Изневерявате ли?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

При изневярата, човек изневерява и на себе си
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Към Мира: Не съм се престарала. Първо, никой не ти казвал, че трябва да си стоиш вкъщи, още повече, да домакинстваш. Но възхищението на един мъж може да се предизвика и без лигавене и без лигави усмивки. А нормалните усмивки, ако са флирт, ми аз флиртувам с майка си! Излизай колкото ти душа сака. Облечи се добре, ок, бъди прелестна сияйна, лъчезарна, накарай всеки мъж наоколо да ти се възхити, говори, така че да има към теб отношение като към равна, не като към "куха лейка" и ок. Защо е нужно лигавене и заиграване с темата аз съм жена пък ти мъж? Това ли е единственото, основното? Ако хванеш някоя от околовръстното и тя ще може да флиртува и то прекрасно, ще се лигави, ще се глези, това всеки го може. Въпросът е да впечатлиш с друго, да те ценят, заради това което си, не защото си мацка, готина мадама или нещо от сорта.
А права си, че нямам право да съдя другите, не ги съдя, не им държа сметка опитвам се да ги вразумя, да ги накарам да разберат, че грешат. Както виждаш излагам аргументи, опитвам се да обясня. Но насила хубост не става. Както каза Винтерсорг, някои хора предпочитат да са си в стадото, ок, инджой бийнг деъ. Приятно прекарване!
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Xin написа:Към Мира:...лигавене и без лигави усмивки...към "куха лейка" и ок. Защо е нужно лигавене и заиграване с темата аз съм жена пък ти мъж? Това ли е единственото, основното? Ако хванеш някоя от околовръстното и тя ще може да флиртува и то прекрасно, ще се лигави, ще се глези, това всеки го може.
Аз само с едно не съм съгласна, а и не разбирам: защо смяраш че флирта се състои в лигавене, глезене и пози тип "Тъпа лейка", някои хора смятат, че си е изкуство да се флиртува, и то съвсем не се свежда до лигави пози :wink:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

но в доста случаи не успява да излезе от тези граници...
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

В кои граници: на лигавенето ли, да иам хора които не умеята по-друг начин, но нека да не заклеймяваме флирта като цяло, все пак необвързаните хора могат да си флиртуват колкото искат, а ако го правят добре-толкова по-добре.
Аз не споря с Хин, съгласна съм с нея, само че има твърде крайно мнение за флирта :shock:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

това е и основната причина да не се разбираме тука - разглеждаме флирта по доста различен начин, пък и приравняваме в различна степен флирта с изневярата... всъщност темата доста почна да се отклонява
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Ами честно казано флирта си е тип изневяра, дори и да го правиш по най-фин начин :wink:
Аватар
GaVrosH
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от GaVrosH »

виж ти! точно това мнение не го очаквах! очаквах някой да каже (всъщност май вече се случи), че и по-"хард" флирта не е точно изневяра, а ти - точно обратното! подкрепям! :thumbright:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

MZ4, според мен почти всеки флирт погледнат отстрани, поне от тези които аз съм виждала, изглежда точно като лигавене. :wink: А пък девойки, които си флиртуват за хоби, в 99.99% го правят в стил "куха лейка", поне по моите наблюдения, не претендирам за преставителност. И аз нямам нищо против него, когато не си обвързан. В случая става въпрос само за подобни изпълнения, когато си обвързан, за това е цялата шумотевица.
Едит: А иначе, при всички случаи е изкуство, просто тези, които го умеят не го практикуват с всеки срещнат, за да не им е скучно.
Последно промяна от Xin на 30 Апр 2007, 16:58, променено общо 1 път.
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Ми има и съвсем различени начини да флиртуваш с един човек, да го правиш с уважение и да предизвикваш уважение, пак повтарям тогава когато не си обвързан :!:
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Така е, напълно съм съгласна, малко закъснях с едит-а :D
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Xin написа:Едит: А иначе, при всички случаи е изкуство, просто тези, които го умеят не го практикуват с всеки срещнат, за да не им е скучно.
:thumbright: едно допълнително разяснение, за което не се бях сетила :wink:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Факт: Това е третата тема в този форум, посветена на изневярата.
Факт: Това е третата тема в този форум, посветена на изневярата, в която в крайна сметка няма да достигнете до нищо смислено 8)
Не разбрахте ли вече, че напразно си трошите клавиатурите. Или смятате, че така лесно се променя мисленето на човек? Тези, които не изневеряват на половинките си, ще продължават да им бъдат верни (докато прелестното Изкушение не им намигне, точно когато до този момент сериозната им връзка е в някакво състояние на нестабилност). Тези, които намират моногамията за архаизъм ще продължават да използват всяка появила се възможност да разнообразят интимния си живот (докато не намерят Любовта на живота си, а той/тя им се отплати с измяна).
На бас, че тази тема още не е преполовена дори :lol: Интересно ми е още колко страници с нравоучения ще се изпишат до утре примерно :roll:
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

Факт: темата се възроди отново!
Факт: на хората никога не им омръзва да дават ненужни съвети, да се правят на по-принципни отколкото са или на по-безпринципни отколкото трябва
Факт: в този форум темите рятко се отличават с разнообразие, а различните никога не са с най-висок рейтинг :roll:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

НИКОГА ! никога не казвай никога
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”