Теми Литература 1990-2012
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Теми Литература 1990-2010
Зайците са късметлии с Елин Пелин! Аз много исках миналата година да се падне той, но уви..не се даде! Дано да сте се справили добре и очаквам коментарите ви от предварителния 
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
Мен пък щеше да ми е сбъднат кошмар, ако ми се беше паднал Елин Пелин
Дано на вас да ви харесва обаче - успех!
- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
Абе когато една тема е хубава и лесна за много хора,пак не е на хубаво

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
Цитатите са просто прекрасни
) браво, тая година има надежда за хубави теми
И за мен беше кошмар, ама истински кошмар! ЕП, Славейков и Д.Дебелянов не ги исках и точно те трябваше да се паднат ...
В мойта стая бяхме 20 човека и нито един не писа за Елин Пелин, това го казвам съвсем сериозно (в 602 аудитория, в ХФ бях).Човекът, който съобщи темите(чак в 9:50 дойде), също каза, че темите са ужасни.Ама то за всеки е индивидуално, аз примерно исках да се падне "Чичовци", защото ми беше най-неприятна тази повест и дори най-трудна, амбицирах се да я науча, ама друг примерно нямаше да се справи с нея.Така и аз с ЕП, абе, не е лош писател, ама за него не ми остана време да уча, а пък и го изключих, незнайно защо.Може би, защото се е падал само веднъж и то с "Гераците", ама това беше лекомислено от моя страна.Очаквай неочакваното...
Такъв карък като мен втори няма да се роди!!!!!!!!!!!
А някой да е разбрал за контролните теми?????????????
Такъв карък като мен втори няма да се роди!!!!!!!!!!!
А някой да е разбрал за контролните теми?????????????
Последно промяна от dokogaaa на 03 Апр 2011, 15:08, променено общо 1 път.
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
Извинявам се, ако ви отегчих с поста си, ама не съм на себе си. 
„Днешният идеал е високообразованият човек. А умът на високообразования човек е нещо ужасно. Той е като антикварен магазин, пълен с уродливи и прашни вехтории, чиято оценка е винаги по-висока от действителната им стойност."
- Boleyn
- Легендарен флуудър
Спокойно ! Редовният е точно,за да замаже положението от предварителния

- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
А за тези, които си мислят, че "такива каръци като тях няма" - повярвайте, има, че даже и много по-неприятни случаи. Сега ви се струва безумие да се опитвате да не се отчайвате, просто се амбицирайте и научете всичко, което успеете за редовната сесия 
- Victoria Dragieva
- В началото бе словото
- Специалност: Френска филология
- Курс: кандидат-студент
Аз писах по втората задача и съм си доволна от есето,което написах.Ще видим какво е станало като излязат резултатите 
Животът е като детска дрешка - къс и наакан.
За контролните теми никой ли не знае?
Искрено съжалявам за тези,които не успяха да се справят.Лично на мен ми хареса темата за Елин Пелин,докарах към 10 произведения,но сега разбрах,че можело и повече.Въпроса ми е кога ще излизат резултатите и къде,някой знае ли,че нямам търпение? 
Казаха до 2 седмици.
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Няма значение бройката, важно е това, което сте написали да е смислено, съдържателно и добре структурирано!
Иначе, аз си мисля, че по-добра тема от Елин Пелин на предварителен не би могла да бъда изтеглена и също така, ако не сега, то на редовния тези, които не са се представили добре, ще трябва да се поизгладят това, което не са успяли да научат за този изпит
Успех и мотивация му е майката!
- Boleyn
- Легендарен флуудър
" Много добра тема " е твърде субективно понятие.На мен много добра тема ми беше тази за Дебелянов,обаче за другите не беше,и първите 10 минути половината аудитория напусна.Освен това понякога най-коварни са точно уж лесните теми.Да не говорим,че ако темата е толкова лесна,много хора ще изкарат високи оценки и баловете ще се качат до небето- нож с две остриета.
Айде късмет от мен
Айде късмет от мен

Храна за размисълBoleyn написа:" Много добра тема " е твърде субективно понятие.На мен много добра тема ми беше тази за Дебелянов,обаче за другите не беше,и първите 10 минути половината аудитория напусна.Освен това понякога най-коварни са точно уж лесните теми.Да не говорим,че ако темата е толкова лесна,много хора ще изкарат високи оценки и баловете ще се качат до небето- нож с две остриета.
Айде късмет от мен![]()