ФЖМК (преименувана от Журналистика)
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Ronia
- В началото бе словото
Ееее кво правим, кво струваме накрая все до едно се стига: ПИЕНЕ!!!
Еми щом толкова настоявате да земем да се съберем целия факултет и да се омажем така по журналистически и пиарски
! Как ние си знаем!

ФЖМК 4EVER
ФЖМК 4EVER
Не разбирате ли, момчета,
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
каква е мойта цена!
Тя е ниска за летните плажове
и висока за ваш'те сърца!
- ChiLL_PiLL
- Драскач
:нацуп: ами книгоиздателите..Ronia написа:Ееее кво правим, кво струваме накрая все до едно се стигаМ ПИЕНЕ!!!Еми щом толкова настоявате да земем да се съберем целия факултет и да се омажем така по журналистически и пиарски
![]()
![]()
![]()
ФЖМК 4EVER)
иначе идеята е повече от прекрасна
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Тва с тупаниците и метъла не ми се струва оферта...иначе "фафлите"стават
.Мен са ме учили на толерантност относно това кой какво слуша и какъв lifestyle има въобще, така че се надявам с повечето да се "сработим"
...обаче истински се израдвах като видях хора, които очевидно не са безразлични към хауса
...и пънкарчета имаше също....ммм като цяло звучи добре 
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Споко, сичко слушаме...newone написа:Тва с тупаниците и метъла не ми се струва оферта...иначе "фафлите"стават.Мен са ме учили на толерантност относно това кой какво слуша и какъв lifestyle има въобще, така че се надявам с повечето да се "сработим"
...обаче истински се израдвах като видях хора, които очевидно не са безразлични към хауса
...и пънкарчета имаше също....ммм като цяло звучи добре
We are boys on the docks!
Браво
..дано и всичко да пиете...аз благородно завиждам на тези дето са на квартири, щото те истински ще усетят вкуса на студентския живот със всичките му плюсове и минуси....за мен остава само да налазвам заформили се купончета в Студентски и после да се прибирам вкъщи при мама и татко- нищо по- различно от добрите стари ученически времена :/
-
Scarlett__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Scarlett__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Scarlett__
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- ChiLL_PiLL
- Драскач
newone написа:Браво..дано и всичко да пиете...аз благородно завиждам на тези дето са на квартири, щото те истински ще усетят вкуса на студентския живот със всичките му плюсове и минуси....за мен остава само да налазвам заформили се купончета в Студентски и после да се прибирам вкъщи при мама и татко- нищо по- различно от добрите стари ученически времена :/
oххх не засягай болната тема за квартири vs общежитие
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
След 2 месеца пак ще си говорим. Ако не си 100% купонджия и ако си мечтаеш за лично време и пространство поне по 2 часа на ден, ще кажа да се радва, ако си намери квартира.ChiLL_PiLL написа:р-а-д-в-а-й с-е!
Все си мисля, че усещам всички моменти на студентството, при все, че живея в моя си къщурка в центъра (т.е. не е къщурка, а мансарда, ама като ми кажат: Ай да се чакаме на Попа, мога да сляза и по пантофи, а градският транспорт е непозната за мен дума. Това, и зиме и лете, си е голямо предимство).
Ще обобщя така. Зависи от човека.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ChiLL_PiLL
- Драскач
напълно съм съгласнаТърговецът на кристал написа:След 2 месеца пак ще си говорим. Ако не си 100% купонджия и ако си мечтаеш за лично време и пространство поне по 2 часа на ден, ще кажа да се радва, ако си намери квартира.
Все си мисля, че усещам всички моменти на студентството, при все, че живея в моя си къщурка в центъра (т.е. не е къщурка, а мансарда, ама като ми кажат: Ай да се чакаме на Попа, мога да сляза и по пантофи, а градският транспорт е непозната за мен дума. Това, и зиме и лете, си е голямо предимство).
Ще обобщя така. Зависи от човека.
иначе твоята "къщурка" е повече от добра,както я описваш