Ванкувър 2010
Модератори: ники, Methuselah
Re: Ванкувър 2010
Къде пък видя патриотични изблици? А и някъде да съм казал, че не сме слаби, казвам че това напълно съответства на нивото и възможностите ни и не виждам какви са тези свръх очаквания. А въпросната туркиня едва ли тренира на чукарите. Това пък далеч не ни е първата олимпиада, която е провал, като изключим епизодични представяния на хора, които просто са си самородни таланти и сътвориха чудеса, ама ние тука си помислихме, че сме свръх сила.
Нито пък съм казал, че трябва да се радваме на представянето, на когото и да било, а просто да не ги обиждаме, никой от тях не си е уредил живота покрай това участие на олипиадата или изобщо със заниманието си със спорт, повечето съм сигурен, че го правят на пук на много неща. Тия хора 4 години никой не ги е чувал и не ги е знаел, че съществуват, никой не е чувал и дума за зимен спорт в България. Който има желание за безплатна екскурзия, нека отиде и да се класира за следващата олимпиада. А наливането на пари в туризъм в няколко курортчета, които на фона на световните са повече от жалки не виждам какво общо има със спорта.
Нито пък съм казал, че трябва да се радваме на представянето, на когото и да било, а просто да не ги обиждаме, никой от тях не си е уредил живота покрай това участие на олипиадата или изобщо със заниманието си със спорт, повечето съм сигурен, че го правят на пук на много неща. Тия хора 4 години никой не ги е чувал и не ги е знаел, че съществуват, никой не е чувал и дума за зимен спорт в България. Който има желание за безплатна екскурзия, нека отиде и да се класира за следващата олимпиада. А наливането на пари в туризъм в няколко курортчета, които на фона на световните са повече от жалки не виждам какво общо има със спорта.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Помня негъра.
Тоя горкия беше адска картинка.
Връщате ме в 6 клас.
Тааа... гледам аз нещо черно да се приближава... то шалове, шапки, пискюли... всичко черно... лицето и то
Стилът е класически, оня си пере кънковидна и разваля дирите
Яко смях беше.
Тоя горкия беше адска картинка.
Връщате ме в 6 клас.
Тааа... гледам аз нещо черно да се приближава... то шалове, шапки, пискюли... всичко черно... лицето и то
Стилът е класически, оня си пере кънковидна и разваля дирите
Яко смях беше.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ако не беше толкова тъжно, щеше да е смешно.
Сега намерих класирането от въпросното състезание, 10k в Нагано, наистина. Дели печели с 27:24, кениецът Филип Бойт е последен (92-ри) с 47:24. Нашият Славчо Батинков (дето го вадиха от едно дере на следващата олимпиада) е с 33:23 (84-ти). Ама и той беше една скица... Норвежец, напомни ми на някоя форумна да ти разправям за него, моля те. Той има едни уникални истории, на които станах неволен свидетел и които обаче не можеш да прочетеш никъде.
Ето и кадър от онзи момент, но това е след финала, уви. Жалко, че го няма самото пресичане на линията:

Stonesoul, същото ми го предложи и онова девойче, за което споменах по-горе. И на теб, както и на нея, ще отговоря, че аз съм си избрала моето си "бягане" и, мога да те уверя, съм достатъчно добра в него. Нещо не съм чула някой от спортистите да завърши висше, различно от специалност в НСА. Грамотността на голяма част от тях също е под въпрос.
Щом си решил, че искаш да се занимаваш с нещо, се захващаш сериозно с него и толкова. Оoмод (абе, Норвежец, айде кажи как се казва тоя наистина, бе! - Kjetil Andre Aamodt) беше казал в едно интервю, че за него това е работа като всяка друга. Само дето не отива в офиса в 9 и не си тръгва в 5. Установил е, че за да е сред най-добрите, му трябват 12, често 13 часа различно усилие на ден.
Като бил малък, баща му го качил на един баир и го питал: "Искаш ли да бъдеш най-добрият?" И след това му обяснил, че ако го наистина го иска, ще трябва да си скъса задника от тренировки. На 21 години печели първите си 2 олимпийски медала, въпреки че самото му участие е било под въпрос (пипнал мононуклеоза, която, уверявам ви, е много неприятно заболяване). През 2006, на 35 години, спечели последното си злато.
Но това е мотивация, воля, приоритети и здрав труд. А не дискотеки по курортите и увереност, че просто няма кой да те измести от мястото ти в отбора.
Сега намерих класирането от въпросното състезание, 10k в Нагано, наистина. Дели печели с 27:24, кениецът Филип Бойт е последен (92-ри) с 47:24. Нашият Славчо Батинков (дето го вадиха от едно дере на следващата олимпиада) е с 33:23 (84-ти). Ама и той беше една скица... Норвежец, напомни ми на някоя форумна да ти разправям за него, моля те. Той има едни уникални истории, на които станах неволен свидетел и които обаче не можеш да прочетеш никъде.
Ето и кадър от онзи момент, но това е след финала, уви. Жалко, че го няма самото пресичане на линията:

