мда, 272 беше най-страхотната "стая" от всички, в които съм била в СУkristina написа:и аз написах 4 стр. ама на мен мн странно ми се стори, че такова кратко нещо се падна...абе важното е че мина.някой да е бил в 272?
Биология 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- lady_eve
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Добре, девойче, как така имаш 5,92 в МУ и не знаеш тема за СУ, която ни влиза в МУ? Браво, всичко е и късмет. Аз също не съм се готвила за СУ, но едно 5,92 не оправя нещата в МУ и се постарах и там. Все пак и аз имам 5,92, но то е НИЩО без химиятаМая написа:Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата
някак си трябваше да го обесня това
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
И аз това питам, ако някой знае - да кажеdark_love написа:Знаете ли кога ще излязат резултатите от изпита?
Между другото, темата я изтеглиха в нашата зала - 21А. Девойката, която я изтегли, беше май единственият желаещ да изтегли темата или поне първа изяви желание. Като е такава каръчка да си седи мирно и да не се обажда !
Аз лично написах 5 страници, пък ще видим....
Life is killing me...
-
m_tz
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
излезли са по история
?? ами за тях сигурно е имало повече проверяващи.....аз знам, че уж 10 дни след изпита излизат..въпреки че наште теми и тестове по био не са трудни за проверяване! всичко е кратко, тестовете са с шаблон...няма какво толкова да се спори или арбитрира... 
от изпита по немски излязоха даже на 11-ия ден..не знааам но вече се изнервям.
от изпита по немски излязоха даже на 11-ия ден..не знааам но вече се изнервям.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.