Ами да - който си е взел изпитите, обаче не прави чертежи, когато има нещо друго за вършенеCrematory написа:Мъжаги...зависи от мъжагата...Ако е от интелектуалния тип...може
(ейййй, оня виц ме накъса)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
Я чакай малко!Защо разграничаваш хетеро и метро-сексуалните,метросексуалните също са хетеро, но се увличат по някои женски дейности. Не съм съгласна, че всички хетеро са като онзи твой колега.Както и всички хетеро жени не са 'кифли'..а впрочем к`во значи една жена да е 'кифла'?syrditko написа:За тази свинщина в БГ-хетеро мъжете говоря...тя е просто неразделна част от цалото им същество...а после метросексуалните не били наред...![]()
![]()
е ти направо се изказа...че коя дама от този форум представи този идеал за мъж, който описа? както каза някой тук прекалено в крайности изпадаш...не мисля, че една уважаваща себе си, средностатистическа българка или въобще жена би се загледала в тип като горния...нас за какво ни имаш? за хора без усещане за нещо хубаво и приятно ли? замисли се!syrditko написа:Ама моля те, разбира се...то не е ли да вони на праз и около него да кръжат ALL DAY алкохолни мушички които от време но време се загубват из тъмните дебри на космарлаците му...това е мъж, нали? Ще повърна...как може да разсъждавате така? Аз лично, мъж като тез дет ги харесвате не бих го докоснал дори за да го одраскам - камо ли да легна до него! По скоро бих си намазал главата със сяра и бих я запалил... Но...вие си знаете...
Аз не мога да разбера, кое е лошото? Окосмяването не е измислено от мен или теб... Някои си го имат вповече, други е в нормалните граници, а при някои е минимални количества... Четвърти обаче променят ориентацията на резбатаааа...everyday_ написа:пък нека ни е зле да се чувстваме добре докато се гушкаме в любимия човек, пък дори и той да е космясал!!!!!
iliyan написа:Аз не мога да разбера, кое е лошото? Окосмяването не е измислено от мен или теб... Някои си го имат вповече, други е в нормалните граници, а при някои е минимални количества... Четвърти обаче променят ориентацията на резбатаааа...