КОЙ КЪДЕ Е ПРИЕТ?

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
durotar
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология
Курс: първи

Re: КОЙ КЪДЕ Е ПРИЕТ?

Мнение от durotar »

Защо ? Аз на предварителния си видях темата и дори пропдовотеля,който беше много любезен ми отговори на всички въпроси.
brigit
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Мнение от brigit »

УНСС-Утре Носи Съответната Сума :Д
Супер смешем университет и в СУ дане ме приемат което е малко вероятно няма да стъпя в УНСС
Последно промяна от brigit на 01 Авг 2009, 15:01, променено общо 1 път.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

durotar написа:Защо ? Аз на предварителния си видях темата и дори пропдовотеля,който беше много любезен ми отговори на всички въпроси.
За историята ли говорим?
Facebook
Изображение
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от nox »

Ralie написа:То в УНСС само от преписване можеш да влезеш, да завършиш, че даже и работа да си намериш :mrgreen:
Тъй вярно, капитане.

Познавам едно момиче, което без да е пипвало страница на учебник по история, изкара пет седемдесет и нещо на теста в УНСС.
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Мнение от Rehabilitator_ »

То и аз познавам много хора дето учат в СУ и са чели 5 теми и накрая по ирония на съдбата им се пада точно една от тях...............тъй че това, че са изкарали много не значи, че са чели много, просто има мн късметлии
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

nox написа:
Ralie написа:То в УНСС само от преписване можеш да влезеш, да завършиш, че даже и работа да си намериш :mrgreen:
Тъй вярно, капитане.

Познавам едно момиче, което без да е пипвало страница на учебник по история, изкара пет седемдесет и нещо на теста в УНСС.
Първо познавам момиче,което тази година си плати за отговорите там и изкара 3.67 понеже и взеха телефона :lol: И второ, имам съученик,който идея си няма от историята,но в УНСС го е осенило нещо и виж ти, изкарал 5.89
Аватар
nox
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от nox »

Да живеят хората, които сядат отпред и са учили х)
ослепях от много думи, оглушах от тъмнина
love_blush
От дъжд на вятър

Мнение от love_blush »

nox написа:Да живеят хората, които сядат отпред и са учили х)
Ама да ти кажа мене ме е яд, защото нали съм много печена, тръгнах с тема да кандидатствам и кво...срязаха ме като краставица,заради чисто и просто субективизъм. А ако си се бях явила в НБУ или УНСС щях вече да съм приета.
Polinceto
В началото бе словото

Мнение от Polinceto »

Първо- СУ и УНСС са двата най-елитни университета в България каквото и да говорите..
Второ- Корупцията я има и в СУ и мога да ви кажа даже как някои студенти си взимат изпита по Литература за две страници с 4.5 именно заради т.н. ''тайни думички",които са в началото на темата...
Трето- Естествено, че по-добре тест... ако ви набиват в главите, че трябва да учите клишета.. успех с реализацията ви...(говоря за литературата - най-продажният изпит в СУ)
Четвърто- не разбирам - защо плюете УНСС,а не примерно НБУ
Пето- ако си с ума си,където и да завършиш можеш да се реализираш,което според мен е най-трудното..
И успех!!!
Последно промяна от Polinceto на 01 Авг 2009, 20:36, променено общо 1 път.
Polinceto
В началото бе словото

Мнение от Polinceto »

love_blush написа:
Ама да ти кажа мене ме е яд, защото нали съм много печена, тръгнах с тема да кандидатствам и кво...срязаха ме като краставица,заради чисто и просто субективизъм. А ако си се бях явила в НБУ или УНСС щях вече да съм приета.
Ами защо не се яви?За да разправяш колко са елементарни и как си прецакана.... ?!
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Абе то смисъла не беше да се изкарват кирливите ризи на СУ, то ако беше това, аз пръв щеше да кажа много неща за корупцията там, не си мислете че не искат, само това ще кажа :) :) :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър

love_blush написа:
има го и това нещо :bounce:
Facebook
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Polinceto написа: Второ- Корупцията я има и в СУ и мога да ви кажа даже как някои студенти си взимат изпита по Литература за две страници с 4.5 именно заради т.н. ''тайни думички",които са в началото на темата...
Трето- Естествено, че по-добре тест... ако ви набиват в главите, че трябва да учите клишета.. успех с реализацията ви...(говоря за литературата - най-продажният изпит в СУ)
Аз сам си учих по литература, без теми, без курсове в университета и си изкарах 5.75 на предварителния (тема). А това, което казваш, сигурно е вярно, нямам мнение.
Facebook
Изображение
Аватар
kori
Постоянно присъствие
Специалност: журналистика
Обратна връзка:

Мнение от kori »

Polinceto написа:Първо- СУ и УНСС са двата най-елитни университета в България каквото и да говорите..
първо са су и вту и второ тва не е според някаква класация с обективни критерии, а просто щото повелява традиционният фолклор. не съм чувал някой с акъла си да казва, че унсс е елитен университет, да не говорим за най.

нещо друго: елитен университет е безсмислено понятие в държава с равен брой абитуриенти и студентски места, десет университета на кръст и процент чужди студенти, близък до нулата.
Последно промяна от kori на 01 Авг 2009, 20:58, променено общо 2 пъти.
Rehabilitator_
Пишете, о, братя

Ама кога някой от този форум ще каже, че има нещо по-различно от 5,50, 5,75 или 6,00, направо отличници, браво на мама и тати сладурчетата.........
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”