А относно оценяването в УНСС, не са си го измислили те, в най-престижните уни-та в света също е такава системата- САТ се оценява по същия начин, доколкото знам.
Теми Литература 1990-2007
Еми притеснявам се точно, защото съм учила
Ако знаех 1-2 автори и ей така отивам на изпит, нямаше да ми пука. Тревогата е, когато знаеш колко много си дал от себе си, а всичко е субективно и не можеш да знаеш дали ще ти оценят труда и знанията. Доста такива случаи знам.. Иначе като ходих на предварителните в УНСС хич не ми дремеше. Сега като отида на редовните пак ще е така. Просто, защото за мен са единствено печалбари с измислена слава.
А относно оценяването в УНСС, не са си го измислили те, в най-престижните уни-та в света също е такава системата- САТ се оценява по същия начин, доколкото знам.
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- HaPuCyBaHa
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Валхири Анн
- В началото бе словото
- kandidat_studentka
- В началото бе словото
...
и аз ще се зарадвам много на Гео Милев
В челната ми АНТИтройка са Йовков,Далчев и Димов...а и лириката на Вазов
В челната ми АНТИтройка са Йовков,Далчев и Димов...а и лириката на Вазов
don't believe everything you think!
Колкото и да сте учили само се молете да не попадне работата ви при проверяване в купчинката с двойките
тогава няма да си направят труда да ви я проверяват..
Миналата година като се падна Далчев написах 17 страници, темата я имах от уроците по същото заглавие.. успях да я възпроизведа.. и накрая какво .. 2 и не бях само аз с тая участ... тъй че се убедих че специално за изпита по литература знанията са 30% и късмет 70% ако не и повече ... Не искам да ви плаша но това се случи с мен.. Успех
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
-
b_estranged
- В началото бе словото
Да бе да! Купична с двойки!!! Това направо ме застреля! Нямат право да ти напишат дойка без да я аргументират....
Защо не отиде да си видиш работата? Не казвам че не си залужила повече, но едва ли причината е в купчината. Определено има значение в каква купчинка попаднеш, но чак да ти пишат 2ка за това, ако ти залужаваш примерно 4.50... не ми се вярва....
Защо не отиде да си видиш работата? Не казвам че не си залужила повече, но едва ли причината е в купчината. Определено има значение в каква купчинка попаднеш, но чак да ти пишат 2ка за това, ако ти залужаваш примерно 4.50... не ми се вярва....
И аз така си мислех наистина, но когато отидох да си видя работата ... не беше барната с червен химикал.. беше я проверил само 1 проверяваш а по правилник трябва да са двама. Ако имаш двойка автоматично отиваш на арбитър да отсъди правомерна ли е двойката..... Така е по правилник, но при мен не стана така... както и с 2 мои приятелки се получи същото. Когато попитах човека от комисията,който ми показа работата , защо само 1 човек я е проврил ми казаха : " пропусна ли сме 
-
b_estranged
- В началото бе словото
оо аз вдигнах до ректора отидох даже , но ми казаха че наистина е станала грешка но нищо не могат да направят защото вече написана оценка на работа не можеда бъде променяна.. и така
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7392 --> ето още едно доказателство че когато решат нещо в СУ просто го правят
Но въпреки всички гаври и простотии не съжалявам че уча в СУ
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=7392 --> ето още едно доказателство че когато решат нещо в СУ просто го правят
Но въпреки всички гаври и простотии не съжалявам че уча в СУ