Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
не са много пред тебе-май мом4етата нямат мн високи оценки и тва е добре май за тебе
Не можах да си подобря постижението.И аз ще ползвам оценката от предварителния.Показателно е,че след обявяването на темата много момчета си излязаха (бях в голямата зала) .Много ми е интересно да видя,статистиката.
Йоанна,ще дадеш ли колко момичета са пред теб ?
Последно промяна от RuseF на 04 Авг 2006, 12:07, променено общо 1 път.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
не са много пред тебе-май мом4етата нямат мн високи оценки и тва е добре май за тебе
Не можах да си подобря постижението.И аз ще ползвам оценката от предварителния.Показателно е,че след обявяването на темата много момчета си излязаха (бях в голямата зала) .Много ми е интересно да видя,статистиката.
Тия са се уляли в рязането. Ма както и да е - аз от себе си съм повече от доволна - аз знам защо са ме рязали - имам план -> темата не е на преподавател на СУ, данните не са ми на (уф забравих му имвто), а на друг и така Та ако ще в УНСС да не ме примат аз в СУ няма да уча - просто не желая
4.50 Ще разчитам на предварителния в такъв случай. По всичко личи че бала няма да се промени в сравнение с миналата година, което е добре дошло за мен де
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
hamann написа:4.50 Ще разчитам на предварителния в такъв случай. По всичко личи че бала няма да се промени в сравнение с миналата година, което е добре дошло за мен де
Хаха,стига си ме копирал е.На предварителния го стори,сега пак.
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
На предварителния има 25 с оценка от 5.50 до 6 имам впредвид Жени. Сега има 18 6ци и отново 25 с оценка като моята........почнах да се притеснявам. Местата за които кандидатстваме са МАЛКО!:(