Биология 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

kristina написа:и аз написах 4 стр. ама на мен мн странно ми се стори, че такова кратко нещо се падна...абе важното е че мина.някой да е бил в 272?
мда, 272 беше най-страхотната "стая" от всички, в които съм била в СУ :lol: а и изпитът по био ми е любимият...засега........някой от вас наема ли се да си каже каква оценка очаква, сам как се преценява, та после да сравняваме очакванията с реалните резултати?? аз си давам едно 5 като петте страници за темата :wink: чух, че и по био щели да режат глави както по немски...аз днес съм in recovery след вчерашната касапница. но всичките ми надежди вече са в биологията..иначе сигурно ще следвам една година психология или нещо такова и догодина--пак КСК... :roll:
Аватар
dark_love
В началото бе словото

Мнение от dark_love »

Знаете ли кога ще излязат резултатите от изпита?
Ако вървиш винаги обърнат към слънцето, ти никога няма да видиш сянка!
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Мая написа:Аз бях тази девойка - в син анцунг- принципно не съм се готвила за СУ и не искам да уча в Су,но човек трябва да се пробва навсякъде... при полежение обаче,че имам 5.92 в медицинска академия реших че ще се позволя прищявката да стана и да си излезна като не ми хареса темата

някак си трябваше да го обесня това :D
Добре, девойче, как така имаш 5,92 в МУ и не знаеш тема за СУ, която ни влиза в МУ? Браво, всичко е и късмет. Аз също не съм се готвила за СУ, но едно 5,92 не оправя нещата в МУ и се постарах и там. Все пак и аз имам 5,92, но то е НИЩО без химията ;)
Memento mori!

Изображение
Аватар
Мая
В началото бе словото

Мнение от Мая »

химията,да,голямата резачка
готвила съм с само 5 месеца по биология и химия заедно
не очаквам да изкарам химията ,но биологията ми беше всичко и я изкарах :) ще ме вземат в ЛТУ за ветеринарна и това е повече от това,което исках в медицинския колеж даже
тъй че нямаше нужда да се заяждаш :x
Изображение
Аватар
KarmaPolice
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от KarmaPolice »

dark_love написа:Знаете ли кога ще излязат резултатите от изпита?
И аз това питам, ако някой знае - да каже :)

Между другото, темата я изтеглиха в нашата зала - 21А. Девойката, която я изтегли, беше май единственият желаещ да изтегли темата или поне първа изяви желание. Като е такава каръчка да си седи мирно и да не се обажда ! :roll:
Аз лично написах 5 страници, пък ще видим....
Life is killing me...
Аватар
lady_eve
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lady_eve »

Мая написа: тъй че нямаше нужда да се заяждаш :x
Не исках да се заяждам, но след като има такъв изпит като химията, защо не си отреди местенце в СУ :) ?
Memento mori!

Изображение
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

резултатите ще ги сложат в персоналната информация в понеделник...или най-рано в неделя.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Аватар
alteia
В началото бе словото

Мнение от alteia »

На мен ми се струва твърде късно, защото на историята, която беше на 19-ти юли са излезли днес резултатите, а и кандидатстващите бяха доста повече от тези по биология. Не знам, аз ги очаквам по-рано, да речем утре. :roll:
Аватар
B1Ology
В началото бе словото

Мнение от B1Ology »

m_tz написа:резултатите ще ги сложат в персоналната информация в понеделник...или най-рано в неделя.
Чак в понеделник?!! На "стената на плача" няма ли да излязат по-рано? Аз си мислех,че утре ще излязат.
m_tz
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от m_tz »

излезли са по история :shock: ?? ами за тях сигурно е имало повече проверяващи.....аз знам, че уж 10 дни след изпита излизат..въпреки че наште теми и тестове по био не са трудни за проверяване! всичко е кратко, тестовете са с шаблон...няма какво толкова да се спори или арбитрира... :roll:
от изпита по немски излязоха даже на 11-ия ден..не знааам но вече се изнервям.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

трудни били за проверяване... просто повечето преподаватели са в отпуска :lol:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”