Арабистика

Архив на теми от раздел "Студенти"
Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:? Почва да става пренаселено! :twisted:
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

На мен персонално събота и неделя ми действат доста антиучащо. Много мързел, много нещо....

Пу, онова за боя между специалностите е яка идея. За мен - японистите, те горките са 7-8 човека.

Ю мей хев ди адърс. :twisted: :twisted:

Тошко, честит нет, уе :) Ако имаш комуникационни програмки, налази ме.
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Повторението е майка на знанието, бе колеги. Че какво му е лошото цял живот да си студент... ще се поопознаем по-добре, ще си пием и пеем хабиби, хабиби......... :faroah:

Страшно очарована съм от постъпката на колегата по ЛТЗ- как само осави произведенията ни на дъската, изтривайки своите собствени. Ето но това му се вика уважение... :salute:
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

ЛТЗ... ма вие ходите все пак :lol: :lol:
Изображение

Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

BTW, нека видим кой рисува най-добре котки...мисля, че една котка на дъската в часовете при Салим би действала много вдъхновяващо :cat:
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Ами Иво, нека поне в началото сме сериозни, че после.....онова , което Салим прави с ръката :)
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Аз тоя изпит почти съм си го отписал, което не е най-добрата нагласа, ама...

Мноооого ми е тегаво и скучно, а и не смятам, че би ме обогатило по какъвто и да е начин. Не и с неща, които няма да изчезнат безвъзвратно до седмици след изпита. А не това искам, щото никога не съм се самоопределял (или определяли) като зубър. Мой и да не вирея наоколо при това положение, ама е така :roll:
Изображение

Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Тудурестее, нося кестенчетата ти постоянно, във всяка чанта :thumbup:

В понеделник ми дай мейла си, за да ти пратя снимките от бала, тъй като не знам къде ми е тетрадката, на която го записах :munky2:
Аз, Валерия
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Аз, Валерия »

Иво, и аз не си падам по губенето на време, като се има предвид че тези неща мога да ги прочета в учебника, защото със сигурност ще напуснат обечащото ми самота мозъче до изпита...но нали пък уж ставам сериозна, въпреки че, както вече съм се убедиле, прилежността никак не означава успех или по-голям успех. Но от време на време могат да се чуят и интересни неща.

Що се отнася до езикознанието......нинам кво ще правим в тази зловеща пустиня....добре че не дойде в петък, защото щеше да получеш тема за презентация....аз съм една от "късметлиите"
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

И как точно реши, че не съм дошъл :lol:

Щото с Кало вече ни набиха темичка. Гадна, при това :lol:
Изображение

Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Ди адърс? Фор ме?! Рийли!? Бринг 'ем он! Ще им разкопчам ватенките от млат :twisted:

Гадна темичка? Човече, ти за Сосюр чУвал ли си?(!)

Мдам... Щото и аз така :)
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

Сосюр ли, уеее? Как ще не съм го чувал, нали аз го съветвах 8)

Апропо, темите ни са бая сходни, явно :roll:
Изображение

Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

Страшно очарована съм от постъпката на колегата по ЛТЗ- как само осави произведенията ни на дъската, изтривайки своите собствени. Ето но това му се вика уважение... :salute:
даа, т'ва беше супер смешно... той влагаше такова старание да не изтрие драсканиците на студентите, а в същото време триеше своите "по-важни" неща от дъската... не мога да му се начудя на тоя човек :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Явно тази година са въведени някакви иновации в езикознанието - какви са тея доклади? :shock: Те още малко да не ви накарат курсови работи да пишете? :shock: :x Горките бедни арабистчета ... :cry:
ЛТЗто в никакъв случай не го отписвайте - ученето през сесията по предмета е абсолютно достатъчно да го вземето добре, зависи от вас. А пък не е оферта да кълвете по него втори семестър, където имате много по-тежки дисциплини и практически арабски!
Ммм, да - за пЕЕне не ме търсете... Първо, не мога, второ - то не е за пеене, а е за плачене ... Догодина по литература ще видите, че плаченето е вид жертвоприношения, ама айде да не се отплесвам.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Circle Line
Постоянно присъствие
Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от Circle Line »

Горките бедни арабистчета ... :cry:
аз всъщност съм кореистче, ама в моята тема нали никой не пише, та реших да се набутам при арабистчетата да коментирам ЛТЗ-то и езикознанието, все пак на тези лекции сме всички заедно :wink:
Заключено

Обратно към “Студенти - АРХИВ”