Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор

Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Анкетата свършва на 24 Сеп 2010, 18:18

Да, винаги се съобразявам с хороскопа си
1
2%
Не, не вярвам в предсказанията на звездите
17
41%
Колебая се понякога, защото звучи достоверно
5
12%
Чета/ слушам винаги от любопиство
18
44%

Общо гласове: 41

Аватар
ninchetooo
Пишете, о, братя
Специалност: история
Курс: втори

Re: Влияят ли хороскопите на вашите решения?

Мнение от ninchetooo »

Не се влияя от хороскопите попринцип,но когато пише да не предприемам някакво важно решение обикновено
се вслушвам. Иначе точно аз обожавам да чета астрологически анализи. По този начин научавам доста неща за хората дори и да ги познавам от скоро. Зодията наистина говори сама за себе си, макар че понякога всичко си зависи от самия човек, а не толкова от това кога е роден.
Аватар
Acapella
Драскач
Курс: първи

Мнение от Acapella »

Не чета хороскопи, че да ми влияят. Принципно намирам, че зодиите имат характеристики, типични за повечето представители, но това мнение съм си го изградила въз основа на собствени наблюдения. Не вярвам на хороскопи, даже е учудващо понякога колко далеч стоят от истината. :)
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
Аватар
Nasecomix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Nasecomix »

ninchetooo написа:Зодията наистина говори сама за себе си, макар че понякога всичко си зависи от самия човек, а не толкова от това кога е роден.
Е, нали знаеш, че астрологията е много по-развита от пет реда характеристика за зодия в онлайн списание "Жената отсреща"..
Пък и дори сляпо да се доверяваш на тези анализи (да, зарибявка са си) трябва аналитично да разсъдиш как тези качества са се развили/ туширали при отделния субект, да го познаваш една идея по-добре, да знаеш важни събития от живота му, които са му повлияли емоционално.. етц.
:rr:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”