Не оправдавай нищо с Турското робство - знам, че ти е много гадно вътрешно, че да искаш реванш за него, но уви - епохата е отминала и сме изтървали момента. Защо то да има връзка с днешните събития? Ето, че ти си с робската психика - "дай да се гаври с бившия ни робовладелец, щото сме вече в позиция, да можем да го правим". Няма по-голям абсурд от реваншизма. Видиш ли - да го връщаме на турците, заради събитие отпреди 130г. И защо, можеш ли да ми обясниш?
Никъде не съм казвал, че съм за ДПС, но няма проблем, продължавай да го повтаряш...
Сигурно ти звуча като някой подлизурко или предател на родната кауза, но моята теза е по-"умната" от двете. Ти ако искаш да умреш в гражданска война, или от терористичен акт от турска партизанска организация, давай, аз бих искал да живея в мирна страна, в която няма нито етнически партии, нито националистки такива. И за жалост - двата типа се допълват, затова трябва и двата да изчезнат. Но вместо ДПС да западне на тези избори, с навлизането на нова центриска сила - ГЕРБ, която да вземе център, ДСБ и СДС - дясното, а БСП - лявото, сега с тази АТАКА се отваря изцяло нов фронс - етнически. И поздрави за Волен - той вкарва ДПС в парламента. В дълбоко заблуждение са всички, които се правят на големи патриоти, защитавайки демагогската позиция на Волен. Не ми хвърля прах в очите на мене ДПС, а на вас - АТАКА. Съответно - тва кара ДПС да прави същото с турското малцинство. Не съм на ничия страна, просто разсъждавам от неутрална позиция. И мнението ми е против националистите, които са мекеренца и подходите са им грешни, идеалите - нелепи, а възгледите - остарели с век и нещо. И ест - целта им е просто да са на власт, заради парите. Или си мислиш, че ще е заради нещо друго...