THE_PARASITE написа:Ти къде се губуш м/у другото,Иво?Неоткриваем си !
Принципно не се спирам много у нас. Постоянно съм навън.
Аз ще идвам към София или на 27, или на 28. Няма да си взимам компютъра (най-вероятно), така че дайте да решим кога ще ни е срещата.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !
Ами виж сега.Понеже не е ясно точно кога трябва да сме в СУ има колебания.При положение,че започваме в 11 има вариант за 9 и половина или 10 часа.Удобно ли ще ти е?
Мислил съм над този вариант,но се съгласи,че отчитайки факта,че не се познаваме е по-добре да имаме точно определена и уговорена среща,която да се знае поне няколко дни предварително.Макар телефоните да осигурят известна мобилност,според мен ще стане по-голяма обърквация в разбиранията,но ако другите са на противоположно мнение ще съм очарован да чуя предложения !
По-удачно е от сега да се разберем! Може да си вземем телефоните, само в случай, че изникне някакъв проблем - не можем да се намерим и т.н. Но засега уговорката да се разберем тези дни остава. Важното е да научим в колко часа ни викат на 2-ри преди 28-29. Че телефоните май тогава наистина ще влязат в сила.
Вальо, какви са тези часове по които си писал?!?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Съдейки по постовете на ballsmile и Elektra достигнах до извода,че 14 часа е сигурен час.Затова ако ни викат в 11 часа съм съгласен с предложението на Алекс срещата да е в 9 и половина.
То и аз съм съгласна за 9.30, ако откриването е в 11.00. За 14.00 сме сигурни! Аз вчера имах път към СУ, минах през ИФ, никво инфо по таблата няма. Не ги е срам!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
М/у другто няма да е зле да си направим някаква среща дотогава в Скайп,за да се разберем окончателно в реално време,така че казвайто кой кога ще може докъм Сряда.
Хора, дайте да се уговорим нещо, а какво ни пука в колко ще започва това тържество. Ще седнем в някое кафе до СУ и ще следим кога започват да се събират хора.
Примерно се уговаряме в 9 часа и когато видим, че започва откриването на учебната година отиваме.
Хубаво ще е да си разменим телефоните обаче по Скайп, а не тук.
Six billion people in the world... Six billion souls.
And sometimes... all you need is ONE !