[КСК 2011] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Re: [КСК 2011] Математика
Недей така,аз срам си имам-голям при това
...От колко километра ми личи,че съм заралийка 
- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Това е интернет-замъглява съзнанието ти за секунди,скоро забравяш какви данни си публикувал и изложил на обществено достояние

- Miss SeduceR
- От дъжд на вятър
Плашат ме тези социални мрежи...ей така в един форум ме намериха във фейсбук,много готино се почувствах (СРС,СРС!!!)
- asdasd
- От дъжд на вятър
- Специалност: asd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: asdasd
Бе т'ва дето го говориш за извеждането са глупсти, шефе.YavkaT написа:
За този ли красавец говориш? Аз И с него работя. Определено има повече информация в него, но за тригонометрията специално не е голяма разликата, даже честно казано, като решавам тригонометрия ми е по удобно решаването с червения, до навик е. Иначе да, доста е орязан справочника за СУ, но пък има и една подробност, в ТУ изпита е 4-5 часа, не съм сигурен, в които трябва да се решат 30 задачи, а в СУ имаме 5 часа за 10. Ако си се знае материала има достатъчно време се изведат неща, които ги няма в справочника.
Баш ловя, че дори да можеш да изведеш всички от базовите формули, няма да ти до това като се потиш над някоя задача

We wont change the world but we stand proud
We wont change the world but we dont care.
- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Аз много си харесвах справочника на СУ. Всичко е добре подбрано и подредено. Отрязани са почти всички излишни подробности, и по този начин необходимата информация се намира по-лесно. Разбира се, че може някоя от "излишните подробности" да се окаже полезна, но все пак не мисля, че има някаква критична разлика между справочника на СУ и останалите. И между другото, би било много добре, ако използвате червения справочник и когато си решавате вкъщи. По този начин на изпита ще знаете къде да търсите това, което ви трябва, и каква информация ви предлага точно този справочник.
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- Eleanor
- Летящите Пръсти
- Курс: първи
ааа има разлика , как да няма, в тоя за УНСС всичко ти е написано като за олигофрени

- The_Soldier
- Легендарен флуудър
- Специалност: Информатика
- Обратна връзка:
Ахаха
Честно казано не съм разглеждал справочника на УНСС, та не мога да го коментирам, но все пак се предполага че тези справочници са за математици, а не за олигофрени
А за един математик, тези 48 страници на червения справочник, съдържат информация поне за 200 страници 
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
- iprodanov
- Пишете, о, братя
- Специалност: КН у ФМИ
Има яко писано по празните полета в справочникника ми. Неписани формули, леми и тн. Тъй че и той не е блестящ, но най-предпочитам него, щото няма локуми освен стереометрията. 
Ама квото и да си говорим тия шмекерии не минават на изпита.
Ама квото и да си говорим тия шмекерии не минават на изпита.
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Еее,вие още малко ще искате да Ви е решена задачата в този справочник
Според мен трябва да си знаете нещата ... справочникът е да Ви подсеща,ако случайно забравите нещо 
Как мога да си подам документите за участие на изпита по математика, ако не съм от София ? Изчетох много неща - тук внасяш такса, там не знам си кво си, но нищо не е обяснено както трябва. Интересува ме:
1. Къде мога да платя по банков път ?
2. Как да попълня ( и евентуално изпратя ) заявлението за кандидатстване без да ходя до София ?
3. Как да получа картончето с номера за изпита, като не съм се записал в на място в София ?
Прочетох линка за места за обработка за документи, ако си от друг град, но и това, че те оръсвали яко за услугата. Някой може ли да разясни с каква "обработка" ти помагат тези места и колко струва.
1. Къде мога да платя по банков път ?
2. Как да попълня ( и евентуално изпратя ) заявлението за кандидатстване без да ходя до София ?
3. Как да получа картончето с номера за изпита, като не съм се записал в на място в София ?
Прочетох линка за места за обработка за документи, ако си от друг град, но и това, че те оръсвали яко за услугата. Някой може ли да разясни с каква "обработка" ти помагат тези места и колко струва.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
1. Във всяка банка
2. Имаш 2 възможности:
1) в офисите на фирми в страната
2) регистрация онлайн
3. Номерче ще ти дадът или изпратят, зависи кой от 2-та начина избереш.
Прочети хубаво тази информация и ще намериш по-подробен отговор на въпросте си:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... itni_sesii
2. Имаш 2 възможности:
1) в офисите на фирми в страната
2) регистрация онлайн
3. Номерче ще ти дадът или изпратят, зависи кой от 2-та начина избереш.
Прочети хубаво тази информация и ще намериш по-подробен отговор на въпросте си:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... itni_sesii
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- rallie
- Пишете, о, братя
- Специалност: Business Administration
- Курс: трети
Ето ги и бюрата http://www.kandidatstvane.wordpress.com ... те-изпити/ , такива бяха миналата година,сигурно и тази ще са те.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Има и някои променени, зависи кой град я интересува. В линкът, който пуснах има и тяхrallie написа:Ето ги и бюрата http://www.kandidatstvane.wordpress.com ... те-изпити/ , такива бяха миналата година,сигурно и тази ще са те.
Бъди себе си, има достатъчно други хора.