Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Айде стига спам наистина. Всички да се върнат на темата. Аз имам въпрос също. Като излезне първо класиране на 15-ти, след това 3-то (т.е. социално ли как се води) кога излиза? Нали от 15-ти до 21-ви се настаняват хорицата...
хехе това сега е първо, ами второ тогава кога излиза? Че аз съм от многодетно семейство и съм подала още за първо класиране документите, но не знам в кое класиране така или иначе ще участвам. Та... 2-ро социално кога излиза?
marrylin написа:Момчета, какво е идеята да трупате мнения?
Едно въпросче по темата - дали СБО ще работят на 16.09 (неделя)?
Ами пише и в интернет и когато ходихме да се записваме, че класирането излиза на 15.09.07г., а между 15 и 21 септември е настаняването, което ще рече, че тук влизат и съботи и недели или каквото там се пада
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
marrylin написа:Момчета, какво е идеята да трупате мнения?
Едно въпросче по темата - дали СБО ще работят на 16.09 (неделя)?
Ами пише и в интернет и когато ходихме да се записваме, че класирането излиза на 15.09.07г., а между 15 и 21 септември е настаняването, което ще рече, че тук влизат и съботи и недели или каквото там се пада
И аз никъде не видях да пише за почивен ден, ама все пак да питам.