 години, в Германия
68. Домашен любимец? Име? Коте, Съни
69. Притежаваш ли пороци? Кои? По-скоро не (ако не броим мързела да правя, каквото не ми се прави)
70. Съжаляваш ли за нещо? За какво? По-малко и само понякога се самосъжалявам, не че правя много по въпорса, засега
71. Разкайваш ли се за греховете си? Разкайвам, се че нямам такива, но само понякога
72. В какво вярваш? В бъдещето
73. Какво искаш?
74. Твоето мото? Хъм
75. Какъв е смисълът на живота? Да е смислен
76. Сърдиш ли ми се за дългия въпросник? Ами... не ми отне повече от 2 ч. съчетано и с работата
Bonus track 1: Любим форумец? Всички, познатите повечко, някои от тях дори повече
Bonus track 2: Най-противен форумец? Баннатите - така и няма да се опозаем повече, че да ми станат любими
* - Разпределени системи и мобилни технологии, магистратура