Music idol
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: Music idol
Хаха, и аз исках да върнат Васил а не този льольо Пламен, адски гейски ми изглежда,че даже и гласът му е такъв. Вместо него по-добре да бяха върнали Рут или Васил
Иначе съм щастлива,че дадоха шанс и на Александра, тя ми е една от любимките
Като птичка в небесата 
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Тази година почти нямам фаворити, добра селекция направиха. Но макетата ми легнаха на сърцето, особено младежа Дарко като изпя песента на Тоше Проески.Но всички са много добри тази година и който и да спечели няма да се ядосвам.
ники, песента на Тоше се казва Boje chuvai ia od zlo или Boje brani je od zla, зависи дали варианта е македонския или сръбския.
ники, песента на Тоше се казва Boje chuvai ia od zlo или Boje brani je od zla, зависи дали варианта е македонския или сръбския.
New jorney
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Започва да става голяма тъпотия.
Дони се изказва професионално , тоя смрадлив Фънки дава контра, а Мария винаги е "съгласна с мнението на колегите", дори и да е противоречиво или най-добре - каквото и да е.
Фънки не е ли смешник ми кажете? Как никой не си избра подходяща песен? Май в раздела българска музика трябваше да си избират на разни въшлясали метъл или рок групи като Металика или Куин.
И Дони му го каза директно.
Специално моите впечатления - Дарко се представи най-добре, след това Боян. На Александър не ми хареса чак толкова изпълнението като техните, но не заради диалекта.
Наско от БТР колко беше директен спрямо пеенето на диалект
Тия к*рв*те не струваха днес. Вижда се, че като иде реч за българска музика и просто се скапват или го обръщат на любимото си поп-джаз пеене, особено която изпълни песента на Кеми Тодоров. Едно е да се кълчиш да пееш Free your mind and the rest will follow или да се извиваш от гиганстко количество въздух събрано в дробовете за годините си, съвсем друго да изпълняваш песен на великите ЛИЛИ ИВАНОВА или ЙОРДАНКА ХРИСТОВА!
Сега не ме приемайте като Фънки - не е ли поп-фолк, не струва, далеч съм от това, ама хареса ли ви нещо с изключение на двамата македонци?
А Пламен... това момче да не е евнух? Заслушали ли сте се в гласеца му, дето го вади?
п.п. И въпреки всичко никога не бих гласувал за македонци
докато не престанат да се мислят за владетели на света. А това не знам как би се променило в болните им мозъци.
Дони се изказва професионално , тоя смрадлив Фънки дава контра, а Мария винаги е "съгласна с мнението на колегите", дори и да е противоречиво или най-добре - каквото и да е.
Фънки не е ли смешник ми кажете? Как никой не си избра подходяща песен? Май в раздела българска музика трябваше да си избират на разни въшлясали метъл или рок групи като Металика или Куин.
Специално моите впечатления - Дарко се представи най-добре, след това Боян. На Александър не ми хареса чак толкова изпълнението като техните, но не заради диалекта.
Наско от БТР колко беше директен спрямо пеенето на диалект
Тия к*рв*те не струваха днес. Вижда се, че като иде реч за българска музика и просто се скапват или го обръщат на любимото си поп-джаз пеене, особено която изпълни песента на Кеми Тодоров. Едно е да се кълчиш да пееш Free your mind and the rest will follow или да се извиваш от гиганстко количество въздух събрано в дробовете за годините си, съвсем друго да изпълняваш песен на великите ЛИЛИ ИВАНОВА или ЙОРДАНКА ХРИСТОВА!
Сега не ме приемайте като Фънки - не е ли поп-фолк, не струва, далеч съм от това, ама хареса ли ви нещо с изключение на двамата македонци?
А Пламен... това момче да не е евнух? Заслушали ли сте се в гласеца му, дето го вади?
п.п. И въпреки всичко никога не бих гласувал за македонци

- valandin
- Живее, за да пише
Добре, вече имам фаворит. Първо заради него открих Тоше, а снощи изпя Сигнал много добре! Давай, Даре!Пък и изглежда много усмихнат и позитивен 
New jorney
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
От цялото му представяне снощното му ми хареса и най-много от всички.
Кофтито е, че евентуален успех на някой от македонците ще се тълкува като успех на цялата им "нация", рязаната им пишка ще се увеличи с 25%, ташаците - с 15 (ако ги имат), а България просто ще бъде помакедончена, ако все още не е.

