Бънджи скокове, някой?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Бънджи скокове, някой?

Мнение от invisible »

каквоу стана с идеята :)
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ами, просто някой трябваше да ми припомни за нея, защото аз напълно съм забравила.

Накратко, ето как стоят нещата. Можем да скачаме на Витиня (115м), Клисура (65м) и Аспаруховия мост (не знам колко е висок, но е над вода и е близо до Варна.

Ако скачаме от Витиня и от Клисура, ще сме с Вертикален свят. Цените са 40лв за Клисура и 60 за Витиня. С тях датите за бънджи скоковете са точно определени и се падат обикновено неделя. За Клисура имаме 22 август и 12 септември като вариант, за Витиня - 15 август и 5 септември.

Ако скачаме от Аспаруховия мост, там вече ни поемат клиб Адреналин. Според интернет сайта им те имат скокове там абсолютно всеки ден, но по всяка вероятност ще трябва сами да стигнем до мястото, а това усещам, че може да се окаже проблем.

Така че давайте да се преброяваме и да видим, ще го правим ли, няма ли да го правим и така.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ми тия дати са в неделя така че са ми екстра :)
и за Варна нп стига да е през викенда
така че +1 за където и да е :)
Изображение
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

И аз, и аз! :cheers:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Bagatur »

Навит съм, но за Витиня. Някой би ли ми казал къде точно може да се запишем? :)
Strength and honor.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Ами не е особено сложно. Обаждаш се на един телефон, отиваш на едно място, говориш с един човек, плащаш му билетите за това да те закара до там, уговаряте се кога да се видите... заплащането на скока става непосредствено преди скачането. Като дойде вашият ред, давате парите, те ви овързват и скачате.

Ако си със собствен транспорт, няма нужда да се записваш, защото те като идат на мястото някъде към 9 сутринта, стоят там до вечерта, защото се образува една върволица автомобили и хора, които са дошли, за да скачат.

Записването е само за хората като мен, които нямат други възможности за превоз и трябва да се возят в микробуса с оборудването.

P.S. Повечето сте за Витиня, така че май пак ще сме там. Моето условие си остава да има някой, който да иска да скача с мен. Ако не се намери такъв човек, ще ви обясня подробно как да се оправите и да се организирате.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

MidwinterSun написа:Записването е само за хората като мен, които нямат други възможности за превоз и трябва да се возят в микробуса с оборудването.
Мда, аз също нямам друг вариант :lol: . Трябва обаче всички желаещи отново да се разпишат, за да уточним и дата.
Strength and honor.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ми щом ще е витиня те датите са 2 .. едната е другата седмица .. аз викам да е тогава то септември е ехеее :)
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

invisible написа:ми щом ще е витиня те датите са 2 .. едната е другата седмица .. аз викам да е тогава то септември е ехеее :)
Сигурен ли си, че е другата седмица? На мен ми се прецака телефонът и не мога да им звънна :evil:
Strength and honor.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Еми аз за другата седмица трудно ще се организирам, по-скоро предпочитам да го правим на пети септември.

Иначе да, другият уикенд, на 15-и август се пада първата дата.
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

MidwinterSun написа: Ако си със собствен транспорт, няма нужда да се записваш, защото те като идат на мястото някъде към 9 сутринта, стоят там до вечерта, защото се образува една върволица автомобили и хора, които са дошли, за да скачат.
предвид тоя факт аз ще отида да се метна вие ще успеете ли да се организирате или за др път :roll:
пп ако някой се престраши мога да превозя 1 душ ;) ако е на моят ръст даже и екипче мога да му дам :lol:s
Изображение
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Май ще си сам, душ. :wink: и внимавай д ане ти прежули екипировката, ако си харижеш екипчето там... :mrgreen:
Аз за на-найсти път потвърждавам присъствие за произволна дата (даже и да не е за Витиня) без 29-ти. Тъй че ... както се очертава картинката за 5-ти ме бройте. Айде, народе! Динамика, ентусиазъм, тръпка, ТРЪПКА!...
(ш'ми прощавате дебилизма тая вечер :mrgreen: ) Нещо изциклих - то е от шоколада. :mrgreen:
Creating memories...
Nankuranaisa.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

MidwinterSun написа: Ако си със собствен транспорт, няма нужда да се записваш, защото те като идат на мястото някъде към 9 сутринта, стоят там до вечерта, защото се образува една върволица автомобили и хора, които са дошли, за да скачат.
в 4ч ги нямаше :?
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Значи не е имало хора и са си тръгнали по-рано. Ти що не им се обади да ги питаш дали все още са там?
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”