ЮЗУ - кандидатстудентска кампания 2007

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от AzoN »

Jozefina написа:Излязло е и второ класиране.
Някой знае ли дали има публикувана статистика за него?
ЮЗУ са най-флегматичните същества на света, те още не са обявили в сайта си, че е излязло второ класиране, а какво да говорим за статистика. Сигурно ще я изкарат след 2 дни...
ЮФ - Право(Р) - 1 курс, 4гр.
miki
В началото бе словото

Мнение от miki »

някой да знае кога започва учебната година в ЮЗУ-то?
:-P
Jozefina
В началото бе словото

Мнение от Jozefina »

Колко ще падне според вас балът на педагогиките от второ на трето класиране.Дали бал 16.00 ще ми стигне, при положение, че на първо най-ниският бал за педагогика беше 18.30?

Възможно ли е да падне с 2 единици и 30 стотни от първо до трето класиране :?:
cryptical_maiden
В началото бе словото

Мнение от cryptical_maiden »

:!: :!: :!: СПЕШНО :!: :!: :!:

Моля Ви, ако някой знае как седят нещата с общежитията в ЮЗУ-то да сподели. Интересува ме за човек с бал 21.58 дали може да се класира за самостоятелно общежитие (дават ли изобщо общежитие в което да живееш сам, ако например имаш медицинско с т. нар. "козметичен проблем").
Какви са цените на общежитията? Вярно ли е това, че стаите са повече 3-ки?
А, цените на самостоятелните стаи около 100 лв ли са?
Why people drink and drive, when they can smoke and fly? :)
Axiom
В началото бе словото

Мнение от Axiom »

За класирането - възможно е. Ясно е, че нищо не е сигурно, но все пак си подай документите. Иначе ако закъсаш, тук, в Бл-град, има и квартири за студенти на сравнително ниски цени. :)
cryptical_maiden
В началото бе словото

А, въобще дават ли самостоятелно общежития ? Това мн ме интересува?
DaNiTtO
В началото бе словото

Мнение от DaNiTtO »

За общижитията освен бала е от голямо значение и доходът на всеки член от семейството.Аз също знам,че стаите са повече 3-ки,а да се отпуска самостоятелно общижитие не съм чувала.
cryptical_maiden
В началото бе словото

И аз доколкото знам има някакви стаи, като гостни, които са околко 60лв, но не знам дали може да се ползват от студенти като общежития.
Едно е сигурно - трябва да се говори с някой от управителите, за да се знае със сигурност.
В саита на ЮЗУ-то са дадени необходимите документите за общежития и класиранията.
Аватар
Narsil
В началото бе словото

Мнение от Narsil »

Аз като ходих в Благоевград за изпита по история спах на общежитие. С две думи : егати МИЗЕРИЯТА! Некви стай с 3 легла и 3 бюра. Леглата и бюрата под сяква критика... През ноща си имаш компания от какви ли не насекоми.. Банята наводнаваше супер жестоко коридорчета... А като стана въпрос за банята, тя по скоро прилича на градски кенеф. И топла вода има само в определени дни и часове! Имам 2-ма приятели които учат там и са на квартира и са много по доволни, защото квартирата им излиза същите пари като общежитието но е 1000 пъти по-добре.
Въобще не съм полицай, господин пиян!!!
DaNiTtO
В началото бе словото

Мнение от DaNiTtO »

miki написа:някой да знае кога започва учебната година в ЮЗУ-то?
Всеки факултет си има своя дата,ни повечето са от 18 септеври.Знам със сигурност за Правно-Историческия факултет,където откриването на годината е на 30 септември.
cryptical_maiden
В началото бе словото

Да, точно така откриването на ПИФ е на 30 септември от 10,30 часа. Ще се видим там, нали? :D :wav:
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

Moя приятелка кандидатства в ЮЗУ тази година.Балът й е 19 и нещо,но ми каза,че я няма в списъка на приетите нито на 1во нито на 2ро класиране,а доколкото разбрах минималният бал за повечето специалности е доста по-нисък.Някой да се е сблъсквал със същото?Моля споделете опит :( Откакто я помня иска да учи там и би било много нечестно, ако не влезе заради пропуск в тромавата бюрократична машина на бъларските ВУЗове.Или причината е друга?
Dum spiro, spero
DaNiTtO
В началото бе словото

Мнение от DaNiTtO »

cryptical_maiden написа:Да, точно така откриването на ПИФ е на 30 септември от 10,30 часа. Ще се видим там, нали? :D :wav:
Точно така,които учи там ще се видим на посочения ден и час :)
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
miki
В началото бе словото

Мнение от miki »

А ТЕЗИ ОТ СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ КОГА ПОЧВАТ НА 17-ТИ ЛИ? :roll:
:-P
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”