Допълнителен прием II етап
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- aikaeimin
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Японистика
- Курс: втори
Re: [АКТУАЛНО] Допълнителен прием II етап
@lil_bambam И как по-точно низходящото подреждане по бал ще ти осигури по-голям шанс?
@nemotgr - плаща се само таксата от 30 лв. /ако нямаш вх. номер от предишни класирания/, а в молбата вече си заграждаш изпитите/ДЗИ, които смяташ да използваш.
@nemotgr - плаща се само таксата от 30 лв. /ако нямаш вх. номер от предишни класирания/, а в молбата вече си заграждаш изпитите/ДЗИ, които смяташ да използваш.
Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead.
- nemotgr
- В началото бе словото
- Специалност: OMG
Благодаря много!aikaeimin написа:@lil_bambam И как по-точно низходящото подреждане по бал ще ти осигури по-голям шанс?
Забравих да попитам, от колко до колко работят и в ректората на центъра ли да ходя, а и коя стая?
Death is just the Beginning...
-
lil_bambam
- В началото бе словото
ИМам още един въпрос.....специалностите които искаме с едната матура се вписват в отделна молба от другите специалности,които се кандидатстват с втората нали,затова ли са двата екземпляра в образеца за молбата???а журналистиката къде да я напиша като я няма в графата "ще ползвам оценка от....".........
А бил/а ли си на изпит по журналистика и колко имаш ако не е тайнаlil_bambam написа: журналистиката къде да я напиша като я няма в графата "ще ползвам оценка от....".........
проучвам конкуренцията кво да се прави
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
-
lil_bambam
- В началото бе словото
хахаххаха била съм да имам 3 хахаххаха
Мерси за отговора
Ами аз смятам на място да ги питам къде какво да пиша, макар, че като напиша Журналистика по пътя на логиката трябва да се сетят, че няма каква друга оценка да се ползва освен тази от изпита
ама знам ли в СУ всичко е... без коментар...
Ами аз смятам на място да ги питам къде какво да пиша, макар, че като напиша Журналистика по пътя на логиката трябва да се сетят, че няма каква друга оценка да се ползва освен тази от изпита
ама знам ли в СУ всичко е... без коментар...
Ще зарежа всичко и ще стана принцеса!
-
emotikonkata
- В началото бе словото
Ще ви е*а и смотания прием аз на вас. Нали уж на този така наречен втри допълнителен етап трябваше да може да се запише всеки, който иска бе?!?!? Малоумна работа?!?!?!? Да ви сер*** аз на ши****я прием и университет...!
- white_cat
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: първи
Записахте ли се вече, и как е има ли голяма опашка? 
- Истинските неща се виждат със сърцето, а не с очите.
Имаше много голяма опашка. Чаках повече от два часаwhite_cat написа:Записахте ли се вече, и как е има ли голяма опашка?
има ли някаква вероятност да подам документи и да ме приемат, въпреки че съм участвала с предното класиране?
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
възможно е този въпрос да го има по-напред в темата,но нямам време да прегледам
та,може ли човек,който вече се е записал в су още юли месец да кандидатства и сега,при положение,че се предоставя само копие от диплома???
Носи се и оригинала за сверка.mina_k написа:възможно е този въпрос да го има по-напред в темата,но нямам време да прегледамта,може ли човек,който вече се е записал в су още юли месец да кандидатства и сега,при положение,че се предоставя само копие от диплома???
- nemotgr
- В началото бе словото
- Специалност: OMG
ЕЕЕ вярно ли трябва и оригинала?
Death is just the Beginning...
- mina_k
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
което означава,че не мога!иначе трябва да си изгубя първоначалното място!но пък сигурни ли сте за това,защото при необходими документи пише молба и копие от диплома???
да, обаче аз не се записах..
и майка ми ми намила тука " върви, пробвай се, може да стане" и се чудя дали наистина да не пробвам
и майка ми ми намила тука " върви, пробвай се, може да стане" и се чудя дали наистина да не пробвам