Кофтито е, че евентуален успех на някой от македонците ще се тълкува като успех на цялата им "нация", рязаната им пишка ще се увеличи с 25%, ташаците - с 15 (ако ги имат), а България просто ще бъде помакедончена, ако все още не е.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Да, вчера беше най-добър. Момичетата са малко скучни.valandin написа:Добре, вече имам фаворит. Първо заради него открих Тоше, а снощи изпя Сигнал много добре! Давай, Даре!Пък и изглежда много усмихнат и позитивен
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Спокойно, господа продуцентите надали ще пуснат македонец да спечели. само ще им изцоцкат смс-ите.
Фаворити ми бяха Васко, ама той отпадна и Димитър. Но и Боян много ми хареса снощи.
Ам, Бетоне, не че искам да защитавам фънки, имам си причини да не го харесвам още преди МИ. Само тук малко да те поправя:
Ама за Пламен си прав, много ми е неприятен и на глас и на визия и на държане... Твърде ми е обратен.
Фаворити ми бяха Васко, ама той отпадна и Димитър. Но и Боян много ми хареса снощи.
Ам, Бетоне, не че искам да защитавам фънки, имам си причини да не го харесвам още преди МИ. Само тук малко да те поправя:
И онази на Преслава каза, че не си я е избрала правилно, пък беше доста рок. И обратното за Виктория и Русина - спокойни песни, но на него му харесаха. Хареса му Ели като пя песен на Дънкан МакЛауд :РБeтон написа: Фънки не е ли смешник ми кажете? Как никой не си избра подходяща песен? Май в раздела българска музика трябваше да си избират на разни въшлясали метъл или рок групи като Металика или Куин.
Ама за Пламен си прав, много ми е неприятен и на глас и на визия и на държане... Твърде ми е обратен.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
И това ще им удължи пишките - достойно представяне, далеч стигнахме, даже може да проявят наглост - "орязаха ни мизерните българи". Но представянето на тримата засега си е класа, Дони загатна, че сме европейци, демек журито са европейци, оценило ги е... ОК!Лорд Носферату написа:само ще им изцоцкат смс-ите.
Ама къде ти европейско държане с такива, които се мислят за родоначалници на абсолютно всичкото всичко, което може да се нарече всичко. Няма по-всичко от македония
Не това му е негатива. Според мен са останалите неща, които много точно изброи в предното изречение.Лорд Носферату написа:Ама за Пламен си прав, много ми е неприятен и на глас и на визия и на държане... Твърде ми е обратен.

- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Бе защо като ги извикат разни хора да защитават разни певци, все става такъв цирк... всичко ли е режисирано или така се получава? Слушам ги с половин ухо и все е дно слушам група свраки да се карат чие яйце е по-кръгло...
И защо всички превъзнасят толкова това, че митко бил свирил, като конкурентът му пял? Сякаш е разделил Черно море, ега ти. Фаворит ми е момчето, ама чак такова чудо не е извършил.И аз бих го направил и кой ли още не, предполагам.
И защо всички превъзнасят толкова това, че митко бил свирил, като конкурентът му пял? Сякаш е разделил Черно море, ега ти. Фаворит ми е момчето, ама чак такова чудо не е извършил.И аз бих го направил и кой ли още не, предполагам.
- valandin
- Живее, за да пише
Бетоне, това е най-песимистичната прогноза, не се ядосвай предварително.
ники, намери ли си песента на Тоше?
ники, намери ли си песента на Тоше?
New jorney
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Тука отдавна никой не е писал, я да съживя малко темата. Жалко,че поредният отпаднал е Дарко, а той пее толкова добре и е страшно артистичен. Не заслужаваше да отпада, по-добре да бяха махнали Виктория, не е на нивото на останалите участници според мен. А сега идва балканският концерт, ще се повеселим дружно
Като птичка в небесата