Music idol

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Music idol

Мнение от sientelo »

Хаха, и аз исках да върнат Васил а не този льольо Пламен, адски гейски ми изглежда,че даже и гласът му е такъв. Вместо него по-добре да бяха върнали Рут или Васил :x Иначе съм щастлива,че дадоха шанс и на Александра, тя ми е една от любимките 8)
Като птичка в небесата :)
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Тази година почти нямам фаворити, добра селекция направиха. Но макетата ми легнаха на сърцето, особено младежа Дарко като изпя песента на Тоше Проески.Но всички са много добри тази година и който и да спечели няма да се ядосвам.

ники, песента на Тоше се казва Boje chuvai ia od zlo или Boje brani je od zla, зависи дали варианта е македонския или сръбския.
New jorney
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Ей, супер си. Мерси много.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

О, акцентът на Дарко! :lol: :lol: :lol:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Започва да става голяма тъпотия.
Дони се изказва професионално , тоя смрадлив Фънки дава контра, а Мария винаги е "съгласна с мнението на колегите", дори и да е противоречиво или най-добре - каквото и да е. :lol: :lol:
Фънки не е ли смешник ми кажете? Как никой не си избра подходяща песен? Май в раздела българска музика трябваше да си избират на разни въшлясали метъл или рок групи като Металика или Куин. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: И Дони му го каза директно.

Специално моите впечатления - Дарко се представи най-добре, след това Боян. На Александър не ми хареса чак толкова изпълнението като техните, но не заради диалекта.
Наско от БТР колко беше директен спрямо пеенето на диалект :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Тия к*рв*те не струваха днес. Вижда се, че като иде реч за българска музика и просто се скапват или го обръщат на любимото си поп-джаз пеене, особено която изпълни песента на Кеми Тодоров. Едно е да се кълчиш да пееш Free your mind and the rest will follow или да се извиваш от гиганстко количество въздух събрано в дробовете за годините си, съвсем друго да изпълняваш песен на великите ЛИЛИ ИВАНОВА или ЙОРДАНКА ХРИСТОВА!
Сега не ме приемайте като Фънки - не е ли поп-фолк, не струва, далеч съм от това, ама хареса ли ви нещо с изключение на двамата македонци?

А Пламен... това момче да не е евнух? Заслушали ли сте се в гласеца му, дето го вади?

п.п. И въпреки всичко никога не бих гласувал за македонци :evil: докато не престанат да се мислят за владетели на света. А това не знам как би се променило в болните им мозъци.
Изображение
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Добре, вече имам фаворит. Първо заради него открих Тоше, а снощи изпя Сигнал много добре! Давай, Даре!Пък и изглежда много усмихнат и позитивен :D
New jorney
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

От цялото му представяне снощното му ми хареса и най-много от всички.

Кофтито е, че евентуален успех на някой от македонците ще се тълкува като успех на цялата им "нация", рязаната им пишка ще се увеличи с 25%, ташаците - с 15 (ако ги имат), а България просто ще бъде помакедончена, ако все още не е. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

valandin написа:Добре, вече имам фаворит. Първо заради него открих Тоше, а снощи изпя Сигнал много добре! Давай, Даре!Пък и изглежда много усмихнат и позитивен :D
Да, вчера беше най-добър. Момичетата са малко скучни.
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Спокойно, господа продуцентите надали ще пуснат македонец да спечели. само ще им изцоцкат смс-ите.
Фаворити ми бяха Васко, ама той отпадна и Димитър. Но и Боян много ми хареса снощи.

Ам, Бетоне, не че искам да защитавам фънки, имам си причини да не го харесвам още преди МИ. Само тук малко да те поправя:
Бeтон написа: Фънки не е ли смешник ми кажете? Как никой не си избра подходяща песен? Май в раздела българска музика трябваше да си избират на разни въшлясали метъл или рок групи като Металика или Куин.
И онази на Преслава каза, че не си я е избрала правилно, пък беше доста рок. И обратното за Виктория и Русина - спокойни песни, но на него му харесаха. Хареса му Ели като пя песен на Дънкан МакЛауд :Р

Ама за Пламен си прав, много ми е неприятен и на глас и на визия и на държане... Твърде ми е обратен.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Лорд Носферату написа:само ще им изцоцкат смс-ите.
И това ще им удължи пишките - достойно представяне, далеч стигнахме, даже може да проявят наглост - "орязаха ни мизерните българи". Но представянето на тримата засега си е класа, Дони загатна, че сме европейци, демек журито са европейци, оценило ги е... ОК!
Ама къде ти европейско държане с такива, които се мислят за родоначалници на абсолютно всичкото всичко, което може да се нарече всичко. Няма по-всичко от македония :shock: :shock: :shock:
Лорд Носферату написа:Ама за Пламен си прав, много ми е неприятен и на глас и на визия и на държане... Твърде ми е обратен.
Не това му е негатива. Според мен са останалите неща, които много точно изброи в предното изречение. ;)
Изображение
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Бе защо като ги извикат разни хора да защитават разни певци, все става такъв цирк... всичко ли е режисирано или така се получава? Слушам ги с половин ухо и все е дно слушам група свраки да се карат чие яйце е по-кръгло...

И защо всички превъзнасят толкова това, че митко бил свирил, като конкурентът му пял? Сякаш е разделил Черно море, ега ти. Фаворит ми е момчето, ама чак такова чудо не е извършил.И аз бих го направил и кой ли още не, предполагам.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
valandin
Живее, за да пише

Мнение от valandin »

Бетоне, това е най-песимистичната прогноза, не се ядосвай предварително.
ники, намери ли си песента на Тоше?
New jorney
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Ами, търсих я само във в-бокса. Не съм я свалял. Готина песничка.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Тука отдавна никой не е писал, я да съживя малко темата. Жалко,че поредният отпаднал е Дарко, а той пее толкова добре и е страшно артистичен. Не заслужаваше да отпада, по-добре да бяха махнали Виктория, не е на нивото на останалите участници според мен. А сега идва балканският концерт, ще се повеселим дружно :lol:
Като птичка в небесата :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Подкрепям за Виктория. Еми, не ме кефи, как пее.
Заключено

Обратно към “Театър, кино и телевизия”