Приети - Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Re: Приети - Право
Айде грубо 2 часа..ама да то половин час ни е пътя докато се качим на магистралата и после лесно
Ее,ами колега ще се пътува така е .. 
За плащането да.. снимах се днес,взела съм всичко и копие от акта за раждане,даже и оригинала,но само не разбрах дали аз да пиша вярно или не
Там ще питам 
За плащането да.. снимах се днес,взела съм всичко и копие от акта за раждане,даже и оригинала,но само не разбрах дали аз да пиша вярно или не
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Пише се, но и аз за секи случай там ще го драснаmihaela_a написа:Айде грубо 2 часа..ама да то половин час ни е пътя докато се качим на магистралата и после лесноЕе,ами колега ще се пътува така е ..
За плащането да.. снимах се днес,взела съм всичко и копие от акта за раждане,даже и оригинала,но само не разбрах дали аз да пиша вярно или неТам ще питам
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Сега съм на Cosmopolitanmarrriq написа:Сега пак ли темички ще четеш?Или още няма да те е пуснала водката
п.с. на мен от Ямбол ми е 4 часа, разкош... по принцип пътувам с влак, обаче този път ще се престраша да се кача на бусито и да изпадна в клаустрофобичен шок
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
- Advocate
- Драскач
Само да добавя нещо за обсъжданите преди няколко страници бракове ,че да не се прецакате."Премията" е за брак между право и международни така че мислете му
.Ако трябва да променим малко една известна "мъдрост" - Един миг невнимание и после цел живот у затвора 
Salus populi suprema lex
-
lavidaloca
- В началото бе словото
- Курс: трети
Малко изпреварвам нещата, но ми е интересно при задочна форма на обучение дали продължават да ми се плащат от държавата социални помощи, осигуровки и т.н, или трябва ние вече да си ги покриваме? Знам, че при редовна форма на обучение нещатата си се запазват, но при задочно

-
edmon
- От дъжд на вятър
Аз лично немога да отговоря! Но и аз също имам един въпрос относно избираемите предмети в този случай само едното ли се избира или и двете и дали важи оценката от тях или не !
СПЕЦИАЛНОСТ „ПРАВО"
(РЕДОВНО ОБУЧЕНИЕ )
I КУРС, I СЕМЕСТЪР
З История на българската държава и право - 90 (60+30) З Международни отношения - 60 (30+30 ) З Обща теория на държавата - 45 ( 45+ 0 ) З Обща теория на правото - 75 ( 45 + 30 ) И Политология - 30 (30 + 0 ) И Политически и правни учения - 30 ( 30 + 0 ) Ф Чужд език - 120 ( 0 + 120 ) Ф Латински език - 120 ( 0 + 120
СПЕЦИАЛНОСТ „ПРАВО"
(РЕДОВНО ОБУЧЕНИЕ )
I КУРС, I СЕМЕСТЪР
З История на българската държава и право - 90 (60+30) З Международни отношения - 60 (30+30 ) З Обща теория на държавата - 45 ( 45+ 0 ) З Обща теория на правото - 75 ( 45 + 30 ) И Политология - 30 (30 + 0 ) И Политически и правни учения - 30 ( 30 + 0 ) Ф Чужд език - 120 ( 0 + 120 ) Ф Латински език - 120 ( 0 + 120
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
^^ При задочна форма ти си поемаш изплащането на осигуровки и прочее - към 100-на лева са.
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- Advocate
- Драскач
Избираемите предмети са:ИППУ/Политология.За първи семестър ,миналата година ние нямахме политология и всички бяха на ИППУ.Сега при избираемите предмети на края на годината минимум 2 избираеми предмета трябва да си взел като изпит.Като един избираем става задължителен след като си отишъл на изпит и си скъсан.
Относно факултативните дисциплини ,можете да ходите без да е задължителен изпита.Тоест можете да ходите на лекциите и да не ходите на изпит , но ако отидете и ви скъсат трябва да ходите на поправка.
Другото нещо е ,че избираемите предмети влизат в изчисляване на оценката ви , докато факултативните не влизат.Също има задължителен спорт по избор като изборът е доста голям.
Относно факултативните дисциплини ,можете да ходите без да е задължителен изпита.Тоест можете да ходите на лекциите и да не ходите на изпит , но ако отидете и ви скъсат трябва да ходите на поправка.
Другото нещо е ,че избираемите предмети влизат в изчисляване на оценката ви , докато факултативните не влизат.Също има задължителен спорт по избор като изборът е доста голям.
Salus populi suprema lex
-
edmon
- От дъжд на вятър
Благодаря! А спорта и избираемите на записването ли ще се избират или по късно.Advocate написа:Избираемите предмети са:ИППУ/Политология.За първи семестър ,миналата година ние нямахме политология и всички бяха на ИППУ.Сега при избираемите предмети на края на годината минимум 2 избираеми предмета трябва да си взел като изпит.Като един избираем става задължителен след като си отишъл на изпит и си скъсан.
- Advocate
- Драскач
Спортът началото на семестъра , ще ви кажат къде да ходите и как ,тъй като част от записванията за спорт не са в ректората.Но можете да минете през централното крила на първия етаж има записвания за различни спортове , а също и информация.
Salus populi suprema lex
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
^ Явно ще сме заедно на лекции първата година - аз съм 11-та група ; )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
-
edmon
- От дъжд на вятър
Как се определят групите