История на България - Темата

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Тамян
Пишете, о, братя

Мнение от Тамян »

sunbreeze написа:А за бисерите - е тия вече са култови:)))
Ако говориш за тези:
"В чест на създаването на държавата хан Аспарух направил и още нещо - тържествено заклал съпругата си Ахингра, която сама пожелала това"

"След смъртта на Тервел на престола се изредили няколко некадърници, които въобще не били достойни да управляват. Хан Телериг успял да вникне в душите на хората изтормозени от създаването на държавата. Той поискал имената и адресите на византийските агенти в България и ги избил до крак."

"Костадин V Копронимик нападнал България по суша и море. Византийските параходи спряли край Видин, българите побягнали, а византийците се учудили, че не са там. Накрая императора го заболяли краката, отишъл в болница, българите нападнали византийците а те отплавали обратно. Така без пушка да пукне България извоювала своята победа."
то знай, че те изобщо не са от тази година, нито пък са бисери, родени случайно от заблудени душици. Става дума за откъси от теми, писани през годините от кандидатстуденти, желаещи да се поизгаврят с проверяващите. На самите теми човек може да се порадва ето..

..тук! :D
Аватар
raduslaf
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от raduslaf »

Напълно съм убеден, че тия бисери или са направени нарочно или някои си ги е измислил.Колкото и тъпо парче да си такова нещо няма как да ти роди акъла.
justice [ftbc]
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Според мен е нормално един средностатистически идиот да сбърка име, събитие, дата, да се поомаже, но тия бисери в по-голямата си част са толкова гениални, че няма как да не са умишлени. Някой си е направил шега и сега разни "персони" изкарват нас(кандидат-студентите) тъпаци и си печелят гласове с популистични фрази за нивото на българското образовение. То че системата е гадна, гадна е, ама все още не сме се лумпенизирали чак толкова...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ммммм склонна съм да вярвам,че бисерите са на наши връстници,определено.Има дооооооооооста тъпи,заблудени и прости същества :roll:
Изображение
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

наистина има такива хора, които въобще не се усещат какво говорят, камо ли какво пишат :flower:
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Паган написа:И какво точно не ви харесва в този човек.Казвал съм го друг път, ще
го кажа и сега: За мен (а и не само) той е най-добрия съвременен историк.
Има много неща, които не ми харесват. На първо място самозваното му "професорство"! :evil: На второ- политическата му обвързаност. Останалото са конкретни факти, които обаче не мога да разкрия публично ( свързани с управлението на НИМ, археологическите открития в последните години, случаят със "Самуиловия камък" и мн. други......)
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Да не забравяме че Димитров е човек на Васил Божков- Черепа...
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

^PrincessA^ написа:Останалото са конкретни факти, които обаче не мога да разкрия публично ( свързани с управлението на НИМ, археологическите открития в последните години, случаят със "Самуиловия камък" и мн. други......)
Политическата му обвързаност и на мен не ми харесва.Но защо да не
можеш да разкриеш тези конкретни факти публично?Какво толкова?
Хората на много неща са свикнали, ще можем да понесем още някоя
шашма от страна на който и да е.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Паган написа:
^PrincessA^ написа:Останалото са конкретни факти, които обаче не мога да разкрия публично ( свързани с управлението на НИМ, археологическите открития в последните години, случаят със "Самуиловия камък" и мн. други......)
Политическата му обвързаност и на мен не ми харесва.Но защо да не
можеш да разкриеш тези конкретни факти публично?Какво толкова?
Хората на много неща са свикнали, ще можем да понесем още някоя
шашма от страна на който и да е.
Защото в тази държава все още има мафия и мутри! А колкото повече един човек знае за мръсните им игрички, толкова по-опасно за него.
Да не забравяме че по време на комунизма история, учебници, арх. разкопки и всичко свързано е било пряко наблюдавано от Държавна Сигурност и че лицата на хората тогава и на тези сега са едни и същи.
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Аз за бисерите си мисля, че половината са написани нарочно. Някой кандидат-студент не знае темата и решава просто да си попише някакви глупости, поне на проверяващите да им е весело ;) В даскало едно време се правеха такива работи :)
Аватар
Kosmosa
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Kosmosa »

Пичове, бисерите са ясни - винаги ги има! Кажете вие резултатите за кога ги готвят. Някой знае ли? :?:
Аватар
sunbreeze
Постоянно присъствие

Мнение от sunbreeze »

Kosmosa написа:Пичове, бисерите са ясни - винаги ги има! Кажете вие резултатите за кога ги готвят. Някой знае ли? :?:
Утре...най-рано :)
Аватар
luni4ka
Драскач

Мнение от luni4ka »

време им е :)
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Мисля че определено е крайно време, щом са пуснали тези по английски днес, значи утре трябва да е и нашият ред!!!!!!! А дано!!!
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”