[КСК 2011] Кандидати за МО
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Never
- Драскач
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2011] Кандидати за МО
И аз й се пуля тука на тая таблица и нищо не разбирам.
А за езиците, аз кандидатствам с два, хипотетично ме приемат и с двата и ако трябва молби ще пиша, но английски няма да се оставя да ме накарат да уча, колкото и да си го обичам, имам C1 вече, какво повече искат от мен. Виж за френския има какво да се желае, че аз тука за месец и нещо вече почвам д аго забравям.
Иначе третият ми е руски ако ще да хвърлят 100 атомни бомби върху Русия.
Но за втория не знам. xD
А за езиците, аз кандидатствам с два, хипотетично ме приемат и с двата и ако трябва молби ще пиша, но английски няма да се оставя да ме накарат да уча, колкото и да си го обичам, имам C1 вече, какво повече искат от мен. Виж за френския има какво да се желае, че аз тука за месец и нещо вече почвам д аго забравям.
Иначе третият ми е руски ако ще да хвърлят 100 атомни бомби върху Русия.
Но за втория не знам. xD
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- five
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Ти кандидатстваш с два езика, но влизаш с един. Едва ли и на двата си изкарала еднаква оценка.
Аз няма да се набутвам с трети, пиша си френски и английски. Трябва ли много да се ходи на тия езици? Въобще на нещо трябва ли да се ходи, освен на упражнения?
Ако някой има информация относно тоя спорт, да сподели
Аз няма да се набутвам с трети, пиша си френски и английски. Трябва ли много да се ходи на тия езици? Въобще на нещо трябва ли да се ходи, освен на упражнения?
Ако някой има информация относно тоя спорт, да сподели
If you could be God's worst enemy or nothing, which would you choose?
- Never
- Драскач
- Обратна връзка:
*оплез @five*GBog написа:Можете да запишете като първи и втори който език си пожелаете, без значение с кой език сте приети.
It's never too late
for a twist of fate.
for a twist of fate.
- five
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Аз четох, че първи ти е този, с който влизаш. Няма значение, форумна грешка
Важното е, че сме вътре

Важното е, че сме вътре
If you could be God's worst enemy or nothing, which would you choose?
- sanglant
- В началото бе словото
Това е страхотна новина! ^^ На какво ниво се изучават езиците? На мен ми се иска да си продължа немския и испанския от гимназията.
Бтв, джойнвам групата
Бтв, джойнвам групата
Ами привет и от мен! Случайно попаднах на темичката докато си цъках из нета и реших да се регна и да се запознаем набързо. Явно тук сме част от бъдещите колеги (или както сме свикнали досега съученици, другарчета и каквото и да е там...) (: Та...Георги се казвам, от Добрич съм и така...nice to meet you!
- extraterrestrial
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз питах във форума на ЮФ и ми казаха, че първи е този език, с който влизаш.... Странна работа.... всеки различно казва... Май окромври ще разберем каква в истинатаfive написа:Аз четох, че първи ти е този, с който влизаш. Няма значение, форумна грешка![]()
Важното е, че сме вътре![]()
![]()
![]()
- Ralie
- От дъжд на вятър
Значи - за езиците. По принцип всички казват, че трябва задължително 1ви да ти е този, с който са те приели (и мен така ме излъгаха
), но не е вярно - единственото изискване е първия език да го знаеш на много високо ниво (разбирайте B2 минимум), а втория - там се почва най-често съвсем отначало, освен ако желаещите не са много и тогава се сформират групи по нива. Това на колко езика посещаваш упражненията няма никакво значение - просто накрая получаваш оценка само по двата, на които си записан. А за това дали трябва да се ходи - разбира се, school comes first
or whatever
За спорта - задължителен е за всички курсове. Всички припяват, че искат 10 присъствия, но малко го спазват - обикновено и с по 7-8 пускат. Хубавото е, че можеш да се запишеш на повече от 1 спорт и накрая просто да си вземеш заверката от този, на който си ходил най-често (тва в случай, че първия избор не ти допадне)
За спорта - задължителен е за всички курсове. Всички припяват, че искат 10 присъствия, но малко го спазват - обикновено и с по 7-8 пускат. Хубавото е, че можеш да се запишеш на повече от 1 спорт и накрая просто да си вземеш заверката от този, на който си ходил най-често (тва в случай, че първия избор не ти допадне)
- Redemption
- В началото бе словото
Ралии, не лъжи колегите по тоя начин - спорт до 3-ти курс вкл.