Stonesoul, същото ми го предложи и онова девойче, за което споменах по-горе. И на теб, както и на нея, ще отговоря, че аз съм си избрала моето си "бягане" и, мога да те уверя, съм достатъчно добра в него. Нещо не съм чула някой от спортистите да завърши висше, различно от специалност в НСА. Грамотността на голяма част от тях също е под въпрос.
Щом си решил, че искаш да се занимаваш с нещо, се захващаш сериозно с него и толкова. Оoмод (абе, Норвежец, айде кажи как се казва тоя наистина, бе! - Kjetil Andre Aamodt) беше казал в едно интервю, че за него това е работа като всяка друга. Само дето не отива в офиса в 9 и не си тръгва в 5. Установил е, че за да е сред най-добрите, му трябват 12, често 13 часа различно усилие на ден.
Като бил малък, баща му го качил на един баир и го питал: "Искаш ли да бъдеш най-добрият?" И след това му обяснил, че ако го наистина го иска, ще трябва да си скъса задника от тренировки. На 21 години печели първите си 2 олимпийски медала, въпреки че самото му участие е било под въпрос (пипнал мононуклеоза, която, уверявам ви, е много неприятно заболяване). През 2006, на 35 години, спечели последното си злато.
Но това е мотивация, воля, приоритети и здрав труд. А не дискотеки по курортите и увереност, че просто няма кой да те измести от мястото ти в отбора.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Ако наистина си мислиш, че разликата между нас и Норвегия или която и да е от останалите големи сили е само мотивацията на спортистите не знам. Аз лично доста се съмнявам в професионалния статут на много от наще участници да не кажа всичките

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Все едно не разбираш какво се опитвам да ти кажа.
Нивото им е малко над това на кениеца, а претенциите и самочувствието им се доближават до тези на норвежците, да речем. Ей тук е разминаването. Няма смисъл и да се ядосвам, всъщност - не е нито за пръв, нито за последен път. Все нашите са контузени, все нещо ги боли, все условията не са били подходящи, все нещо им пречи. Никога, ама никога не съм чула някой от тях да каже: "Окей, издъних се."
Нивото им е малко над това на кениеца, а претенциите и самочувствието им се доближават до тези на норвежците, да речем. Ей тук е разминаването. Няма смисъл и да се ядосвам, всъщност - не е нито за пръв, нито за последен път. Все нашите са контузени, все нещо ги боли, все условията не са били подходящи, все нещо им пречи. Никога, ама никога не съм чула някой от тях да каже: "Окей, издъних се."
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Какво самочувствие? Аз от тия хора не съм чул една дума, като изключим Георгиев и селските разпри кой на кого взимал мястото в отбора. И евентуално Жекова, която въпреки че се издъни се състезава на високо ниво в спорт, който реално тука не съществува. Някой от биатлонистите или бегачите да е излязал и да е казал колко е добър и как е можел да вземе медал примерно? Да не говорим за състезателите в спускането с шейни, за което тука не сме и чували за наличието на улей и ми е чудно как изобщо съществуват?
Аз също се чудя дали вие се правите, че не разбирате, че в наща дребнава държавица зимен спорт няма, има само шепа хора, които се занимават на аматьорско ниво с него.
Аз също се чудя дали вие се правите, че не разбирате, че в наща дребнава държавица зимен спорт няма, има само шепа хора, които се занимават на аматьорско ниво с него.

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Е, как ще чуеш. Те винаги се представят достойно.Търговецът на кристал написа:Никога, ама никога не съм чула някой от тях да каже: "Окей, издъних се."
Сега гледах на запис Канада - САЩ.
Сутринта малко гледах Швеция - Финландия.
От олимпиада на олимпиада нивото на хокея се повишава. Кой каквото да си говори, снощните сблъсъци бяха чисто доказателство.

-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Няма зимен спорт, а? От моя джоб да разхождат дупетата по Канада...аз ли да скачам с тая дъска. Трагедия!stonesoul написа:Какво самочувствие? Аз от тия хора не съм чул една дума, като изключим Георгиев и селските разпри кой на кого взимал мястото в отбора. И евентуално Жекова, която въпреки че се издъни се състезава на високо ниво в спорт, който реално тука не съществува. Някой от биатлонистите или бегачите да е излязал и да е казал колко е добър и как е можел да вземе медал примерно? Да не говорим за състезателите в спускането с шейни, за което тука не сме и чували за наличието на улей и ми е чудно как изобщо съществуват?
Тия планини тука, да не са нещо радиоактивни. Що наливат пари за подготовка на алпите, щом не могат една десетка да направят. "участието е важно"
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Туристи са, каквото и да си говорим.
Колкото до нашите курорти... Ами Камен Алипиев каза, че само в Банско можело да се провеждат скоростни дисциплини, донякъде и в Пампорово.
Аз си мисля, че и в Боровец и на Витоша може, стига да се направи.
То улей щеше да има в Бистрица - Симеоново... за 2014

Колкото до нашите курорти... Ами Камен Алипиев каза, че само в Банско можело да се провеждат скоростни дисциплини, донякъде и в Пампорово.
Аз си мисля, че и в Боровец и на Витоша може, стига да се направи.
То улей щеше да има в Бистрица - Симеоново... за 2014

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, хора, дайте линк към сайтове с фрий лайв стрийминг от игрите, моля ви. Ама да не повтаря онова, което дава Канал 1, примерно. Щото в момента има мачове в кърлинга, ама както се досещате, тая дисциплина не е приоритетна.
Ей, лоша слава й се носи, значи...
Пък аз днес цял ден фуча, трещя и беснея, задето порязаха Домнина и Шабалин в оригиналния танц. Много се ядосах, ама... както и да е, де, за тоя танц може да се говори много.
Пък аз днес цял ден фуча, трещя и беснея, задето порязаха Домнина и Шабалин в оригиналния танц. Много се ядосах, ама... както и да е, де, за тоя танц може да се говори много.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Йей, мерси. Последни 2 енда, но Тийм Щьокли е на леда.
Качеството е страхотно!
Качеството е страхотно!
В края на ноември
В края на ноември
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
http://www.gledaisport.com/
Това също е вариант, ако нещо не се получава в MyP2P. Аз използвам гледайспорт.цом покрай олимпиадата, оттам хващам щат-пат българския Евроспорт.
Това също е вариант, ако нещо не се получава в MyP2P. Аз използвам гледайспорт.цом покрай олимпиадата, оттам хващам щат-пат българския Евроспорт.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, идеално върви - поне дотук. И качеството наистина е убиец, без да гледам HD-канала. Жалко, че тая вечер няма други дисциплини, които ме интересуват - т.е. има, де, ама са по нощите - волната програма на танцовите двойки (колебая се дали да гледам, при условие, че знам какво ще се случи и отсега ми е криво
) и още един мач от мъжкия турнир по кърлинг.
Ноооо... повече от убедителна победа за Швейцария. Аз много доволен, нищо, че гледах само 9-и и 10-и енд.
Гоу, Щьокли, гоу!"Гащите" и те бият здраво, но тая нощ (хм.. или беше утре?) усещам, че ще се препънат в шотландците. Предвид класирането дотук обаче, май все пак ще стискам палци за Норвегия. 
Ноооо... повече от убедителна победа за Швейцария. Аз много доволен, нищо, че гледах само 9-и и 10-и енд.
В края на ноември
В края на ноември
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Йе, събудих се за петте двойки накрая...
Ънбълийвъбъл!
Влюбих се в хамериканците, които взеха среброто. Искам да бяха станали първи.
Ама и канадците бяха великолепни.
А както каза коментаторът по Евроспорт - БНТ заби накрая ,- представянето на руснаците беше добро и сигурно би им дало злато... на някоя друга олимпиада.
Ънбълийвъбъл!
Влюбих се в хамериканците, които взеха среброто. Искам да бяха станали първи.
Ама и канадците бяха великолепни.
А както каза коментаторът по Евроспорт - БНТ заби накрая ,- представянето на руснаците беше добро и сигурно би им дало злато... на някоя друга олимпиада.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).