Аз пък мисля,че е точно обратното^PrincessA^ написа:Аз пък мисля, че точно мъжете се влюбват много по-лесноМного по-малко време им отнема да почувстват, че обичат....може би защото, за разлика от нас, нямат навика да обмислят и преценяват всичко
най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Mъжете,които не показват открито чувствата си обикновено са егоисти във всяко едно отношение..А и по-често като не показват чувства дълго време,трябва да ви светне лампичката,че може просто да нямат такиваMZ4 написа:Не съм съгласна адаш,че е по-лесно за една жена да се влюби,това че не винаги мъжете показват открито чувствата си не означава,че ги нямат.
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Е тя жинътъ като не дава никакви сигнали,той мъжа какво на кристалното кълбо ли да види че е обичанIce_Spirit написа:по-лесно е жената да си влюби,но това не значи,че ще го покаже.Същевременно още по-лесно е да го разлюби "рационалния левент",защото ако тръгне да го чака да се досети какво и що,може и да остарее...
Последно промяна от Плазмодий на 20 Сеп 2006, 13:33, променено общо 1 път.
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
SILVER ARROW
- Пишете, о, братя
MZ4 написа:Не съм съгласна адаш,че е по-лесно за една жена да се влюби,това че не винаги мъжете показват открито чувствата си не означава,че ги нямат.
Подкрепям напълно! Също така съм съгласен и с принцесата че според мен момчетата по-лесно се влюбват. Просто в повечето случаи наистина няма какво толкова да обмислят и дават смело, но пък често и лесно по-бързо се разлюбват!

-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Повечето мъже не говорят открито за чувства,така са възпитани или са просто такива,но не бих казала,че това е форма на егоизъм.Имам редица приятели(мъже),който са обичали силно,били са наранявани и са страдали много,преживявали са емоции много по-дълбоки и истински от онези за които мнозина от приятелките ми тръбят шумно и демонстрират откритоCreed написа:Mъжете,които не показват открито чувствата си обикновено са егоисти във всяко едно отношение..А и по-често като не показват чувства дълго време,трябва да ви светне лампичката,че може просто да нямат такиваВсичко е според зависи...
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."