Предпочитам просто да ме няма в тоя списък (неслучайно си махнах данните по-рано от моя пост), отколкото да режа всеки един поотделно.
Farm Ville
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Farm Ville
Илияне, махни ме от списъка в първото мнение, моля те. Добавят ме някакви хора, които не познавам и не ми е много комфортно. Вече дадох 2 ауторизации - повече няма да има. Все пак идеята за "приятели" във ФБ за мен включва хора, които поне познавам.
Предпочитам просто да ме няма в тоя списък (неслучайно си махнах данните по-рано от моя пост), отколкото да режа всеки един поотделно.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Дъъъх! От това ли било...
И мен почнаха да ме налазват, а хич не обичам да добавям хора, които не познавам.
И мен почнаха да ме налазват, а хич не обичам да добавям хора, които не познавам.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Кога ще пускат разширението 22х22
Отесня ми фермичката
Гледам цветя пуснали. Ама то няма ползи да ги садиш. Има по-добри култури.
Отесня ми фермичката
Гледам цветя пуснали. Ама то няма ползи да ги садиш. Има по-добри култури.

Лелеле, ама много нови приятели ми станаха наистина
Иначе аз от цветята съм въодушевна. Аз поначало се опитвах да направя парк, а не ферма
Иначе аз от цветята съм въодушевна. Аз поначало се опитвах да направя парк, а не ферма
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
Maranzano
- В началото бе словото
- Специалност: Социална педагогика
- Курс: завършил
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Абе тея черни овце, грозни патета, розови крави, и т.н.... КАААААААААААААААААААК си ги слагате
На мен ми излиза на няколко пъти съобщение : "Irina has found an ugly blah-blah-blah", въудошевено кликвам, и очаквам да мога да си го сложа в обора при всички останали, пък не става. Какво правя грешно? Как да ги адоптна!!!...
P.S. Миша си направи ферма
нямам нищо общо с това, нямам нищо общо с това
На мен ми излиза на няколко пъти съобщение : "Irina has found an ugly blah-blah-blah", въудошевено кликвам, и очаквам да мога да си го сложа в обора при всички останали, пък не става. Какво правя грешно? Как да ги адоптна!!!...
P.S. Миша си направи ферма
Ти не можеш да основиш намерена от теб крава и прочие. Осиновяваш на някой друг, който е намерил.MERCES_LETIFER написа:Абе тея черни овце, грозни патета, розови крави, и т.н.... КАААААААААААААААААААК си ги слагате![]()
P.S. Миша си направи ферманямам нищо общо с това, нямам нищо общо с това
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
Абе с иринка седим и се чудим: как аджеба се фертилайзва, а?!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens