Арабистика
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Повторението е майка на знанието, бе колеги. Че какво му е лошото цял живот да си студент... ще се поопознаем по-добре, ще си пием и пеем хабиби, хабиби.........
Страшно очарована съм от постъпката на колегата по ЛТЗ- как само осави произведенията ни на дъската, изтривайки своите собствени. Ето но това му се вика уважение...
Страшно очарована съм от постъпката на колегата по ЛТЗ- как само осави произведенията ни на дъската, изтривайки своите собствени. Ето но това му се вика уважение...
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
Аз тоя изпит почти съм си го отписал, което не е най-добрата нагласа, ама...
Мноооого ми е тегаво и скучно, а и не смятам, че би ме обогатило по какъвто и да е начин. Не и с неща, които няма да изчезнат безвъзвратно до седмици след изпита. А не това искам, щото никога не съм се самоопределял (или определяли) като зубър. Мой и да не вирея наоколо при това положение, ама е така
Мноооого ми е тегаво и скучно, а и не смятам, че би ме обогатило по какъвто и да е начин. Не и с неща, които няма да изчезнат безвъзвратно до седмици след изпита. А не това искам, щото никога не съм се самоопределял (или определяли) като зубър. Мой и да не вирея наоколо при това положение, ама е така
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
Аз, Валерия
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Иво, и аз не си падам по губенето на време, като се има предвид че тези неща мога да ги прочета в учебника, защото със сигурност ще напуснат обечащото ми самота мозъче до изпита...но нали пък уж ставам сериозна, въпреки че, както вече съм се убедиле, прилежността никак не означава успех или по-голям успех. Но от време на време могат да се чуят и интересни неща.
Що се отнася до езикознанието......нинам кво ще правим в тази зловеща пустиня....добре че не дойде в петък, защото щеше да получеш тема за презентация....аз съм една от "късметлиите"
Що се отнася до езикознанието......нинам кво ще правим в тази зловеща пустиня....добре че не дойде в петък, защото щеше да получеш тема за презентация....аз съм една от "късметлиите"
Ако видите иракски военни в Горна Оряховица, ще ги поканите на сърми и пълнени чушки ли?!?
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Ди адърс? Фор ме?! Рийли!? Бринг 'ем он! Ще им разкопчам ватенките от млат
Гадна темичка? Човече, ти за Сосюр чУвал ли си?(!)
Мдам... Щото и аз така
Гадна темичка? Човече, ти за Сосюр чУвал ли си?(!)
Мдам... Щото и аз така
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
даа, т'ва беше супер смешно... той влагаше такова старание да не изтрие драсканиците на студентите, а в същото време триеше своите "по-важни" неща от дъската... не мога да му се начудя на тоя човекСтрашно очарована съм от постъпката на колегата по ЛТЗ- как само осави произведенията ни на дъската, изтривайки своите собствени. Ето но това му се вика уважение...
Явно тази година са въведени някакви иновации в езикознанието - какви са тея доклади?
Те още малко да не ви накарат курсови работи да пишете?
Горките бедни арабистчета ...
ЛТЗто в никакъв случай не го отписвайте - ученето през сесията по предмета е абсолютно достатъчно да го вземето добре, зависи от вас. А пък не е оферта да кълвете по него втори семестър, където имате много по-тежки дисциплини и практически арабски!
Ммм, да - за пЕЕне не ме търсете... Първо, не мога, второ - то не е за пеене, а е за плачене ... Догодина по литература ще видите, че плаченето е вид жертвоприношения, ама айде да не се отплесвам.
ЛТЗто в никакъв случай не го отписвайте - ученето през сесията по предмета е абсолютно достатъчно да го вземето добре, зависи от вас. А пък не е оферта да кълвете по него втори семестър, където имате много по-тежки дисциплини и практически арабски!
Ммм, да - за пЕЕне не ме търсете... Първо, не мога, второ - то не е за пеене, а е за плачене ... Догодина по литература ще видите, че плаченето е вид жертвоприношения, ама айде да не се отплесвам.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка: